Чому така ненависть до євреїв?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Levko, 20 лис 2011.

1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Послушайте,может вы уже прямым текстом скажете,чего ради эту тему замутили,а?

• Подобається Подобається x 1
  2. vov66

vov66 Well-Known Member

Прямим текстом: якщо Тебе вдарили по одній щоці, швиденько підставляй другу. Це видно з цього тексту
    Так Левку?

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Пане Левко..іноді ненавидять за примушення любити.
    Не треба цього робити. Євреї - гарний, цікавий, розумний народ. Не кращий і не гірший за інші.
    Чи можна любити євреїв лише за те, що вони є євреями, як і ненавидіти за це? Як друге є людоненавистю, так перше..дивно. Нє?

• Подобається Подобається x 2
  4. Levko

Levko Well-Known Member

Просто боляче чомусь за цей народ, неприємно чути постійно і скрізь антисемітичні висловлювання і насмішки.

5. Luna

:)
    А де Ви їх чуєте?
    Знаєте...я б може й відповіла, якби почула - але ж ні...Не чується.

6. Levko

Levko Well-Known Member

Може просто не звертаєте уваги...
    Я колись не звертав уваги на цей антисемітизм, що чув навколо ще й сам насміхався з них, на жаль... Але розкаявся перед Богом у всьому поганому що думав і говорив про євреїв...

7. Luna

Ні, не може.

8. Levko

Levko Well-Known Member

Можливо. Все таки Одеса не Львів.;)
    Пам"ятаю кілька років тому у Львові на центральному стадіоні проходив фестиваль єврейської культури. То організатори цього фестивалю казали, що навмисне вибрали Львів для цього заходу як місто, де найбільша нетерпимість до євреїв, на жаль...:sad:

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Левку, а мені здається, що Ви перебільшуєте.

Не знаю нікого, хто б ненавидів євреїв. А те, що їх у Львові називають жидами - це місцеве, і не носить негативного забарвлення. Я сама їх так часто називаю.

У Чехії слова єврей навіть нема. Тут жиди всі. :)

• Подобається Подобається x 5
  10. Real

Real Well-Known Member

Був зі мною випадок. Летів через Москву в Алма-Ату, між літаками було пару годин, сидів у аеропорту. Дивлюся, бігає молодий єврей з ортодоксів (пейсатий) туди-сюди біля телефона-автомата. Вираз обличчя в нього був такий, що я не зміг не зпитати в чому проблема. Ну, чувак з Н"ю-Йорка, дуже тре поздвонити в якусь аганцію в Чехії, щось там відмінити, не знає як це зробити. Ну я пояснюю як дзвонити по автомату. Виявляється , що в нього грошей немає російських. Добре, звертаюся до кучки таких самих очикуючих як я, накидали йому монет. Пішов дзвонити. Ніде не дозвонився, апарат монети з"їв, стоїть не зна що робити. Мені стало цікаво, дай, думаю, ескперімент зроблю. Кажу: можеш з моєї мобіли задзвонити, але відшкодуєш 2 бакса за хвилину, ок? - оф корс ок, - каже :)
    Прокалякав 5 хвилин. Каже тут грошей немає, піде принесе зараз.
    Ну, хто б сумнівався. Давай, кажу, неси, я тут ще півтори години сидітиму.
    Думаю, всі вже зрозуміли кінець історії? :mocking: Мені не шкода тих 10 баксів. ;) Та й ненависті в мене від того не з"явилося. Так, обережність.... :)

11. Luna

:) Цікаво..А як підійде без пейсів та попросить зателефонувати - дасте?)

12. Big Tarantino

Big Tarantino New Member

Питання було в чому причина такої поведінки, а не констатація факту що людина стає іншою...:)

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Бог вибрав ізраїльський народ і саме за це їх ніколи не любили в світі...
    Мені здається дуже подібна ситуація яка є зараз... Є віруючі люди, які вірять в Бога, люблять Його, говорять про нього... І їх автоматично не люблять в світі, люди навіть не можуть пояснити (як цей співробітник) чому і за що... Такщо це закономірність...

• Подобається Подобається x 2
  13. Levko

Levko Well-Known Member

Та ні, не перебільшую, так є, вартує тільки увагу звернути...

Не справа у тому як називати, важливо з яким духом це говориться... Я найчастіше чую слово "жид" саме в дуже негативному значенні.

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це не гарантує що він єврей, хоча наших людєй сдесь много...

Доречі я вам скажу чому євреїв недолюблюють, бо вони кажуть в поперек того що привикли ґої (це не образливе, це просто чужинець їхньою мовою) і тому що для них скористатись послугами ґоїв це нічого поганого а навіть дозволяється.
    Неправда що всі євреї хочуть вас обібрати... обобралі, обогрєлі. Ні це не так. Думаю що разить око, то це те що вони живуть дуже закритою і згуртованою громадою, і між собою дуже помагають один одному. Тому новачки в них роблять менше помилок ніж новачки іншої нації.

Хотіла ще багато написати але вирішила того не робити, бо знаю що не зрозуміють правильно, бо тема дуже болюча. Для одних українці антисеміти, а для інших євреї то всесвітнє зло. Пригадаймо лишень як не дозволяли розвиватись українському бізнесу за Польської окупації, і скільки склепів і можливостей мали євреї. А їх у Львові було ДУЖЕ багато. Це неправильно вивищувати одну націю над іншою, і вибрані євреї не тому що вони кращі за інших а тому що з них вийшов Месія. Але чи вони дуже дотримувались завжди Законів які Бог дав Мойсеєві?

Якщо хочете розглядати, то треба розглядати це питання історично.

• Подобається Подобається x 5
  15. Real

Real Well-Known Member

а пейси, бородка і така чорна шляпа гарантують?

16. vov66

vov66 Well-Known Member

Тут я з Вами згідний. Але кому не подобається бути вибраним... Свідомо маніпулюють юдеями, які про це не догадуються. Саме тому до них (заблудлих овець дому Ізраїлевого) був посланий Ісус Христос.

І ще про ненависть

Останнє редагування: 21 лис 2011
  17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну ета как пасматрєть :))) Вони дуже бідні, доречі. Плюс, як я вже писала використати ґоя для своєї користі не вважається поганим.

18. Saszko

Saszko Well-Known Member

Шановний пане Левку, в пості 29 Ви зробили майже що наукове відкриття, історичне. Будь ласка, вкажіть джерело з якого Ви взяли зміст свого повідомлення 29. Дякую.

19. Real

Real Well-Known Member

а, вбивчий аргумент який все пояснює :)))
    О! :good: Здається це у них в торі так і пише. Може в цьому й полягає відповідь, а чому ж це гої з різною періодичністю у різних місцях влаштовували єврейські погроми. :pardon:

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Интересно,почему я так уверен,что Вам не ответят?

а де твій аватар? :)