Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Тому що тут цікаво! Цікаво читати дописи форумчан, цікаво писати свої. Довший час сиділа на жж, після ЛФ майже туди не заходжу. Все ж таки там більше маладьожи, з яких понти і албанська лізуть аж вивалюються. Тут здебільшого розумні самодостатні люди, для яких справді важливе спілкування і висловлення своїх думок, а не вимахування перед іншими. Відпочиваю в перерві між роботою (часом працюю в перерві між читанням :shutup: ) Ну і звичайно ж тут багато корисної інфи. P.S. Як все ж таки добре, що тут немає албанської:radist: :radist: :radist: :radist: :radist:
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? моє віртуальне спілкування почалось з російського "БебіБлогу" (мені його доця підкинула з журналу "ПК"). там, переважно обговорюється все, що стосується діток. навіть маю власну спілку там - "перловка от детишек". але мені дуже не вистачало спілкування власне їз співвітчизниками. тому через поісковик шукала "наших", переважно львівських. так вийшла на дівчину з цього форуму. тепер я "зраджую" з вами "ББ" й дуже тішуся. бо тут можна говорити не лише про діток, а й про місцеві новини й плітки. а саме головне - на моїй улюбленій українській мові. а інтернет мені компенсує, в якїйсь мірі, живе спілкування, адже зараз мушу більшість часу сидіти вдома з мацюпкою. тим більше, що з синочком на руках мало ще що можу робити. повторю чиюсь думку, що мені в спілкуванні на форумі та блозі подобається відібрана публіка. тут не допускається грубість та відверта ворожість.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? дуже багато цікавого і корисного можна знайти на цьому форумі, висловити власні думки відносно певних питань, ознайомитись з думками інших людей.[
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Бо тут можна сказати то, шо думаєш і відчуваєш і тебе сприймуть нормально. І, все-таки, тому шо тут всьо таке львівське...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? П*ять балів для львів*янки Аліас! А я колись до Айрбітесу підключався,шукав інформацію про провайдера. Тут напоровся на одного зеленого чоловічка,фаната цього провайдера,а вже потім переглянув форум.Публіка адекватна, я б сказав навіть делікатна. От тепер і переглядаю письмеників форуму. Сам наразі більше читаю ніж пишу.Але то все відносно. І читачі письменниками бувають
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? забула додати, що знайшла для себе багато різної цікавої та корисної інформацїї тут та на "ББ"
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? мені дуже дуже цей форум, хоча б тому що він український! а львівськість.. ох ще більш приваблює))). схожі каменті залишала людина, що живе за межами України. Я ж офіціально з вами. Але ж де ще можна приємно поспілкуватися українською з людьми, для котрих це - нітрохи не аномальне явище! При тому з людьми цікавими, культурно освіченими=))
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? вввваааавввв!... сподіваюся, що я також з цієї категорії......
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? візьміть мене до "культурно-освічених"!!!! я бабць через дорогу переводжу!!! хоч сам користуюся підземним переходом.....
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Зірнице, Ви би краще запитали - "А хто Вас підтримує?" І Пупер відповість - "Ніхто. Сам ходжу!"
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? А можна ходити не пішки? ЗІ.А Ремарка він все одно не любить...