Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Гм, мені здається, що в Бєскудніково погано ознайомлені з проблемою русифікації в Києві... Коли все ж таки моя думка не є хибною, напишіть про це, і я Вам розповім про те наскільки моє місто охоплено російською і як страждають через антиукраїнську владну політику українці.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Я тут знайшла цікавих співрозмовників, можливість ознайомитись з різними точками зору, досить високий культурний і інтелектуальний рівень форуму в загальному. А чоловік періодично виступає.....проти.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Та певно, що люди, а що ж ще може бути? От ми з Читателєм, Зет, Борисом, Умою, Мартіні (пробачте, кого забула) ще з початку 2005 року тут. Якби було погано, то вже би давно порозбігалися.:rolleyes:
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Полковнику, вам аж так приємно було від мене картку отримати? Ви скажіть, мені не шкода. :p Додано через 2 хвилини Я розумію, що я не з початку, а десь із серединки, але... Олю, ви мене розлюбили???
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Нє! Ви що?:eek: :eek: :eek: Бачите, я ж тільки піонерів згадала. А Ви вже були десь у вересні 2005 року.І Полковник.І ще багато з теперішніх форумлян.Мартіні певно має статистику. Але я всіх все одно люблю і тому тут "висну".
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Ну, я взагалі під своїм ніком була на коментарях газети (і зареєстрована під тим самим ніком, що зараз) ще десь у 2003 чи 2004. От лиш точно року не пам"ятаю. Дякую, ви мене заспокоїли.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Інтелектуальний та культурний рівень цього форуму приємно вражає. Приємно іноді висловити свою точку зору, чи вислухати чиюсь, або просто з кимось поспілкуватись, особливо коли на роботі часу для спілкування просто невистачає. З чим усіх нас вітаю
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Мммм..Я тут зависаю, бо тут є з ким поспілкуватися, і більшість цих співрозмовників дуже круті люди :radist: ))..А ще тут можна знайти відповіді на багато цікавих запитань ..
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Круті, не круті - я за них рада, але то не основне. От хороші - точно.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? круті - не круті, а жіть хочцца. Шо то воно означає то слово - "круті", га?
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? ЧОМУ? ЧОМУ? Потому, что "место встречи изменить нельзя"! Я сюда на свидание хожу с форумчанами..:radist:
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Не катком, а танком Марченка. Котрий колись стояв на вулиці Тершаківців, НЄ ?
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? я тіпа вішу на форумє... ібо здєся много кльових піпл. Додано через 46 секунд А не Лєніна?
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Може й Леніна. Я його не мав приємності оглядати. Просто знаю, що колишня Марченка називається Тершаківців. Зупинявся там у готелі "Незалежність", колишній "Ульянівський"