Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем no_coment, 25 тра 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

В принципі ви праві, але ті що могли відновити відновлювали, але вже коли "братики" у фуфайках підвалили 44 тім, відібрали у наших кожухи, шпіцами загнали у колгоспи, а хто нє тому....знаєте... колесо скаже він краше знає!!!!

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Чому українці про одних окупантів не згадують, а іншим проходу не дають?

я помітив! справжнє колесо відьм! он як по кармах пробігся, сердешний...
    все то ми, українці, не можемо зрозуміти, яке то щастя нашим дідам в 39 привалило...

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

koleso19
    Я тобі ще додав +1 "дюйм", бачу ти мені зняв, ну тепер в тебе карма почне зростати з моєї легкої руки, коли без весла.:D

4. vasili

vasili Well-Known Member

кажуть шо колесо то саша львовський!

5. Salata

Salata Well-Known Member

Danilo, зачем кого-то отбеливать?
    Те же бойцы УПА ради нового государства многих жалели?
    Про Талергоф прочитайте, кем были его узники? Русофилами, это документальный факт. И я вкурсе, что сейчас "русины" и "русские" - не дай Бог перепутать, но тех людей семьями, селениями уничтожали за именно русскость.
    И что Вы подразумеваете под "власным народом", по-моему, те люди поплатились как раз за нежелание быть народом той страны. Жестоко, это горе и трагедия, но где сегодня другие методы решения?
    В Ирландии? Хотелось бы узнать, сколько людей из ИРА не сидели в тюрьмах.
    Сколько басков убито или заперто в тюрьмах?
    Сколько курдов уничтожено?

А что творилось во Франции, когда они покинули Алжир? Сколько людей пострадало за несогласие с политикой государства, это не были французы? Правильной политикой? На сегодня - правильной, но им или их семьям от этого легче?

Это всего лишь история, она не дает права кого-то ненавидеть, просто пора взрослеть.

• Подобається Подобається x 2
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я знаю, город будєт?
    Я знаю, саду цвєсть?
    Когда ТАКіє люді...
    :cowboy:

Трудно, Салато! Колються колеса жруть... Звідки візьмуться "способниє"?

7. koleso19

koleso19 Active Member

ВАСЯ! неужели ты так плохо думаешь о Львовянах? Разные у меня знакомые. Да здесь полно нормальных людей.

8. vasili

vasili Well-Known Member

Товариш ви такий львів"янин як ghost жидівка.
    P.s. я з тобою гусей не пас так не прираховуй мене до тих.

• Подобається Подобається x 1
  9. koleso19

koleso19 Active Member

да, аргументы у тебя железные, только я тебе не товарищ, когда меня за антисоветизм из института исключали, ты там в комитете комсомола сидел.

10. koleso19

koleso19 Active Member

у всьому винні москалі і зараз вони, не дают буковинцям ннавести порядок: сміття позбирати з вулиць, вікна помити .....
    шановний подивись навколо, вже 17 років як москалів нема тут, а бруду тільки більше стало.

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

+1
    істину кажете...
    “потомки”?....
    ви ще скажіть “подонки”....
    :D :D :D
    шановний, ви забули “листопадовий чин”, коли нащадки цих “прєдатєлєй” боролися до останньої краплі (крові)....

справді, москалі....
    але їх сюди ніхто не кликав....
    більше того, поляків сюди теж ніхто не кликав...

і поляки в черговий раз наступили на ті самі граблі: повірили москалям, за що й постраждали....
    їх вже раз “обрізала” катерина 2, “обрізання” зробив і джугашвілі...

• Подобається Подобається x 1
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Панове, та поставте колесо в ігнор. Чистіше на робочому столі буде.
    Якщо він хоч номінально львівянин - то тільки синок кагебіста.
    Ви з таким підвидом напевне зустрічалися.

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

По твоїм дописам видко не всі ще поїхали.:) Брудно не там де прибирають, а там де не смітять. Твої дописи - суцільний гній!

14. levandivka

Не мучтеся: ще раз "тикне" (не плутати з "пікне")

15. afterstep

та ігнор - то не проблема... тільки от шкода, що дописи мітить - такий собі кіт шкодливий відшукався... сказати нічого - то хоч "в підїзді пердну".
    Синки кагебістів направду достойнішими фацетами були, деякі навіть батярували ;) і таких відвертих дурниць не мололи...
    --
    То скорше - синок прибиральниці з КГБ - от прибиральниці - ті всі найідейніші....

• Подобається Подобається x 2
  16. levandivka

правильно! не дамо проходу іншим окупантам!

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

А то я дивлю він дуже сміттям переймається.:D

18. levandivka

Більше кармою.

19. afterstep

та ж комплекс меншовартості притиснув....

20. no_coment

no_coment Well-Known Member

У Львові таки створять музей тоталітаризму та окупації України

Депутати Львівської обласної ради, 13 червня 2007року, під час засідання сесії Львівської обласної ради ухвалили рішення створити музей тоталітаризму та окупації України. Музей створюватимуть під егідою Інституту національної пам'яті. Щоправда, ані концепції музею, ані приміщення, ані землі під такий музей поки не затверджено.

Найбільшу дискусію серед обласних обранців спричинила власне назва музею. Зокрема, депутати пропонували його назвати Музеєм російської (або московської) окупації, Музеєм окупації Галичини, музеєм злочинів тоталітаризму та руху опору України тощо. Зрештою, після півгодинного обговорення, депутати затвердили первинну назву - Музей тоталітаризму та окупації України.

Розробити концепцію майбутнього музею має управління культури Львівської ОДА спільно з Інститутом національної пам'яті.

Що стосується приміщення, управління архітектури та містобудування Львівської ОДА має надати висновки щодо технічної можливості використання приміщень на вул. Степана Бандери, 1 у Львові (колишня тюрма Лонцького) для розміщення експозиції музею.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)