Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем no_coment, 25 тра 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

Та ні! :agree: проблема не в дорогах. Проблема у місці проживання: звідти у ЄС в'їжджати - ду-у-уже далеко.:D

Наспівуючи антоновське:
    Городок наш разделяет река,
    Очень разные её берега.
    Я живу на одном, ну а ты - на другом,
    На высоком берегу, на крутом.
    Я живу на одном, ну а ты - на другом,
    На высоком берегу, на крутом.

Мається на увазі Полі - Тік (багато дьоргання)?

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

Да почему зря ?для господина Чуркина....

3. OldMan

OldMan Well-Known Member

А, так это вы специально дороги попортили. Ничё, я через Беларусь. Там дороги куда как лучше.
    :)

4. levandivka

Хто б сумнівався!:crazy:
    Бєларусь Вам ближча...
    Вчора Чавеса у Москві показували...

Наспівуючи:
    Заповедный напев, заповедная даль.
    Свет хрустальной зари, свет, над миром встающий.
    Мне понятна твоя вековая печаль,
    Беловежская пуща, Беловежская пуща.

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

я забув вас попередити про "достопрімєчатєльності" ;) у нас традиційно - бачиш знак "такий-то район" - вважай що бачиш знак 40 ;)
    ну, і дороги, показані в GPS-навігаторі - зазвичай найгірші ;)
    Це наш стратегічний захист - свої знають "правильні дороги", а чужинці - просто так не проїдуть ;)

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

на будь-якому етапі політик йде у зв’язці з бізнесменом....
    коли це розділяють, то політик існує недовго.....
    до прикладу: уна-унсо.....
    доти, доки була хороша фінансова підтримка — були народні і “ненародні” депутати...
    янукович може й захоче залишитися в політиці, але без ахметова навряд чи йому це вдасться....
    а кириленко?.... [​IMG]
    це ж доказ того, що я правий...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

сміттяр, нє?

8. vasili

vasili Well-Known Member

Цвінь тьох тьох, тьох а я йох ох ох!

9. OldMan

OldMan Well-Known Member

Чавес беларус? :eek:

Эт я понял. Как и то, что вы эти дороги, для пущего обману, буковкой Е метите. Типа европейские. :)

Нмд это неправильно. Политик должен быть небеден т.е финансово независим, но он не должен зависеть от бизнесмена.
    Только тогда он будет политиком и сможет просуществовать долго.
    Зависимые от бизнесменов политики не могут долго существовать. Т.к. всегда найдётся более богатый бизнесмен.

• Подобається Подобається x 1
  10. levandivka

Не певен, але державний устрій (диктатура) дуже схожий.:cowboy:

Наспівуючи:
    Чавес і Мао
    Слушают нас...

11. afterstep

+1
    тільки є одне "але" - політики - виразники інтересів певних суспільних груп. Зараз в Україні склалася ситуація, коли "не фінансові" (суспільні) групи просто не мають шансів поприймати участь у виборах ;) отже - ми знову на порозі виборів без вибору, або чергового закулісного переділу держмайна ;)

12. duncan

ну, може в теорії...
    але насправді цього ніде немає.....
    хіба в срср, коли “народні” депутати були окремо від народу, тому й відстоювали свої власні інтереси...

13. Полковник

Полковник миється в бані

Класс! :D :D :D :moskali:

14. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вы не правы. Такие политики уже в Украине есть. И они даже пытаются принять участие. Но без шансов. Мы их не выбираем.
    Потому, что не можем. Нет у нас привычки думать. А есть у нас привычка поддаваться на агитацию. А чтоб нас сагитировать, надо денег мног потратить. Вот и побеждают те, у кого денег больше.

Так уж и нигде. Вы лучше скажите в какой из стран с развитой демократией не так, как я сказал (в теории)?

15. levandivka

Скажіть, а що Вам заважає почати "думать"(с) і нє "поддаваться" (с)?

16. afterstep

в Китаї ;)
    хоча - пупере - це дійсно правда ;) для хохми - візьміть до рук політологію і прочитайте базові поняття. Можливо, вас це здивує - але щось подібне там написано ;)

скажімо - я не вважаю себе схильним надаватися до агітації ;) але в загальному, так би мовити, в масах - тут дійсно так ;) Тому нам і крутять зараз шоу - в розрахунку на основну масу, ту, якій "хліба та видовищ"....

17. duncan

і що смішного?..... [​IMG]

тобто?.....
    я-то візьму і почитаю.... [​IMG]
    але краще прямо сказати: хто правий?....

18. OldMan

OldMan Well-Known Member

"Только после Вас".
    :)

Я тоже. Но Вы ведь поняли, что мы погоды не делаем.

19. Одессит

Одессит Well-Known Member

Мдя, и это лучшие люди ЗУР (западно-украинской республики)!

20. no_coment

no_coment Well-Known Member

Погоджуюся цілком, але...
    вважаю цю проблему ширшою за "сільський" Львів (або інші міста України). До речі, в старих (елітних) районах Львова (що заселили радянські партократи) графітті на стінах немає, що не можливо сказати про Сихів, Стрийську, тощо - що були заселені "міграційними" працівниками Автозаводу, Львівприладу, Кінескопу, тощо з околиць Львова.

На пам'яті радянська Прибалтика та Білорусь. Там, ще за радянські часи люди на "червоне" неперебігали дороги та не гадили скрізь де заменеться.... Можливо це - те саме "батьківське" виховання, чуття власної відповідальності за власну "землю".

Тому вважаю, що за всім "умовно псевдопатріотизмом" хранителів української історичної спадчини зачаїлося всім відоме: "Моя хата зкраю - нічого незнаю!", безвідповідальність, та відсутність відчуття власної відповідальності за все, що "за власним парканом". Та може, ще й тому, що ми більше переймаємося проблемами сусіда (у прямому та переносному значенні) і нам болить "його третій поверх" якщо власна хата трохе ся нижча?

А, що стусується доріг
    (та безліч усього), що їх побудували "сов'єти", то це взагалі спадає на те, що ми "з Марсу" і не памятаємо, що ті самі дороги, наприклад, в Білорусії та в Прибалтиці ЗАВЖДИ булі каращі за "українське виконання". Та й тепер, за часи "спільної незалежності" не стали гіршими за наші - "соборні" та "незалежні"....

P.S. (Крылов) "А Вы, друзья, как не садитесь - все в музыканты - не годитесь!"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)