Чому росіяни так ненавидять українців?

Discussion in 'Політика і політики' started by Slav, Mar 23, 2023.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Чому росіяни так ненавидять українців?

Я маю на увазі не тільки ненависть росіян до українців, яка з'явилася останнім часом, а взагалі ненависть росіян до українців, яка вже тянеться протягом багатьох десятиліть чи навіть може століть.

Мова йде про переважну більшість росіян.

В мене для цього явища є своє пояснення, але мені цікаво прочитати думку інших учасників форуму.

2. Тому що вони люблять плодити теми без потреби. У вас там у всіх діарея?

3. Slav

Slav Well-Known Member

Правильно. Тільки треба сказати, які теми вони люблять плодити без потреби, щоб відповідь була конкретною і зрозумілою.

Де це у нас там у всіх? Що ви конкретно мали на увазі?

Діарея тому, що я опублікував цю тему?

4. ashim

ashim Well-Known Member

Так, вона дуже невигідна некрофілам. Вони ж борються з українською владою, а не рашистами.

З приводу питання. Як на мене, у рашиків на генетичному рівні комплекс неповноцінності. Звідки вони взялися, а звідки - українці.

5. Slav

Slav Well-Known Member

Що, ця тема майже нікому не цікава?

Кожен може викласти свої власні думки, гіпотези та припущення щодо цього питання, а пізніше я створю таку ж саму тему з голосуванням з різними варіантам відповідей на це питання. Ці варіанти відповідей я створю на основі дописів цієї теми.

6. Slav

Slav Well-Known Member

Ймовірні причини російської ненависті українців:

* Російський шовінізм, імперіалізм, ідеологія "русского мира".

* Вони відчувають себе неповноцінними без українців, яких вони хочуть за допомогою русифікації перетворити в росіян і таким чином збільшитися, збільшуючи свою кількість росіян за рахунок українців.

* Вони ненавидять українців, бо вони відчувають себе дебільно ображеними на українців, бо чому це українці стали окремим від них росіян народом, а не такими самими росіянами як вони. Це можна сказати навіть не є дебільною образою, бо це є по-суті їхня москальська ідіотська образа на українців. Вони ж говорять, що українці раніше називали себе руськими людьми ( Русь, русини, руська мова, та назва "руський" в інших топонімах та назвах, які мають стосунок до України та українців ) , тому, виходячи з ідіотської та збоченої схематичної російської, москальської логіки, українці мали би перетворится в таких самих росіян як вони, бо вони москалі самі себе придумали називати словом "русские".

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Загальноросійська_ідея

https://archive.ph/qTA7m

* Розповідь однієї знайомої:
    "Ненависть до нашого люду у москалів з покон віків. Тому що ми маємо свою історію, мову, культуру, звичаї, пісні, кулінарію...і клепки в голові....вихідці з нашого народу - це всесвітньо відомі вчені, письменники, діячі за незалежність України... А що має москаль?!.... Вкрав в України історію, переписав собі відомих вчених....та й в інших екс республіках крав що міг... Москаль немаючи нічого хотів стати великим. А для цього треба було знищити нарід до якого йому ніколи не дорости - українців.... Це у них закладено генетично, бо з пелюшок дітям це вбивають в голови... Тому, якщо хтось говорить, що є добрі москалі, то я в це не вірю. Бо якби були, то не було б війни. Кажуть, що треба прощати,але коли я дивлюся скільки полягло нашої молоді, то молюся і благаю Бога, аби їх чекав, той самий кінець... Не маю я в серці пощади для них... Це моя думка, але кожен з нас має свою. "

Вище наведені причини російської ненависті до українців перекриваються, вони не є незалежними одна від одної. Дуже ймовірно, що всі вище викладені причини є реальними причинами москальської ненависті до українців.

Про ненависть росіян до українців можна прочитати тут:

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Геноцид_українців

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Визнання_геноциду_українців_(2022)

"Є докази того, що в багатьох випадках росіяни закликають вбивати та вбивають українців під час війни Росії проти України 2022 року тільки тому, що вони є українцями. На сайті російського державного агентства «РИА Новости» 3 квітня 2022 року з'явилася стаття із закликами вчинити геноцид українців.[55][56] Ще раніше на початку війни на цьому сайті з'явилися інша шовіністична антиукраїнська стаття.[57] Президент Польщі Анджей Дуда в Освенцимі порівняв злочини росіян в Україні до подій Голокосту. Під час виступу глава польської держави зазначив, що злочин геноциду проти єврейського народу стався через ненависть, яку нацисти вживлювали німецькому народові. Він зауважив, що зараз таку ж ненависть до українців можна побачити з боку росіян.[58] Депутат російської Держдуми Олексій Журавльов заявив, що для «денацифікації» необхідно знищити два мільйони українців.[59] Депутат Держдуми РФ від «Єдиної Росії» Олег Матвєйчев заявив про необхідність ліквідації таких понять як «Україна» і «українці».[60] Перехоплені численні розмови російських військових, які закликають вбивати українців (див. Воєнні злочини під час війни Росії проти України (2022)). Заступник голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв заявив, що можливо через два роки України взагалі не буде на карті світу.[61] Дмитро Медведєв у своєму блозі в месенджері Telegram відверто пропагує ненависть до України і відверто заявляє, що він ненавидить Україну та країни Заходу.[62] Голова Роскосмосу Дмитро Рогозін закликав «покінчити з Україною».[63][64] Подібні заяви зі закликами знищити Україну та українців дуже часто проголошують інші високі російські політики та відомі російські діячі.[65][66][67][68]

Провідні експерти звинуватили РФ у геноциді та намірах знищити український народ. У правовому звіті, підписаному понад 30 провідними науковцями-правниками та експертами з геноциду, російську державу звинувачують у порушенні кількох статей Конвенції ООН про геноцид.[69]"

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Визнання_геноциду_українців_(2022)

Last edited: Dec 13, 2023
а де твій аватар? :)