Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Можу від себе ще додати добропорядність, повагу тутешніх форумлян один до одного та відсутність відвертої лайки (принаймні в темах які я встигла за цей час переглянути). Дуже приємно спілкуватись! ДЯКУЮ!
Відповідь: Де і якою мовою розмовляють? До речі, а що вам заважає спілкуватися на цьому форумі українською? Особисто я тут заради цього, бо спілкуватися в віртуальному світі видалося цікавіше і приємніше ніж у реалії. Вдосконалюю свою солов'їну.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Дуже прошу. А наклепи на форумі - звична справа. За них навіть не вибачаються. :D:D:D
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? це не глюки, просто "цитата виділеного" потрібно натискати біля дописувача, а не там де ближче...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Це наркотик!!! :8::D:eek: Раніше в мене було всього дві залежності: танці і шоколад, а тепер... :o Ах, Львівський форум, Львівський форум... Шкода, що чоловіка затянути сюда не вдається. А може і не шкода... В родині повинен пити один... Верніше, зависати...:shutup:
Відповідь: Платні агітатори в интернеті Ну...не агітатор. Але плату отримую. У вигляді моря емоцій і великої кількості однодумців (і опонентів)
100% погоджуюсь, що форум це як наркотик (в мене така залежність від ЛФ і лимонів!) А я свого чоловіка навіть не затягала, тільки показала де реєструватись, то він вже тут був 2 рази, і ні одного "удачного", досих пір в бані сидить, і поки що перспективи нема... Але страшно хоче сюди вернутись!!!!!!!!
Для мене форум також став наркотиком. Я вже навіть залежною стала. Тут такі хороші люди! А до хороших завжди хочеться щоразу вертатись.
А мене сестра втягнула..тільки й чути "А от у нас на ЛФ..а от Ромко сказав, а Рибка написала "і т.д.Коротше, я вже все про всіх знала ще до того як почала тут бувати.Я ж теж люблю Львів..шкода, що немає в мене такогоМаксима , щоб ще й його любити. Подобається мені ЛФ своєю доброзичливою атмосферою, гумором,порадами.Люди гарні..а є й "кусючі") Дякую Вам за спілкування.
Що Вам, Лілю, в цьому дописі не сподобалось, ну просто незнаю... Слід лише догадуватись.... але здогадок нема!!!
Натко, треба звикати, що будуть не тільки плюси, а й мінуси. Як щоразу питатимете що не подобається, то надовго Вас не вистачить. Так що приймайте все, як належне.