Почему же зависаю на форуме ? 1. Собеседники интересные, всегда приятно поговорить с умными людьми )) 2. Ореол романтики Львова все таки действует, хотя это скорее был начальный импульс для попадания на форум. 3. Українська мова подобається. Бо гарна, милозвучна i вiдображає усi вiдтiнки сенсу. 4. Ну i дiвчата мiсцевi нiчо так, гарненьки )) 5. Не все ж время работать, надо иногда отвлекаться. ))
Тому,що це цікаво.І взагалі я хочу сказати,що підповідати на питання досить цікаво,а ще прикольно поламмати собі мозок на питаннях які торбували тебе давно,чи не порбували взагалі!
підповідати на питання порбували, собі мозок на питаннях торбували, тому цікаво взагалі - поламмати все собі...
Мене також часто торбують різні питання, а деколи не порбують взагалі, але я хочу шоб вони мене торбували і порбували, бо інакше неможе бути шоб мене нічо не торбо-порбувало...
Віршами згадалось, мов радянські телепати, могли обмінюватись думками, мов дебати, на віддалі у тисячі км - з самого рання думка дьорнула мене - а чи 2 по 50 - в ту ж мить робочому з Свердловська не налить?
зависаю, бо заспокоює... направляє.. дає знання... підтримку... полегшення... натхнення...і ще багато-багато всякого... відволікає від життєвих турбот...