тьфу,от холуйська натура в тих совків... Грузин їх винищував мільйонами,а вони на нього моляться. Підстилки гнилі.
И не противно? Я антисталинист и антикоммунист, каких в вечно бухом Рясне не найдешь. Но втихаря памятники под пьяное гигиканье крушить - ганьба! Что ты построил, чтобы иметь право ломать?
Вітре - зустрічне питаня: "А що побудували комуняки, коли за кілька перших місяців їхньої влади були знищені сотні, якщо не тисячі, пам’ятників різним діячам і політикам часів царської імперії? Я вже мовчу про церкви, храми, монастирі. Вони хоч одну цеглину там поклали? Хто їм на це давав право?
Ти собі можеш кланятися ідолам свого педераста. І лизати його мощі. А в нас його ще в 91-му вкинули,гидоту плюгову. http://youtu.be/u6z-Jt6KfUM
Я ненавижу сталинский и коммунистический режим, наверное, побольше Вас. У Вас есть родственники? У меня - только моя маленькая семья. Моя. Мой гроб и в могилу-то класть кладбищенские работники будут, а не родственники. Многочисленная родня полегла в лагерях. Не мне указывайте, кого любить, а кого нет. Да? С уважением к Вам. ---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ---------- Кланяешься Ты. Ибо каждый день о говне думаешь. Я пытаюсь думать о светлом и жить по Божьим законам, а не топтать говно.
До речі, кілька років тому в Запоріжжі пошкодили пам’ятник Сталіну. Пам’ятаєте скільки було тоді воні від комуняк? Аж в Кінітіпі у нас смерділо. Питання: а чого ж вони так не воняли, коли самі ж комуняки пам’ятники Сталіну і руйнували? Особливо активно в часи Хрущова. Скільки тоді було йому пам’ятників знищено? І нічого - всі мовчали і у всіх язики в дупу позатягувало. Ніхто не обурювався і з піною у рота нічого не викрикував. Партія сказала НАДО, камсамол атвєтіл ЄСТЬ.
Еще раз повторяю: Крушить памятник пойдет только обкуренный дебил. Тут не национальность. Тут - отсутствие IQ.
Ви уявляєте які дебіли керували країною 74 роки? І як Ви вважаєте - чи розумно було б, якщо цим дебілам стоятимуть тисячі пам’ятників? Якщо ми визнаєм що це дебіли і продовжуємо цим дебілам поклонятися, виділяти гроші з бюджету на це діло, то виникає питання: ХТО МИ ПІСЛЯ ЦЬОГО?
Ломайте. А я ломать и крушить не пойду. Меня созидать учили. Не повод копья ломать. Нашли с кем. Прав - я. Ибо не ломал и не крушил, а всю жизнь строил.
От тому,він,смердчий серсер у вас ніколи не розвалиться. Уяви на хвильку пам'ятні знаки і боввани Шикльгрубберу в Ізраїлі,в кожному місті і селищі. Найточніша аналогія. Не уявиш. Бо це народ.А не бидломаса. Строй далі.
От,тільки вернулись,з Зоряною,пофоткав. У вічнобухому Рясне інші проблєми,аніж на лєніна маліцца. Рускаму антісталіністу і антікаммуністу нє панять. Как нєпанятно і абаліє рагульскіх крестов.
Добре, що буржуї штучні квіти придумали... Мороки менше. Вчепив один раз, і три роки можна не підходити... Все, як свіжі, радують око свіжістю фарб...
На могилах асвабадітєлєй і тих нема. І тумбочки зі звйоздочками позападались. Нащадкам пофік - квасять,або коляться.
Брехня. Є. І будуть. І не прив'язані вінки від вашого дупутата Канівця, із величезним написом - "Дивіться, то я такий щирий і свідомий!!!"
Не буде,Василю Бо Ваших ідолів - виблядків,що принесли сюди совіцьку навалу,прокляла сама земля наша. Їх потомки валяються обколоті і обисцяті,а самі витірани вмирають в забутті. А показушні паради брехливої комуняцької наволочі погоди не роблять. Лузери,відщепенці. Ваш серсер - здох. НАВІКИ ЗДОХ. І повороту назад не буде. Скільки б Ви не прискали слиною на Героїв і не харкали на їх могили.
СССР здох, тай хєр із ним. Він хоч жив... Ваша засцяніоналістична країна народилась мертвою... І її ніколи не буде. Скільки б Ви не реанімували смердячий труп отої оун. І ще... Головне, що на модних хрестах, повштирканих в дев'яностих, давно вже висять пластмасові квіти трирічної давності...
Брехня,Василю. Ваш смердячий серсер не жив,а гнив. Лиш за рахунок знищених ним людей,паталогічної брехні і злодійства. І те,що він,нарешті розпався - закономірність. А Україна є. І відбудеться,як ДЕРЖАВА,коли вичавить з себе оту гнилу ідеологію смердячого сифілітика,що гниє отам,в Росії. І знов брехня. Хрести на могилах загиблих Героїв стояли завжди. Їх зносили,а за недовгий час люди ставили їх знову.
Але ніколи більше Вона не вляпається в оте, націоналістичне лайно, яке іще посмерджує, завдяки колупателям в старих виходках історії. ---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ---------- Я своїм очам більше вірю. Пару років тому, 19-го січня біля пам'ятнику актіровщику Стецько в Стрию, навіть сніг не прибрали... Тупо забули. Добре, що Канівець "замолює" у виборців гріхи і понаприв'язував вінків біля всіх отих партайгеноссе... А так би й стояли, голубами обісрані... І бачу, з якими харями збираються на чергову Стьопину днюху суперпатрійоти... Не один із них прокляв його маму, що не дотримала до другого числа...