чому в нас у фургонах не живуть?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем duncan, 2 жов 2008.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не думаю, що це вагома причина.....
    на трейлерах же не ганяють по трасах...

у нас може трейлери і не були би дуже популярні, все-таки характер українця: "хата, садок коло неї, своя підвода", а в росії чому б ні?...
    величезні простори...

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Дороги, одначе!!!:)))

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

уявляю, по Львову ше от тільки запустити хатИ з колесами..... уявляєте, який евакуатор має бути? напевно з козловим краном....

• Подобається Подобається x 1
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чому в нас не живуть в фургонах? А де жити? Нехай навіть у нас би це коштувало дешевше, ніж дім. Та все одно, де той фургончик поставити? Треба або орендувати землю (додаткові витрати), або купити. А якщо маєш свій кавалок землі, то вже і хатку там краще побудувати - безпечніше, більше умов і т.д.

Фургончик для тих, хто подорожує - так. Поїхав в гори чи на море - прикольно так зі всім необхідним, але це на любителя..
    Але для тих, хто змінює місця проживання, фургончик не підходить. Бо в кожному новому місті треба було б шукати місце для того фургончика з необхідними засобами для життя. А в нас такого нема.

І ще одна думка. В мене особисто слово "фургон" асоціюється з "якось жити, перекентуватись". А в нас закладено "жити красиво"..

• Подобається Подобається x 3
  5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

На заході живуть в фургонах, в нас нє. Там нема прописки, в нас є.
    То нікому на думку не спадало?

• Подобається Подобається x 2
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Пупере Ви глибоко помиляєтесь. В Україні в фургонах живуть і давно - цигани. Якщо тещо до них тре сплавити то вишліть 10000 долярів, подумаєм. ;)

• Подобається Подобається x 5
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

та ніби деюро нема прописки.

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Питання до мешканців Пн. Америки.
    А якщо людина живе в трейлері, вона дістане кредитку? Чи кредитку може мати навіть той, хто живе під мостом?

9. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Де-факто - ще й як є. Рахунок в банку відкрити - давай прописку, страхівку оформити - аналогічно... Пережитки совка ще вельми і вельми живі!

10. coolzak

coolzak Well-Known Member

не прописку, а адресу

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Лілю, в таких людей є переважно десь поштова скринька на яку їм приходить пошта. Але якщо вони постійно переміщаються, то не працюють ну і відповідно нема доходу ну і нема кредитки. Але якщо вони живуть в трейлер парк, тобто не переміщаються а вмонтовані хати то є надія що десь працюють ну то теоретично можуть дістати кредитку.
    Але це все гіпотетично і залежить від конкретної ситуації.

• Подобається Подобається x 4
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В країні де живе 300 міліонів людей хіба може все буди так однозначно? Чомусь мені пригадавсь один син анґлійського аристократата з яким я вчився у вісімдесятих. Він обдурював свого тата що навчання коштувало не $100 тис. в рік а $200 тис. і все жалівся що його тато скупий. :)

Деякі люди які живуть в трейлерах, є дуже багаті - живуть для романтики. І є дуже бідні. Ті що живуть "під мостом" і не мають адреси не можуть отримати кредитну картку. Також не можуть відкрити рахунок в банку або зареґіструватись на голосування. Так як вони не мають рахунку в банку вони також не можуть вселитись у квартиру, навіть якби мали гроші. Замкнуте коло називається.

Останнє редагування: 3 жов 2008
    • Подобається Подобається x 5
  13. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Ага, адресу... Якщо тої адреси в паспорті нема - нема рахуночка в банку.

14. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Одна моя знайома працює в Дрогобичі - видає кредити. То одного разу прийшов до неї циган брати у кредит великий телевізор з плазмовим екраном. Так як треба поручителя, то завжди дзвонять до циганського барона і той каже, чи давати кредит чи ні і ручається за людину (просто це не вперше і працівники кредитної установи вже знають того барона,а він за свої слова відповідає). Потім працівники поїхали подивитися,де той циган живе (я вже точно не пам'ятаю чого вони туди поїхали)- приїжджають - а там стоїть вагончик обідраний, все таке страшне, але зате там у вагончику буде окрасою великий плазмовий телевізор, (а ви думали :crazy:). Правда, не знаю чи дали йому кредит.

• Подобається Подобається x 4
  15. duncan

я думаю, що фургони не суперечать духу українців....

свобода, степ, козаччина.....
    це слова про любов українців до волі, та певного кочового життя....

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Козаки так, а як щодо українського сентименту до "земельки"?

17. duncan

це друга характерна риса українців...
    а взагалі їх три, про них вже згадували і про автора такої характеристики також: свинопаси, гречкосії та козаки....

18. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

думаю в нас не живуть в фургонах, тільки тому що в нас їх нема
    а якби були, то хтось би і жив, швидше за все тільки бідні :)

19. duncan

у нас поки що немає середнього класу...
    є дуже багаті, є невеликий відсоток людей, які можуть бути середнім класом...
    і є люди небагаті...

в хороших фургонах могли би подорожувати люди "середнього класу"...
    в поганих -- бідні...
    у нас майже нема ні перших, ні других...

20. Зануда

Зануда така зануда

А я собі не уявляю життя у фургоні при наших кліматичних умовах. В квартирі холодно, а у фургоні?
    Та і крім того - не для української ментальності отаке життя. Принаймні поки що.

а де твій аватар? :)