Чому така ненависть до євреїв?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Levko, 20 лис 2011.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Згідний з вами.
    Але я трохи не про те писав...

2. vov66

vov66 Well-Known Member

Це допоможе знайти правду?:sad:

• Подобається Подобається x 1
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Може тому мого мужа тут не побачите :haha:

• Подобається Подобається x 2
  4. Saszko

Saszko Well-Known Member

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

Так, але треба бути уважним і критичним. Антисемітські сайти, з яких Ви приводите цитати наповнені ненавистю і мені неприємно їх читати.

5. vov66

vov66 Well-Known Member

На кого спрямовані цитати, наповнені ненавистю?

6. Levko

Levko Well-Known Member

"в Інтернеті завжди можна обрати те, що подобається" c Un.Known :)

7. Saszko

Saszko Well-Known Member

ТА я поняв Ваш принцип. Неважливо, як є насправді в певному питанні — головне, що чиясь інтелектуальна праця в цьому питанні, незалежно від правдивості, припадає до душі.

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

9. Saszko

Saszko Well-Known Member

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ще чому не люблять євреїв, так це тому що вони замість того щоб дати пряму відповідь на поставлене запитання, задають вам запитання у відповідь. У нас тут колись була гарна єврейська гра і ми з Лу-Лу так класно собі бавились. А потім вже спаскудили цю гру. Нажаль.

11. Saszko

Saszko Well-Known Member

12. Levko

Levko Well-Known Member

Не загнув, п.Марусю, просто може не зовсім чітко висловився.
    Я мав на увазі, що в тілі Христовому Церкві майже з самих початків Церкви втратилася єврейська складова.
    Церква відштовхувалася від місця з Галат 3:28, де написано, що
    "нема юдея, ні грека, нема раба, ані вільного, нема чоловічої статі, ані жіночої, бо всі ви один у Христі Ісусі!"
    Тому, єврей стаючи християнином і бажаючи приєднатися до Церкви, фактично мав зректися свого єврества. Таких людей називали т.зв. "вихрестами".
    Дивно, що тільки євреї чомусь мали зрікатися свого єврейства...
    Сумні факти, нажаль.
    Слава Богу, що зараз усе починає змінюватися, почало утворюватися багато єврейських месіанських общин, де люди славлять Ісуса Христа, але при тому зберігають свої звичаї і обряди, тобто залишаються євреями!:)

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

О, це правильніше. Доречі я знаю декілька прикладів коли євреї прийняли християнство і у них є дуже глибоке розуміння жертви яку приніс Ісус, і що таке Служба.

14. Levko

Levko Well-Known Member

То точно! Вони набагато краще розуміють Павлові послання до Євреїв, Римлян, ніж ми. Я інколи шкодую, читаючи ці послання, що я не єврей- направду важко зрозуміти ті всі Павлові порівняння старозавітної жертви і жертви Христа. А для них то, напевне, елементарно...?:)

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мені дуже допомагає слухати повчання равіна кожну неділю, бо я в суботу в синагогу не ходжу :))) А в неділю равін має передачу по-радіо, то я його завше слухаю. Він власне говорить про віру і як ми повинні поводитись.

А он іншого равіна я слухаю що-вечора, то він має політичну передачу. Так би мовити політичний оглядач. То він на своїх братів нераз дуже свариться, що вони дуже зробились ліберали. Нераз он сварився, що ті рускі євреї самі собі винні бо поспішили підтримати грошима і ділами большевицьку революцію, і в результаті самі потім дуже потерпіли. Він казав, я не оправдовую тих литовських і латвійських націоналістів, але що ви хочете як ви самі прийняли комуну на УРА! А комуна винищувала тих віруючих литовців чи латвійців. То потім вони поспішили віддати вам сторицею.

Доречі у євреїв вважається нормальною помста. Тому вони не сприймають того що треба підставити ліву або праву щоку, в залежності яка першої потерпіла.

• Подобається Подобається x 2
  16. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

???
    Друг -друга. Со взаимной выгодой.

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Всю жизнь среди евреев. Их читать научиться нужно, а не Кэмела курить...

18. terRen

terRen Дуже важлива персона

А Вы то сами, их научились читать? ;)
    Для меня - был бы Человеком,и не важно какой он национальности.

• Подобається Подобається x 5
  19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

чи віровизнання!

20. Saszko

Saszko Well-Known Member

А той равін ортодокс, скажіть, будь ласка?

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

Це просто брєд. Або навмисна деза.
    Судження грунтується на неправильних засновках.

а де твій аватар? :)