Це для вас вона було своєю. Для тих,хто потішається на отих могилах. Для тих,хто радіє зі страждань жертв ГУЛАГу. Для нас це була тюрма. А ваша історія - тим,чим була насправді. Збірником брудних,брехливих міфів.
Нічого, так чим пишатись треба було? Перестаньте пхати війну свою куди треба і куди не треба, правильно писав Лебедев: Все решта в вашому дописі по принципу "На безриб'ї і рак риба".
такая ж як и ваша, как дышло куда повернул там и вышло ... а благодаря таким как вы страну прос..... а вместо нее теперь нечто с красивым названием, а страна то где?
Ну а от для мене вона була і своєю і ворожою одночасно...во така фігня)) З одної сторони я радий шо союз упокоївся а з другої фільми, ковбаса і "згущонка" при союзі були хороші
больно? дык я сказал что мне интересно, не призываю остальную обсчестность воспринимать мои убеждения как единую непреклонную истину - я ж не свидомит какой .... вот именно а теперь и "раков" нет, и вас это почему то радует ... хотя гордится я так понял вам нечем нынче ...
Мы гордимся нашей радостью и радуемся за нашу гордость, ибо гордость за нашу радость...... ---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ---------- А раки до речі в Зх.Бузі якраз з розвалом союзу і появились
Від чого мені має бути "больно"? Я не переношу події 70-річної і більше давності в сьогодні, взагалі не думаю про те. Це наживка, за яку політики нас тягнуть від виборів до виборів. Самі вони не відчувають екстазу при згадці про ті події, на відміну від вас. В цій частині світу вже років 500 нічим пишатися. І ще 500 нічим буде.
А хоч би тим, що навіть в Донецьку з'явилося кілька українських шкіл...А не було жодної! Ну а по всій Україні картина в цьому питанні ще краща...Та що там Донецьк! Навіть в Криму є кілька! Чим не привід для гордощів? Знаю, що цього мало, але раніше, за часів СРСР, нам українцям взагалі пишатися було нічим, бо вся гордість належала Москві і "совєтскому народу"...Що то за народ такий? Чому не залишилося від нього "совєтского язика", національного костюма тощо? Несвідомий? Це як? Інфузорія-тухвєлька?
Чому розвалився есесер? І чи він розвалився? Так, на щастя розвалився. Ще 20 років тому. Тому що всі імперії приречені на загибель.
якби ж то... На всіх рівнях залишилось те ж комуняцько-комсомольське багно. Першим Президентом України став не хто-будь,а головний ідеолог компартії Кравчук. І все залишилось на кругах своїх... Ради...верховні,обласні,районні...і вміст їх... Котрий раз згадую Паламаря.... Арсен ПАЛАМАР ДЕГРАДАЦІЯ ---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ---------- Не майте ілюзій... Те,що Кравчук,Кучма,Ющенко,чи Янукович вдягнули вишиванки і пішли до церкви,ще не зробило їх українцями,чи християнами. До речі,називаючи ці прізвища,я не маю на увазі їх,як конкретних осіб. Я маю на увазі ту силу,яку вони представляють. А саме СИСТЕМА. Совдепівської номенклатури.
О, такі як Ромко і Ярема будуть сваритись з такими як Артобстрєл і Дісбатя поки будуть стояти виключно на своєму і більше нічого не бачити. Треба бути трохи простішими і трішки з іронією ставитись до подій - так жити легше
Ну, в общєм всьо как фсєгда... Шо ви всі (не тільки Ромко) затялись на тому комунізмі. Сам по собі комунізм (як вчення, теорія) хороша штука. Просто як показує історія виконавці не ті
Я згодна з Вами, що частина людей (особливо з покоління тих, кому за 50) ще зберегли ці совдепівські звички. Нещодавно мені треба було терміново оформити довіреність, зайшла в першу-ліпшу нотаріальну контору. Там як раз сиділа така совдепівська тітка років 50-55-ти. На питання, чи можливо оформлення довіреності в даний момент, вона мені щось уїдливо гаркнула в дусі: "А ти сама не могла здогадатися, що якщо написано на дверях " нотаріус ", то тут оформляються довіреності?". Я, звичайно, розумію, що я років на 20 молодше за неї, але навіщо ж мені хамити? Тим більш, що я її клієнт. У мене зараз є замовники - два хлопці - партнери по бізнесу, їм всього по 23 роки. Так я ніколи не дозволяю собі навіть назвати їх на "ти". Хоча вони ще зовсім юні. Між іншим, ці хлопці досить успішно ведуть свій бізнес. І вони набагато краще вміють проводити переговори з контрагентами, ніж та тітка в нотаріальній конторі. І їх бізнес активно розвивається. Тому що вони дотримуються європейського стилю ведення бізнесу, а не совкового.
Отож Я вже мовчу про совковість в держустановах, там це як саме собою мається на увазі хоча могла б розповісти парочку страшненьких історій про податкову, пенсійний фонд і соцстрах, куди мені треба здавати звіти, тому що я - приватний підприємець. А про лікарні - я намагаюся взагалі обходити лікарні стороною. Нещодавно захотіла піти в басейн, але потрібна довідка - пішла в поліклініку, побачила страшну чергу, і зрозуміла, що я в басейн не хочу. Ще я нещодавно підвернула ногу. Я писала в якійсь темі. Так і не пішла в поліклініку, щоб не отримати чергову дозу негативних емоцій. А нога потрошки проходить. А на стоматології мені якось щастить. Ще жодного разу не траплялися хамські...