Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем no_coment, 25 тра 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. OldMan

OldMan Well-Known Member

Відповідь: Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

А сейчас мыло кончилось?
    Или совьеты засели прочно?
    В голове.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

А ми до Європейського звернутися можемо (Трибуналу).
    Буду в Президента - запитаю.
    Не пристойно уточнювати, де засіли совки...

3. OldMan

OldMan Well-Known Member

Да нормально копал. Поддоном картера. Есть местами остатки брусчатки, Ваша правда.
    :)

4. Trespassers W

Trespassers W Member

До речі, з часів Брежнєва: "В'їжджає західний турист в СССР через кордон в Шегинях, проїхав на своїй машині трохи, бачить в Мостиськах коло райкому якогось солідного таваріща в костюмі, вискакує з машини, хапається за голову і ламентує: "В нас якщо на дорозі є яма, то перед нею ставлять червоний прапорець, щоб було здалека видно. А ви чому так не робите?" А таваріщ йому відповідає: "А ви з кордону їдете? А там на кордоні висить такий величезний червоний прапор, бачили?"
    Вже совєти тих доріг стільки набудували, і то з "самой пєрєдовой савєцкой тєхналогієй:" трохи шутру в яму з водою, а потому лити смолу і кидати дрібніший шутер, так щоби шиби в машинах вибивав. В Нєчєрнозєм'є було собі сидіти і дороги будувати, бо так і не збудували за всі сороки савєцкой власті, а ви кинулися інфраструктуру покращувати на оkупованих територіях (заодно зайняли всі найкращі квартири в будинках люкс у Львові. Був я в кількох таких квартирах, які після війни зайняли освободітєлі і строітєлі нашої інфраструктури: В 1985 році виявилося, що вони ще від війни "рємонта нє дєлалі, бо в жеку очєрєдь."

• Подобається Подобається x 1
  5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Хороший анекдотец...:radist:
    Так..в дорожных бригадах...видать..одни москали работали..вот так и строили...:cowboy:

Зря все таки ЛАЗ построили..да еще кучу заводик..зря-с!:moskali:

А плохие то..на хрена было брать?Все по честному..по Закону!
    :cowboy:
    Слесарем-сантехником?Осмотр плановый?Или как будущий Хозяин?
    Кстати..а в высотке..Варшавской были?Как она там?Поляки плюются...или сносить собираются?:moskali:

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А шо, машина нєсовєцка?

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ги.... ;) бачите, що я зрозумів - у нас однаковий або максимально подібний світогляд ;) нас навіть одні й ті місця в Празі цікавлять ;) - але...
    Коли ми починаємо говорити про внутрішньоукраїнські справи - ми вкладаємо в слова опонентів (!) подвійний зміст ;) тобто - ми перекручуємо ваші дописи - бо нам "на голову не налазить" двічі судимий проффесор. Натомість у вас - загалом хороша думка про нього ;) Не буду вдаватися в деталі/особливості того, що то троха різні професії - директор автобази, мер та "премьєр"....
    --
    Так от, основна біда Львова - це село. Яке залишилося у душах... Але не та хороша частина села - роботяща, що наводить та підтримує порядок коло своєї оселі... А та друга - яка лузгає насіння на хідники, і обговорює, як приїжджі загадили місто ;) На жіль - цей феномен зникне тоді, коли підросте хоча б наступне покоління - не раніше ;) Є райони, де підлітки не розписують під'їзди та стіни будинків лайками, або й не розписують взагалі - але поки що таких районів мало ;)
    --
    І, в принципі, оскільки совєти робили основний акцент на керівній ролі люмпен-пролетаріату - то можна погодитися - в головах далі міцно сидять совєти ;)

8. Читатель_Обкома

Забыли-с..про губернаторство..да такой не хилой области..как Донецкая....
    которую в каком то 2000-м году...ЮНЕСКО признало..самым зеленым городом Европы...
    Неплохо было бы сравнить..и другого Витечку..с его карьеркой.. от сельбуха... с техническим образованием...;)

9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ні - не забув ;) і саме цей аргумент - головний у вашій аргументації "за" Януковича ;)
    я вже це знаю - і навіть не буду заперечувати. Мене інше вражає - якщо Янукович керував областю - то мав би розуміти, що є "інерція процесів" - тобто миттєво щось зробити неможливо ;) тобто - деякі висловлювання Януковича викликають серйозний сумнів, що він дійсно керував - може, по морді давав, кулаком гримав - але планував таки розвиток області хтось інший ;)

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ніби ніхто не знає, хто насправді керував....

