Тобто віра і осмислення не пов'язані поняття. ОК. То чому Ваше осмислення націоналізму вірне, а моє ні? Я читаю ідеологів націоналізму, його класиків, документальні матеріали, фактичний матер'ял, слухаю булькання його апологетів та захисників, згадки людей із Львівщини і Житомирщини, а висновки, зроблені на фундаменті цього всього Ви називаєте брехнею!? Ви навіть не тримаєтесь своїх слів, як флюгер... Тільки що на мої слова, названі Вами брехнею, протиставили думку істориків, яким, за Вашими ж словами Ви вірите, і раптом заявляєте, що їхній висновок брехливий. Не забагато на себе берете? Щось я почав сумніватись в Ваших запевняннях, що Ви завжди говорите правду. Інакше б не забували, про що говорили раніше. Я ж не забуваю...
Прочитайте,що писали про отаких,як Ви ---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ---------- ---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------
Я оту кохавинку вже давно прочитав. Але брехня - друге ім'я націоналізму. Тому підітріться цими папірцями... Тим більше, що про Вас там слово в слово. В першім папірці...
То для хомосовєтікусів щось значить той камсамол. Для нормальних людей - звичайна савєцка бздура. Як і оте читання з папірчику хєрні в савєцкій армії. А от,Ви,Василю просрали свою парашну родіну. Вир ж ахвіцер отої ублюдочної совдепії. І порушили присягу ахвіцера. Продовжуєте брехати,як всі совдепівські балаболи. Брешіть далі.
прикольно у вас, пол жизни ниче не значит, там вступил - не значит, там служил - не значит, там присягал -не значит, там работал - не значит ... я вас искренне поздравляю, Вы - самый советский человек в мире, когда Польша нападет, для Вас - все сегодняшние убеждения будут - "бздура яка нічого не варта", будете также пшезигать, как когда то пЫонерский салют отдавали )))
так я и говорю - ниче ниче не значит ... толку от ваших профанаций? при совке кричали - "Слава КПСС" при Немцах - "Слава НСДАП", прийдут поляки будет - "Пше-Пше!" толку от вашего "значило - не значило", везде - подстраивались, просто мечта оккупанта, если бы вы в 89м в обком молотов кинули, или на первое мая голяка перед парадом пронеслись - тогда бы ваша вся "совковослюность" была бы хоть как-то оправдана - а так - понты для приезжих, мол "смотрите как я совок ненавижу" а толку если вы ему слава кричали и если вернется еще громче кричать будете?
нет ) я понимаю что это может выглядеть не очень, но это только для Ромко такие ответы, а так это интернетовский мэм - не
Ну, то не позортеся на другий раз. Бо те, що ви хочете сказати, до польської мови ніякого відношення не має.
Господа и дамы! Посмотрите вокруг! Мир не совершенен, но от этого не менее прекрасен. У меня под домом живет еж. Прикольный, трогаешь его, а он как щеточка. Сметану ест только Пискаревского молокозавода. Я теперь другую и не покупаю. Еж же не дурак? Зачем начал это писать - уже забыл. Мира вам в душах собственных и вокруг. Никто не знает, сколько нам еще. Ненависть - зло.
Дуже цікаво, особливо порівняльні таблиці: СРСР та Україна: де жити краще http://www.epravda.com.ua/publications/2013/09/18/395175/
Цикаво - это не то слово. Ошеломляющая статья! В ТРИ раза больше раз может рядовой украинский пенсионер заплатить штрафов, чем пенсионер СССР за не пристёгнутые ремни безопасности!!! Срубило! Аналитика мощная Одесситов по почерку узнаю.