Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем no_coment, 25 тра 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Одессит

Одессит Well-Known Member

Відповідь: Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

Поляков обделили! :)

2. no_coment

no_coment Well-Known Member

Відповідь: Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

И я об этом!... Обидно!:crazy: Опять русские всех "вставили"?

3. Trespassers W

Trespassers W Member

Якби декому не хотілось поставити знак рівності між совєцьким тотaлітаризмом і польським режимом, на їхній превеликий жаль ці речі не можна порівнювати. Навіть в часі "санації" в ІІ Республіці українці в Галичині мали такі права саме згадування про які в Совєцькій Україні кінчалося вироком "тройки." Так, мій дід був в картотеці поліції за те, що воював проти поляків в складі УГА і тому не міг дістати праці в фабриці, а один раз на місяць мусив відмічатися на "постерунку" жандармерії. Не треба багатої уяви щоби додуматися що з такими як він робили совєти по другому боці кордону. Ніхто не боронив українцям ходити з процесією на могили січовиків, які загинули в польсько українській війні, а польський жандарм, який приходив до Народного Дому на український фестин, вставав коли люди співали "Ще не вмерла Україна." Якби там не було, але польська влада, помимо дискримінації українського населення, була владою цивілізованою і європейською, хоч Польща на той час і була задвірком європи. А влада совєцька була владою дикою і варварською і такою залишилася в "наслєдніце СССР" Росії.

• Подобається Подобається x 5
  4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

кегебісти теж вставали, навіть співали - щоб не розсекретили ;)

5. Одессит

Одессит Well-Known Member

а инфраструктура у вас от поляков?
    Крым и восточная часть страны тоже?
    Хрущев, Брежнев, Черненко - просто символы деспотизма!
    Особенно первый, "кукурузник в вышиванке", в чем этого Украинца можно упрекнуть?

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

КГБ-шна - від жидо-комуни. А що?

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Тобто, ЦИВІЛІЗОВАНО українство знищувати можна... а НЕЦИВІЛІЗОВАНО - зась!!!

• Подобається Подобається x 1
  8. levandivka

Сьогодні тяжкий і паскудний день, але навіщо ВИ (!) ТАК?

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Як??? А як можна??? І взагалі, навіщо ковирятися іржавим гвіздком у відкритій рані? Коли болить усім...

10. vasili

vasili Well-Known Member

Це я зрозумів так : як би = то =, впринципі не якої різниці. Деалектичний анонізм.

11. afterstep

Дуже вдало!
    Перецитовуючи левандівку - зараз йде обговорення питання, чи далі автор гілки щоранку пиячить коньяк ;)

12. levandivka

Я думав, шо с болью душевной ідуть до Вас, а на форумах - хіба "вялотєкущі".
    Мені - не болить, я відпочиваю і роблю потрібне мені (можливо і корисне комусь)

13. Trespassers W

Trespassers W Member

О диво, поляки українства не знищили, хоча і старалися. Вас не дивує, що найбільш українські регіони на Україні (тобто такі де люди розмовляють своєю мовою, знають і люблять свою культуру, колядують, щедрують, сіють і т д) це саме ті, які були під польською окупацією? Якщо ви не бачите різниці між обмеженням на працевлаштування і розстрілом, то маєте серйозну проблему.

14. OldMan

OldMan Well-Known Member

С таким настроением - точно никогда.
    А может оно и не надо? Главное - виновник найден.

15. Trespassers W

Trespassers W Member

Яка була би в нас інфраструктура, якби ваші таваріщі не розстріляли, не замучили голодом і не вивезли в Сибір мільйони українців? Це риторичне питання.
    Це що, ви нам дали "восточную часть" і Крим? Дуже благородно: Вкрасти щось у когось, а коли той хтось своє відбере, сказати йому: "А я тєбє ето дарю!"
    Ні, перераховані вами генеральні секретарі наймудрішої партії на світі це просто символи демократії 20 століття!

16. levandivka

Суд скоро?

17. afterstep

Для більшості - так.
    Але все-таки є сподівання, що з часом навчаться не лузгати насіння, не кидати недопалки під ноги, не робити з під'їздів туалети і не харкати на тротуар ;)
    а тоді - і до троянд недалеко ;)
    --
    Стосовно троянд - не знаю, але що хідники з милом мили - таке таки було ;)

18. OldMan

OldMan Well-Known Member

Не вся. Как уже выяснили - унитазы от австрийцев.
    А вот дороги в ЗУ, дороги почти все от Брежнева. Не все ещё пропали. Поездил, знаю. :)

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Оно бы скоро.
    Но нема судов в Украине. Тех, которым доверять можно.
    Спросите у Ющенко. :)

20. levandivka

Мілко копАєте! там в дірках брєжнєвського асфальту між селами - бруківка...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)