Тому що Львівський Форум - живий,мінливий,спокійний,непередбачуваний,цікавий,філософський,світлий,мовчазний,закоханий,бунтівний,кольоровий,щирий,співчутливий,веселий,задумливий,дружній,непримиренний,помічний,затишний.дитячий,балакучий,відважний,благородний,грайливий,вірний......різний,такий як ми всі,і схожий,також як ми. з повагою,Р.
Я читаю дописувачів вже 3 роки але зареєструвався лише сьогодні. Тут розумієш дух Львову, його ВІДЧУВАЄШ повністю. Окрім Києва, свого рідного місця я обожнюю Львів, Чернівці, Одесу, Ужгород та Полтаву. Це все дуже різні місця і мають свій ВЛАСНИЙ ДУХ - його відчуваєш. А це дуже якісний форум з дуже файними користувачами, унікальний та ні на що не схожий. І спілкуючись на форумі я не гублю зв'язок з духом Львова. І через декілка тижнів приїду до Львову на каву і в мене не буде відчуття що я давно у Львові не був
от тепер майже не маю можливості "зависати",тому просто переглядаю,бо вже без ЛФ не уявляю свогго повсякдення)))))))
У свій час довго сиділа у львівській балачці. Мені подобалось спілкуватись з людьми, зустрічатись в реалі згодом...Довший час не розуміла форумів. А тепер вирішила спробувати Попадаються цікаві теми, інформація...Буду втягуватись
Тим, кого я знаю, не маю, що казати і не бачу сенсу в цьому, бо й так не дійде. На форумах трохи більше мудріших і цікавіших людей, тому маю нагоду потрендіти, як нема що робити...
Е, нє... хрін - то своє, рідне, з вітамінами... Ну й Іспанка мене пізнає тільки по тОму фрукту.... чи то овочу... І, накінець погодьтеся, Сявичу, до дриглів ви абрикоси і персики не дасьте, нє?
подумалось, що на форумі я шукаю схожі життєві ситуації або навпаки - протилежні до мого життя - щоб просто отримати імпульс для роздумів і знайти певні нові рішення.
Львівський Форум ЛФ - це наркотик! через нього я не можу піти спати може це наслідки перебування у БАНІ?
ага... Вас "прорвало" теми відкривати! Не дарма кажуть, що баня корисна для здоров'я... А щодо наркотика, то точно... самій тре лягати, а я все ніяк....