Українці схильні до ідеалізування, до домислів і створення легенд. Це взагалі слабкість майже всіх слов"ян, тому оте про козаків-характерників...щось я в це не дуже вірю. Не зі злостивості чи принципово, просто мені видається це черговою легендою для підняття бойового та патріотичного духу нації. А якщо до суті питання, то цікаво, кому б хотілося жити у фургоні при -30 С?
факти говорять про протилежне... наприклад, пластуни (я не про молодіжну організацію)... є такий термін "по-пластунськи", він виник саме завдячуючи козакам-характерникам, які виробляли чудеса-розвідництва... наприклад, той самий англійський "снайпер"... ну та ладно, вам же це не цікаво... а кому цікаво жити в аварійному будинку в центрі міста при температурі -30?..
нам цікаво! і ще, - з часом у нас будуть жити у фургонах. це ж дуже здорово, - купити земельку в Турківському районі десь на схилі й поставити фургон на літо. чи старезну криву хату розібрати коло Бугу й на тому місті теж осісти "мобільно-фургонно". ось як приїду, то так і зроблю.