Відповідь: Я живу з чужою людиною В нас така ж ситуація! :D Серіали і фільми - то святе для мого чоловіка! Закачує, закачує, що мене вже нудить від того. В нас того добра стільки є...!!!! А на рахунок форуму, то він не має нічого проти, що я тут "зависаю". Просто, коли я бачу, що він сидить за компютером зі своїми закачками, то мене аж тіпає і я його сварю, а коли я сідаю, то він мені зразу: "а мене сварить, сама тільки з ліжка встає зразу на форум заходить....":D :D :D .... Ну що я можу зробити, в мене вже "ломка" як довго не буваю на форумі!
Відповідь: Я живу з чужою людиною А мій каже, що я як наркоманка --тільки додому, і за форум ...Але теж питає, як там , що нового. А ще любить передивлятись зі мною фотки манюнь ....і казати, кому поставити 5 баів Останнім часом --каже, йдем погуляємо, щоб твої очі відпочили ..а я й рада тому тепер рідше на форумі, хіба почитаю щось ....
Відповідь: Я живу з чужою людиною Ага! Приїхав! Та ще й в відпустці! На роботу йому аж 15 квітня!!! Ой.......це звичайно добре, але форуму мені небачити як свого носа!!! От випроводила його в село на 1 день!!! Щастя маю!!! Ком'ютер мій, роблю що хочу!!! Тільки б ще сьогодні на екзамен не їхати, то можна було б з вами тут цілий день сидіти! А сина мій теж форум читає!!! От "Знайом тесь - маленькі чуда", ми з ним завжди дивимося разом!!!
Відповідь: Я живу з чужою людиною невже і справді всі чоловіки однакові? :D :D :D мій так само скачує фільми і сидить на тих сайтах весь вечір і так само часом цікавість перемагає і він питає, що там на форумі а якщо нас цікавить якесь питання по догляду за дитиною, то навіть сам каже: подивися на форумі ну або в "Кінозал" прочитати про фільми часом без мене заходить
Відповідь: Я живу з чужою людиною Може я не в тему, але можете дати сайти з фільмами, бо ми шось не можемо знайти хороших, а я тут парочку фільмів хочу.
Відповідь: Я живу з чужою людиною оцей дуже хороший, але кілька днів якісь глюки, може то тимчасово http://www.nnm-club.ru/forum
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? В копилку стёба над инет, и прочей зависимостью современного человека)
Відповідь: перший пост... Моя історія знайомства з форумом почалася чисто випадково. сиділа я якось в одному львівському чаті і читала їхній форум. там хтось запостив тему розповідей про пологи і скинув лінк на ЛФ.зайшла,почитала,сподобалося то була десь середина 2007 року.на певний час втратила ЛФ з вигляду. вдруге про нього згадала десь в кінці 2007 року. допоміг Гугл, з чиєю допомогою я знову його знайшла.спершу тільки читала,не реєструвалася. особливо була захоплена гілкою Для майбутніх мам,яку прочитала всю ЛФ справив на мене таке позитивне і приємне враження,що вирішила зареєструватися.знаменна подія сталася 20.01.2008. тоді ж і відбувся мій перший пост у Дівочих посиденьках,в темі Розповіді про пологи відтоді мене неможливо відтягнути від ЛФ
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? А я познайомилась з форумом через свого чоловіка - не знаю як він натрапив, але зареєструвався і я довгий час заходила на форум під його паролем і просто читала інформацію, що мене цікавила. А потім зауважила яке тут інтелігентне товариство зібралось і захотілось зареєструватись, спілкуватись. Захотілось щоб і мене помітили! :shy: Тепер вже чоловік заходить в кімнату і коментує : "Форум! Дружина вийшла в нет і не повертається!"
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Я,коли була вагітна, в пошук подала "львівські ПБ", кинуло на форум в гілку "Для майбутніх мам" і все застрягла я тут
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Натрапив улiтку 2007 р., шукаючи iнформацiю про цiкавини Львова (готувалися до поiздки), але пiсля реєстрацiї тiльки читав. Друге вiдкриття ЛФ сталося (логiчно! ) пiсля других вiдвiдин мiста на травневi свята. Подобається камернiсть атмосфери
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? А чому Ви здійснили "друге відкриття" лише віртуально ? Невже не вистачило рішучості відвідати Форумівку 3.05 ?
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Я так розумію, цей знак - своєрідний замінник смайлика, покликаний виразити здивування... Цікаво чи вгадав.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Та не рiшучостi, а кiлькох годин! Якраз опiвднi 3.05 вже виїхали додому... Додано через 4 хвилини М-м... Ок, назвемо це клубною атмосферою :cowboy:
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Ну ось Іспанка і Ромко, будучи в Києві, просто з головпоштамту вийшли на ЛФ і саме звідти Іспанка підхопила моє ПП з контактними даними.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? А це Ви до чого кажете? (я шось сьоднi капiтально туплю :ninja: :agree: )
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Зависаю тому, що за досить короткий час встигла полюбити форум і тих з ким безпосередньо в ньому спілкуюсь...:radist:
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Власне, якщо Ви до 03.05 були лише "читачем", то забираю свої слова назад. Просто завжди можна знайти спосіб зв"язатися з кимось у будь-якому місті.