Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Я вже туть неоднаразово вогорив ,що у віртуальній реальності ми справжні ,такі які є .іІВи то зразу зауважили за собою
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Мабуть Ви хочете підсвідомо надати особливого галицького колориту своїм дописам, вважаєте, що такі слова краще підсилюють Вашу думку, увиразнюють її
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? А я взагалі російською спілкуюся, а тут душу відводю Звичайно, якщо попадається хтось, хто говорить українською, то я переходю на укрмову
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? А я постійно українською, навіть коли був цілий тиждень у Харкові на науковій конференції говорив українською, навіть, якщо приїде москаль у Львів на конференцію і почне щось "калякати" я їм усе одно українською. Хоча через незнання української траплялися комічні ситуації, але це моя країна, моя земля.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? А я пишу так, як говорю. Видно, мають рацію математики, жи фільольоґ - то діягноз. :D:D:D
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? але при першій же нагоді нехтують математичками на користь філологів
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Того не знаю. У мене серед них друзів багато, з жодним на рандку не ходила. Якось так склалося. Але те, що вони філологів люблять - чиста правда. Видно, цікаво їм вирішувати цю систему рівнянь з багатьма невідомими.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? ні - все значно простіше математичні рівняння зазвичай квадратніші, ніж філологічні вигини
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Висновок: математики люблять вухами. Конче подивіться цей мультик. Те, що ви сказали, нагадало мені там сцену про говорення.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? мені здається я скорочую слова, бо лінь писати хоча... точно не знаю чому, але то лише кілька слів так в мене проскакує дивина, та й годі... Додано через 4 хвилини ...я здається в дитинстві так говорила, а потім перевчилася а на форумі вилізло з мене моє село :D :D :D
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Тут не ви одні так скорочуєте ті слова...Просто коли швидко друкуєш то якось навіть не замічаєш який жарго вживаєш у своїх постах....І друга причина це як ви навели -лінь))...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Близькі не докучають,бо їх тут нема(в районі компа). У народі на форумі нема браку спілкуання,а з людьми мені просто цікаво спілкуватись...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Я б не наважувався постулювати це як незаперечну істину, бо як математик ніколи не зауважував за собою схильності упадати саме за філологами. Ні на форумі, ні в повсякденному житті. Хоча може я виняток із правила, як полюбляють говорити різні гуманітарії.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Ви підсадіть цих скептиків на швидкісний нелімітований інтернет,і їх потім за вуха не відтянеш.На що мій друг дитинства був скептиком і з мене сміявся,аж поки його дочка не поставила дома інтернет.Тепер кожного ранку он -лайн як штик,ще мені втикає:"чого вчора в он-лайн не виходив?"
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? в мене ціла історія як я на форумі зареєструвалась. то було влітку, на роботі. перш за все, я люблю !!!!!!!! по-друге, я намагалась знайти людину одного знайомого, якого жодних контактів не мала. все, що знала про нього: як скінчив навчання у Київському інституті нетрадиційної медицини, то далі вчитися перевівся у Львів. дуже мені хотілося знайти ту людину. не те щоб якась симпатія чи ще що. тут справа обіцянки. просто він мене колись одну річ спитав, я пообіцяла знайти відповідь. з часом знайшла, а хлопця того вже не знайду. от я в неті і ввела: "форум Львів", знаючи, що і він полюбляє в нет заходити принаймні з метою скачування музики, і в надії, що хтось порадить де і як краще розпочати пошук людини. зараз мені це все трохи смішним виглядає. але з іншого боку: дала ж я людині слово. а як ще як не через Інтеренет його шукати як я про нього тільки що ім"я та рід занять і знаю. тож так і знайшла цей форум. зареєструвалась, бо якась мені тема сподобалась:вже і не пригадаю. щось на релігійну тематику. потім скінчилась моя практика на роботі, а отже й нету не стало. а це десь 2 місяці назад провела нарешті додому і собі таке благо та й згадала про форум, що влітку на нім реєструвалась. тут мені подобається те, що форум дуже розмаїтий: кожен знайде якісь гілки, що цікавлять саме його. цікаво здогадуватись про характер людини з її дописів. якщо уважно слідкувати за всіма дописами, то вже складається певна цілісна картинка. мені подобається, що тут майже всі доброзичливі. форум організований дуже зручно. приємно ділитися своїми думками, дивитися на точки зору інших людей. і взагалі, нехай то звучить трохи заголосно, але все ж скажу: тут, на форумі, іноді відчуваєш себе ніби у віртуальній родині за що усім дякую.