Не треба "здогадуватися" - читайте правила Форуму. І не пишіть про баню. Іноді воно теж матеріалізується.
Та ні, мені на то байдуже, просто реально видно, що там нема за шо поставити "фе", а воно там стоїть... Але то нічо, я вже привикла!
Не видно?! Треба буде зробити аудіо-версію з сурдоперекладом Правил Форуму. ЗІ: в розділі "Про Це" можна описувати інтимні подробиці. Про Баню - тільки в ПП.
Та я ж ні на кого не тисну! Я ж написала, мені всеодно, такщо ставте знов мені "фе", я не ображусь. А правила я читала. І нічого там нема в мому дописі поганого про баню, я взагалі не мала на увазі нічого поганого...
я зависаю, бо то дає можливість абстрагуватися від навколишнього світу... і ще отримую тут куча необхідної інфо, а то для мене Сила
не можу всі як один віндовзятники твердять - "вінда не гальмує і не висне!" - коли у них про це прямо питаєшся. Але коли п’ють пиво - матюгають вінду за загальмованість та "висяки" == тому мені так і не вдалося ні в кого це випитати.... Зате - вдалося взнати, що насправді робить вінда....
сатрапи-модератори - правду не заглушать! крім того - вони вже втомилися мені картки давати - отже, нам можна Білла Гейтса багатшим
Не помітила цього допису. Відповім: іноді модератори ставлять мінуси, аби не давати штраф за обговорення, що є порушенням на форумі.
Але не я. Форум і люди на Форумі гальмують частіше. Поки всім все розтовкмачиш - провисів на Форумі ранок (потім вечір)
Чому ви зависаєте на форумі? Сам не знаю чому. Інколи сам себе ловлю себе на думці: нафіга воно мені потрібно? І все одно щось спокушує... Видно так, як яблоко: поки не дозріло, не може впасти, відчепившись від гілки, хіба хтось щибне. Тріпаєш, тріпаєш язиком, а потім думаєш, яка користь з тої тріпотні... Хто ким був, тим і залишиться, хто, що думав, те і думатиме, а ти розмовляєш сам з собою і тішишся сам з себе...
Гм... останнім часом,мабуть для того,щоб жовч вилити... У віршованій формі... Якби природа не спочила,то виливав би жовч власного виробництва... А так..вишукую чужу.. Але гарно сформульовану...Нє?
Дякую за комплімент! Не телепат, хоч можливо, що відбувся якийсь енергоінформаційний обмін між нашими думками, а я їх висловив. Буває в житті різне: йдеш вулицею, щось наспівуєш собі подумки і раптом чуєш хтось ту ж пісню тихєсенько наспівує, находячись поруч з тобою.
Я довго думала, як стисло сформулювати, чому я зависаю на форумі, а Ви, можна сказати, це зробили за мене, причому потрапили в десятку.
згадалося - радянські телепати могли обмінюватися думками на віддаль кількох тисяч кілометрів. З самого раня калінінградському робочому прийшла до голови думка "чи не дьорнути мені 2х50" - і в ту ж мить така ж думка відвідала робочого в Свердловську...