Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? ну, поки що мене на персональному ровері ніхто не возить.....
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Ну, навіщо ж так плоско про мене судити?%( у світі існує багато справді стильних стилів)) - літературних, музичних тощо, кожен обирає своє й добре коли обирає, коли має свою незалежну думку та смак. і тут вже чи співпадає це з моїми поглядами... не так суттєво, до авторітета я ще не доросла, а впізнати різні погляди розумних людей завжди цікаво й корисно.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? судити?!.. не маю такої звички... навпаки... такий гарний комплімент для форумлян!....
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Мара,хіба Ви теж Ремарка не любите? Бо я звертався до Пупера... То в нас давня суперечка...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? я люблю) навіть дуже)). просто кажу, що не суджу про культурність за співпаданням інтересів з моїми. це я наплутала коли ви відповили "нє")) у вас своя розмова, а я сприйняла ніби ви за мене відписались).
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Я просто люблю цей форум:radist: :radist: :radist: .А як додавати карму,підкажіть:rolleyes:
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? ого! так багато нових тем і повідомлень, а мені не вистачає часу все прочитати і відписати що робити?
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Дуже просто: Бачите рядок ЦИТАТА ВИДІЛЕНОГО | | ВІДПОВІСТИ Клікнути на "палець вгору" - додати карму.
Відповідь: Я живу з чужою людиною Скажіть будь-ласка, як ваші половинки відносяться до того, що ви сидите і читаєте форум? А то в мого чоловіка проснулася страшенна ревність до форуму і до комп'ютера!
Відповідь: Я живу з чужою людиною А мій вже привик... воює за інше, з чим я цілковито погоджуюсь. Маю грішок що все відкладаю на потім. За це і воює. А про форум і форумних друзів лише заздрить :cowboy:
Відповідь: Я живу з чужою людиною а в мене нічого схожого..... тільки якщо в асі з’являється якась дівчина, то дружина робить здивовані очі....
Відповідь: Я живу з чужою людиною А я думаю шось Тані не видно!!! А то чоловік додому приїхав? та ше й тепер ревнує?! А в нас скоріше не ревнує, а просто сам хоче сісти за комп, а тут я !!! От і починає наїжати типу вчитись треба, працювати, а ти на форумі штани протираєш і бла-бла-бла. Ну, послухаю, поцьомаю і кажу шо сьогодні вже востаннє....
Відповідь: Я живу з чужою людиною це слово мені найбільше підходить - воюю чоловік проти, і має купу аргуметів проти час від часу повторюється один і той самий діалог про мої відвини форуму, який мені вже надоїв, бо я його напам’ять знаю п.с. а коли він бавиться в ігри на компі, то я нічого не кажу, хоча мене це злить нє, ну де справедливість?
Відповідь: Я живу з чужою людиною Ну, в мене теж контраргумент є. Він сайти з фільмами по 20 разів на день перевіряє. І от пиляла я його, пиляла, що у нього залежність, то казав, що нема. Аж одного дня прийшов і сказав, що я мала рацію, він того зі мною сварився, що себе не контролював. Зробив собі на то піст. Перевіряє тепер максимум двічі на день. Я все одно з того сміюся, бо воно хоч раз чи два, але ж зразу мало не десяток тих форумів. :D:D:D А в мене хоч питання до обговорення виникають завдяки форуму. То тепер інше з'явилося. Їдемо додому машиною, мовчу і тут чоловік задає питання: "що там нового на форумі?" :D:D:D Отак, треба вміти зацікавити, показати, що з того можна винести щось корисне... Новинами ділитися. Так що тепер він мені розповідає новини зі світу, а я - з форуму. :D:D:D О, а сьогодні взагалі унікальне питання почула, коли лікаря довго чекали: "Ну, і скільки в тебе вже карми?" :D:D:D І найсмішніше, що я не змогла відповісти. :D