11. Читатель_Обкома

Вы насчет.."Сделаем жизнь лучше,уже сегодня".....
    если да..то Вы правы... обычная политтехнология....и никуда от нее не денешься...не будеш..каждому "Д"..или там "Б"..обьяснять...про що є "інерція процесів"
    Меня другое... поражает..как некоторые ..повелись...на М2004 ...
    "Через год в ВТО..через 2-3 в ЕС...."

12. OldMan

OldMan Well-Known Member

Увы, евросоюзовская. Думал на ней удобнее въезжать в ЕС.
    Но оказалось, что вся проблема въезда не в машине, а в дорогах.
    Дороги советские, вот и не доехать до ЕС.
    :)

Гы :), вот и я о том же. Хороший сельский бухгалтер, как бы он некоторым не нравился, не обязательно хороший президент.:D
    --
    Во-во. Именно об этом я.
    Советы в ваших головах сидят. И не надо в этом нас обвинять. В наших головах тоже советы. Но разве наши советы розписывают ваши подъезды?
    Вот поэтому и выгоняйте советы из ваших голов, а не плачьтесь, что чьи-то советы вам мешают.
    Не люблю нытьё. Чуть что - сразу находится виновный в ваших злыднях.

Пардон за резкость.

Да ладно Вам. А то Вы не знаете, что зикс-председатели вычисляются на раз и уважения к ним нет.
    Разве это тот случай?

13. Trespassers W

Trespassers W Member

Та ні, в дорожних бригадах працювали наші люди, а от технологія була ваша, савєцкая, лучшая в мірє.
    ЛАЗ, до речі, теж приклад тієї ж технології. По технічному рівневі автобуси 1990х років відповідали передвоєнним західним зразкам, що і не дивно, бо совєцкіє освободітєлі передо всім освободілі заводи від обладнання на якому десятки років після війни випускали продукцію. Російський народ він в основному блохи підковував, а якщо треба було щось корисного придумати, то він волів сусіда обікрасти.

Закон в освободітєлєй був простий: "Била ваше стала наше." I яка різниця, що я в тих квартирах робив?

Щодо палацу культури у Варшаві, то якщо вам подобається "сталінскій рєнєсанс," то ваша справа. Мені не подобається. Був час, коли поляки хотіли його зрівняти з землею, бо, бачите, росіян однаково люблять всі як один народи "освобождьонниє" від свободи і майна, від Прибалтики aж до Угорщини, Чехії і т д. Але залишили як пам'ятник світлій сталінській епосі.

14. Читатель_Обкома

Угу...то то космонавты..начиная с Гагарина..писяли перед стартом ..на заднее колесо ЛАЗА..видать из не любви..к украинцам...

• Подобається Подобається x 2
  15. duncan

хіба ні?...
    я коли вперше почув про кандидатуру нинішнього прем’єра (ще кілька років тому), чомусь подумав, що це не просто так...
    а потім з’явилися чутки та цікаві факти...
    досі ніхто не переконав, що немає “маніпулятора\кукловода”...

це хороша прикмета: повернутися додому...
    я пісяю, як правило, вдома у туалеті....
    але кого як виховували: хто вдома, хто на дворі...

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вам просто удобно так думать.

17. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, уважаемый, они Дом покидали....
    П.С. вы хоть телевизор иногда смотрите?

18. duncan

не дивлюся...
    там щодня одне й те саме....
    ющенко розганяє парламент, парламент виганяє ющенка...
    путін співає оди расєянам, расєянє співають оди путіну...
    [​IMG][​IMG][​IMG]

19. duncan

поясніть тоді, чому ви думаєте інакше?...
    якщо політик згадує іншого політика на виступах потай, або “мімоходом” то про що це говорить?...
    що постійно озирається...
    може я і помиляюся...

20. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вам удобно думать, что Янукович не самостоятельная фигура, поэтому Вы сильно упрощаете связку Ахметов (я правильно понял намёк) - Янукович.
    Ахметов - бизнесмен, Янукович - политик. На нынешнем этапе им обоим выгодно сотрудничество. Но бизнес аполитичен по сути своей. Если настанут времена, когда Ахметову и прочим бизнесменам, не нужна будет политика вы думаете Янукович уйдёт из политики? Очень сомневаюсь. Это другая заразная болезнь, может быть более заразная, чем бизнес.
    Я бы не сказал, что Янукович часто упоминает Ахметова. Упоминает, конечно, но в политических вопросах я не помню.
    А вот кто из политиков представляется совершенно несамостоятельным, так это Кириленко. Тот уж точно и к месту и не к месту Ющенко вспоминает.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)