Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем no_coment, 25 тра 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

я лично - лично себя уважаю ;) ну не буду я шастать по московским форумам и что-то им доказьівать - ет бессмьісленно ;) и времени жалко ;)
    --
    Думаете, че они тут "пасутся"? им там тоже места нетути ;)

2. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

"....от вже їх розвелось - нормальній людині цеглу нема куди кинути!..." (С) :)

3. dArt

dArt Well-Known Member

Зенык это по нашей версии, к которой я так же склоняюсь, однако знаю одного немца, так тот говорит, что им в школе рассказывали, что основателем Львова является вообще немецкий князь Лем, и фиг его переубедишь. :)

Додано через 11 хвилин
    Афтер, а то что говорит экскурсовод, это уже не кухня , а что то другое наверное...
    Тут , Вы имеете ввиду на форуме? Просто поляков у нас нету :)
    На рохунок мови спілкування, дійсно, проблеми виникали досить нечасто, маю як російсько так і україномовних друзів, завжди знаходимо порозуміння. Згоден з Вами, що проблема мови та націоналізму певною мірою є надумана, але нажаль, на діжку нормальних українців, знаходиться 2-3 тих що вважають себе україністіше за інших, та вважають за потрібне обов"язково ткнути, що ти москаль, за , що і отримують адекватну відповідь, по пиці як в прямому так і в алегоричному значенню. Я взагалі космополіт за своїми переконаннями, в кожній націі є своі достойні люди та свої моральні уроді, незалежно від того чи він українець, чи росіянии, чи поляк, чи єврей.

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Куди це Ви клоните пан Дарт, що тут намагаєтеся стверджувати, наче завдання чиєсь виконуєте?

Як би Ви поводили себе якось інакше, може я б і не називав нікого, а так лишаю за собою право, бо ж Ви кажете що я ненормальний, не у діжку сиджу, що візьмеш.:)

• Подобається Подобається x 1
  5. afterstep

екскурсовод каже те, за що йому платять. Львів - гендльове місто - хто платить, той і слухає улюблену мелодію.
    Поляків - думаю, дещиця на форумі є. Але з поляками простіше - ще в 40-х вони збагнули істину, що якщо ти себе не по людськи поводиш - то й не жалійся, що з тобою тою ж монетою розраховуються.
    --
    А вот касаемо этих двух-трех чудаков....
    Такие были всегда. Если у человека не хватает "кебеты" выделиться умом, или таланта - самореализоваться в искусстве, или мудрости - стать просто известным, без особого ума или таланта - остается один только путь: приобрести известность любым доступным способом. Точнее, че-нить из широкого ассортимента "прославится" - от "поссориться со всеми во дворе" и до "сжечь храм".
    Пока эти чудаки были малочисленны - на них просто не обращали внимания. Иногда - подтрунивали/посмеивались. За "поджечь храм" - давали по рукам (и не только).
    --
    Но тут вдруг полсовдепа прибежало - блин! да что у вас тут творится!
    ==
    До речі - прохання до Мартіні - якщо вважає за можливе - подати статистику відвідувачів по GeoIP. Якщо потрібні якісь технічні консультації - можу надати.
    Цікавить статистика у вигляді: Країна - к-сть користувачів, в порядку спадання к-сті користувачів.
    Для перших трьох країн - окремо розшифровку по містах.

• Подобається Подобається x 2
  6. zenyk

zenyk Well-Known Member

7. dArt

dArt Well-Known Member

Браво Зенык, падла падла падлавил :) Я вижу у Вас очевидно подборка любимых цитат от меня имеется.
    Только я в общем смысле говорил, а вот Вы конкретно на мой фейс нацеливались помнится :cowboy: Знаете, иногда с волками жить по волчьи выть приходится. Правда на форумивку придти чести нам не сделали.:radist:

8. zenyk

zenyk Well-Known Member

....дуже шкодую, що не вдалось :sad: .....

....не погоджуюсь з Вами...я розумію так: замахнувся - бий! витягнув стрільбу - стріляй! не маєш наміру - навіть не починай, а нічого слова (та ше й такі погрозливі) на вітер кидати!

Ви ж Гасконцем себе презентуєте - маєте відповідати образу!

9. no_coment

no_coment Well-Known Member

Вам би пане zenyk у Верховну Раду - там і "пики" б'ють, і слів на вітер не кидають, і "без намірів" - нічого не починають! :D :D :D !

10. dArt

dArt Well-Known Member

А якщо бы ви знали як я шкодую :)

А.. ну чтож значит мне показалось, что это Вы размахивались...
    Будем считать что ушло на ветер.

Ландо проехали, а то при Вашем колличестве отличий за высокий культурный уровень общения с форумчанами, лишнее предупреждение абсолютно никчему, да и уклонились мы от темы разговора.

• Подобається Подобається x 1
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вірніше:за базар атвечают:bazar:

12. dArt

dArt Well-Known Member

та відповідають теж. Вони одне одного варта.

13. afterstep

не зрозуміло, кого бити - Зеника? екскурсоводів, що кажуть, що Львів - польське місто? чи прийняти участь у поглибленні занепаду?

14. dArt

dArt Well-Known Member

развеселили :)
    Вы неверное немного не по адресу попали, Вам в ВР надо.
    тут как раз исключительно демагогический ресурс, как и ВР в принципе если откровенно :)

15. afterstep

тоді загляніть в "Львів-Київ" та в "фантазії в ліжку"

16. Полковник

Полковник миється в бані

Правильное решение!
    Осталось провести через необходимые законодадельные нормы - ЛФ - законотворец!
    Ух, разгуляется народ!
    П,с, Чур, я не в счёт, я не ГРОМАДЯНИН!

17. zenyk

zenyk Well-Known Member

а чим це Вам вже Зеник не догодив?

18. шахрай

шахрай Well-Known Member

Ага-бєй врачєй,спасай больніци!

19. Salata

Salata Well-Known Member

Знаете, у нас с Вами наверняка разное определение слова "фашисты". У Вас какое?

А что, есть официальные жертвы УПА? И кем они официально считают УПА? (неожиданная новость)

Войска НКВД - носители помощи? У нас с Вами точно разное определение слова "войска" и "внутренних дел" и тут проще прочитать их устав, чем спорить, это не движение и не партия, а организация.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Salatо,не розумію чому Ви так пінитесь при згадці про УПА,чи про злочини комуністичного режиму.Або ОГПУ(НКВД).Та досить почитати Солженіцина і все буде ясно,яким був той режим для всіх поневолених народів(і російського в тому числі).Вони ж лютували не тільки в нас,на Західній Україні,а всюди,куди дотягнулись їхні руки.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)