Чому розвалився есесер? І чи він розвалився?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Romko, 15 січ 2011.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ясно, "канадоетнічність" відкидаємо, лишається "слобожано-харькоффскій язикофанат"

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Абсолютно не вірно. Дослідивши за певний період часу по крихтах зібрану інформацію про "клієнта" скоріш за все проглядається назва за таким формулюванням - " невизначеної національності совєцько-московський торбешник, колись мешкавший в змосковленому Харкові". получається дуже довга назва. але за для спрощення та лаконічності слід застосовувати ключове слово ТОРБЕШНИК.

• Подобається Подобається x 1
  3. olegp

olegp миється в бані

http://www.youtube.com/watch?v=9jc8Eni5DRw

4. duncan

сподіваюся -- Ви не натякаєте на те, що є [STRIKE]польсько-японським[/STRIKE] канадо-слобожанським шпигуном? ;)

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нагадав собі про один пост мого однодумця.
    Хм...:scratch_one-s_head:
    Якщо чесно,то це я його однодумець,бо він свої мислІ сформульовує і викладає в журналі,а я лиш плагіатю і копіпастю.:sorry:
    Тим не менше з нижческазаним я згідний.:dntknw:
    Мимоходом

6. duncan

щось я не зовсім зрозумів сенс повідомлення; германич натякає, що всі ми є недорозвинені чи застрягли у ностальгії за минулим?

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Пупере,щось я не помічав за тобою надмірної туги за совком...

8. duncan

та яка ще туга?
    просто не второпав, що саме мав на увазі германич, але, прочитавши його допис, зрозумів...

другий лінк -- це допис сала_50; ось з цим чуваком не погоджуюся, він намагався критикувати германича, безуспішно

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

ЧЕКИЗМ. Чекисты возобновили поиски бухаринцев-диверсантов и троцкистов-вредителей в сельском хозяйстве

18 января 2011 г., 23:02

При чекистской власти Россия полностью вернулась во времена тов. Сталина. На очереди показательные процессы по вредителям, подсыпающим толченое стекло в колхозные колодцы.

По сообщениям чекистских СМИ, цитируем, «откуда растут «ноги» у свиной чумы в Ленинградской области, выяснит прокуратура Санкт-Петербурга. Есть версия, что заразили животных диверсанты. В свиной чуме увидели угрозу национальной безопасности и передали документы по вирусу и животноводческим потерям в управление ФСБ по Санкт-Петербургу и Ленинградской области.

— Действительно, мы держим эту проблему в поле зрения, — подтвердили корреспонденту «Комсомольской правды» в ведомстве». Конец цитаты.

:)):)):)):good::good::good:

10. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Актер Иван Охлобыстиным совместно с рок-музыкантами Гариком Сукачевым и Александром Ф. Скляром записали видео, которое посвятили жителям Донецка. Ролик на песню «Давай закурим» Ильи Френкеля был снят в Московской студии и появился в сети накануне Крещения.

View: https://www.youtube.com/watch?v=fbUrRblAa9w

"Вспомним как на Запад мы шли по Украине"......

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Як показують події повністю ще не розвалився. Але в процесі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. UNIA

UNIA Well-Known Member

Последние запасы, от дидов доставшиеся, подъедает.

Ракеты не летают, самолёты падают. Автомобиль нормальный так ни один сделать сами и не смогли.

Нефть матушка и газ батюшка держат этот "живой труп" в состоянии комы.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)