Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Ну так народні пісні тоже хтось один придумав, але пішло по рукам і стало народним, нє? А ми тут такий собі народ зібравсі... Та йой, та нема ніякого мого НЄ, допоки Ви не запатентували - воно народне, чи не ТАК? (ще один патент назріває...)
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? ну няй вже так буде... чими шкода того "нє"? Та няй мают... народне - то народне...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Додано через 4 хвилини :borat: Якщо бути щирим, то близькі дещо дорікають, але не стільки за самий форум, скільки взагалі за те, що час збавляю в Інтернеті. Думка про брак спілкування щодо мене не зовсім вірна. Мені цей форум найбільше потрібний для того, щоби знайти нових однодумців, знайомих, а може й друзів, розширити нові горизонти пізнання. :naci:
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Почему я зависаю на форуме? Да я к большинству форумчан уже настолько привык, что мне просто необходимо общение с ними, хоть и изредка. Вот и зависаю
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Напевно тому ,що тут є люди ,які можуть підтримати і просто поговорити ...............
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Продовження. Крім того, є ще так би мовити чисто інтелектуальний інтерес. Якщо ви наяву зазвичай спілкуєтеся з людиною і маєте задатки до психоаналізу, то ця людина у вас мов на долоні. А на форумі ситуація психологічно складніша, бо ви не бачите того з ким дискутуєте, ви не бачите його міміки, порухів його думки, які також впливають на ваше ставлення до співрозмовника. Отож, для мене досить цікавою є задача - а хто стоїть за тими чи іншими словами? Що це за людина? Чи вона насправді поділяє ті погляди, які друкує? Психологічно це досить цікаво, хоча часом виснажливо.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Було б інтересно скласти психологічний портрет найбільш популярних форумців, хто кого яким бачить?
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Чудова ідея! Але як її зробити, хіба, що завести нову тему. Хоча, думаю, без певних непорозумінь не обійшлося б. Та й не так легко заставити людину висловити свою думку про іншу (особливо, якщо ця думка негативна), якщо та також її прочитає.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? о а я й сама не знаю та й не зависаю так дуже сильно до недавнього часу взагалі не знала шо то таке задала в гуглі-вискочило-зайшла а тут щоденно щось обговорюється трохи заважко-я б не змогла отак цілоденно і так багато і на всі теми на інших не була і потреби не маю часом цікаво а часом смішно дивує те що переважна більшість дівок одного віку (ну принаймні ті що не соромляться його в профілі зазначити чесно!!!) і це трохи відчувається по відповідях і споріднених зацікавленнях і поглядах на життя можливо якби працювала в офісі і за компіком то форум поглинув би мене повністю... а ревнощі збоку чоловіка відчуваю не тільки стосовно форуму але й аськи і нету загалом і ще кількох милих збочень...але що поробиш
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Після того, як ветиринар запліднив корів на фермі, худібка звернулась до нього із просьбою «А ПАГАВАРІТЬ…» Отже: «А ПАГАВАРІТЬ…»
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Это Вы показываете свои познания Русского Языка? Или стебётесь над жителями, которые восточнее и севернее? Ничего личного. Любопытно мне.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Форумлянчегі Міх і Пупєр, здєся про правелам у нас два єзика допустіми і олбанскова среді іх нєту
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Селянин запросив ветеринара для запліднення кількох корівок, а сам мусив кудись виїхати. Каже дружині - "щоби ти не переплутала, я забив цвяшки біля кожної корівки, з якою треба працювати." Дружина каже ветеринарові: "Чоловік позабивав цвяшки у корівнику, щоби ви могли штані повісити".
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Обдумаю Вашу пропозицію Додано через 5 хвилин А стосовно цвяшків… Як чоловік приїхав із відрядження, складав звіт і вписував «Проїзд туди і назад, постіль, добові, харчування, повія…» Бухгалтер зауважив і радить – «не пройде такий запис через бухгалтерію, запишіть краще «забивання цвяхів» - так оплатимо…» Чооловік скористався порадою. Наступного разу у звіті пише: «Проїзд туди і назад, постіль, добові, харчування, забивання цвяхів, ремонт молотка…» Хоча це вже, певно, у кімнату сміху
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? думала, я думала чого я на форум зайшла і нічого не придумала... мабуть випадково почала читати а спілкуюся якось трохи не так як в житті... чого б це? і я та сама і думки ті самі, а виходить трохи не так от не знаю, чого, наприклад, я пишу "ніц", "тре"? в житті завжди кажу: "нічого", "треба"... чи то лінь три букви дописати чи що