Чому ви зависаєте на форумі?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем lanka, 25 жов 2007.

1. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі?

Саме так. ;)
    Та звiсно. Але просто не люблю (та й не звик "по жизнi"), коли про мене говорять "а хто це?" :) :) От якщо пощастить приїхати у серпнi, то при нагоди пофорумiти у реалi почуватимусь вже комфортнiше.

• Подобається Подобається x 3
  2. Городецький

Городецький Well-Known Member

Во-о-о-о-о-от! Тілько Курилки ще не вистачає ...

*радісно потирає руки, ностальгічно мружиться, човгається по стільцю і просить людей не звертати на нього уваги*

• Подобається Подобається x 7
  3. Гайка

Гайка Active Member

А чом би і ні? На своєму міському форумі деякі кадри погано реагують на українську, тож тут хоч можна не виправдовуватися...

• Подобається Подобається x 4
  4. Наше Літо

Наше Літо Active Member

довгий час була лише читачем, а не безпосереднім учасником життя на ЛФ. тут дуже цікаво: багато змістовної інформації, адекватне спілкування між форумчанами (модератори - молодці! =)...

• Подобається Подобається x 8
  5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

цікаве математичне формулювання....
    функція "адекватне спілкування між форумчанами", куди аргументом передається "модератори" - "молодці" "!=" (тобто "не дорівнює")....
    от тільки вираз - не докінцено....
    цікаво, чи є зв'язок між "зависаєте на форумі" і "зависає форум"?
    ==
    а може то статус "адекватне спілкування на форумі" - це є "модератори" - "молодці"?

• Подобається Подобається x 5
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Просто модератори вчасно виявляють і знешкоджують такі речі.як ... і ...,і ...,і ...,і ... .
    Працюють,в поті чола,таксказать...
    І тому форум є адекватним.
    І всьо красіво...

7. Наше Літо

Наше Літо Active Member

знаєте, була на кількох форумах...тому знаю з чим порівнювати. там модератори виконували свої обов"язки дуже не належно, і на тих форумах панував справжнісінький хаос.
    бажання приходити на форум не лише через наявність цікавих тем і через приємних для спілкування форумчан!

==
    не вистачаж слова "через" ;)

8. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

з трьох тверджень - з одним погоджуся :) Решта три - як би м'яко сказати? "видавання бажаного за дійсне" :)

знаєте, "перший погляд" зазвичай оманливий :)
    ви вірите у кохання з першого погляду?
    ==
    І навіть болото в сонячний день виглядає гарно і зграбно - навіть гарніше (при певному освітленні), ніж озеро. До того ж старе болото ще й уквітчане, і переважає запах квітів, а не випарів :)
    Ну, і ще від віддалі спостерігача до болота залежить....

• Подобається Подобається x 1
  9. mavka

mavka Well-Known Member

:) часом не хочеться заходити на форум, але робиш це тільки для задоволення поставити комусь карму

10. Наше Літо

Наше Літо Active Member

а хто вам сказав, що відбувався лише "перший погляд"?=)

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

поспішаю вас привітати....
    17 повідомлень і карма + 27...
    і ще жодної фотографії!.. [​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  12. Londoner

Londoner Абирвалг

Незважаючи на легкі міжусобні війни між старожилами, та, м'яко кажучи, легку неприязнь до лікарів - я тут буваю більш-менш регулярно, бо тут люди здебільшого адекватні і не страждають від поголовного фанатизму. Майже з усіма можна конструктивно подискутувати, не переходячи при цьому на лайку та особистості.
    Надіюсь, що і в подальшому, незважаючи на дозвіл нової реєстрації, цей форум, завдяки розумній модерації, залишиться таким, яким я його вперше зустрів.
    :)

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

чому? тому що лінь працювати!

• Подобається Подобається x 7
  14. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Спостерігаю за новими аватарками Пупера, яка наступна?

• Подобається Подобається x 6
  15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

З форумом познайомилась через пошук в Гуглі чогось..не памятаю вже що шукала..була вагітна,то все цікавило про цей стан. Натрапила на форум, почитала пару разів...зберегла,закрила...так пару днів заходила меджу прочім на роботі. Потім цей форум став "Ізбранним" самий найкращий. Зачитувалась всім. Це переросло в хобі,можна так сказати. Декрет пройшов на форумі,як один день...схватки проходили з форумом вночі. Чоловік про форум чує кожен день, це вже як традиція. Недавно прийшов скоріше з роботи, хтів за компом посидіти....трохи почекала,потом мені то набридло,хотілось на форумі побути..то я його в 11 ночі відправила по морозиво..А шо? Мені теж тре свої справи перечитати)
    Класно,що є цей форум..всі свої..реальні..живі

16. Londoner

Londoner Абирвалг

одне іншому не мішає! ;)

17. Капітан

Капітан Well-Known Member

Великолепно :) Получил истинное удовольствие, прочитав сие, спасибо. Надеюсь, сдачи с пива хватило на мороженое? ;)
    Знаете, есть такая поговорка: "любовь к родине начинается с семьи". Немного перефразирую: "ненависть к форуму начинается с мороженого" :)

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Певно що не мішає, бо я ж нічого не варю... але он часами мому босу заваджає те що я проводжу час на форумі. Заставляє працювати.:)

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Не знаю что было со сдачей, но точно не на пиво ушла...муж не любитель пива как и остального...зато я получила удовольствие вдвойне..и на форуме посидела и мороженого поела:)

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Бо тут шалено цікаво!:radist::radist::radist:Бо зветься Львівським і форумляни певною мірою точно люблять Львів:бо народились тут,або живуть,або іноді бувають, чи навіть раз були яко туристи які, і він (Львів) запав у душу НАЗАВЖДИ:radist:
    Але б ніколи не подумала про себе,що можу так конкретно "запасти" на любий чат чи форум.Зізнаюсь,місяць як вже була читачем ЛФ.Відразу сподобалось - форум нестандартний, з львівським "характером" і з дуже цікавими та обізнаними (ну просто знают про всьо же тико тутка, на Землі, є:)) співрозмовниками. Але так як не зависала раніше в чатах,то чомусь і не відразу зареєструвалась.Хоча читала: фест мудрий форум!Ого-го! І де він такий взявся!? Тому БРАВО:clapping::clapping::clapping: тим хто його створив і "був біля витоків цього діла":)
    А стала я форумлянином тико того вівторка і, Ви знаєте, шановні форумляни,бути форумлянином-співрозмовником НАБАГАТО цікавіше, ніж просто читачем. Але правда капітально "затягує" - не можу і дня прожити,коли хоч речення не напишу.То "капєц".Рідні, звичайно, не розуміють такого "тєжкого" випадку, але то вже інше діло.:p
    А почався цей вівторок з того, що на всі 100 собі сказала: ну всьо,йду вчитись танцювати танго :dance:- танець,який вже добрих 5 років супер люблю.(тоді (у вт) був час, а тепер :sad:...). І тоді ж подумала - та ж на ЛФ всьо-всьо знають,ану ж бо скажуть. І дійсно - бац, і того ж дня цікавий і корисний допис надійшов від чудової форумлянки NataGidra, дякую:clapping: Я давай тоді знайомих на танго підбивати. Але :sad: не всьо так легко в нашому житті...Не вийшло. Бо.....втрафилася робота:radist:, і танго лишається все ще хорошим наміром, який мрію втілити, колись:D:D
    Йой,скажете, ото вже настрочила допис:8:
    Такий, як була моя "довга дорога до ЛФ...":rolleyes:

• Подобається Подобається x 21
а де твій аватар? :)