Чому Росія проти НАТО?

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем MARTINI, 26 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Чому Росія проти НАТО?

Колись стикався, коли працював у НДРТІ.

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Щоб жили ми всі багато
    Скопом вступимо у НАТО.
    Хочем ми розбагатіти
    І нічого не робити.

Вступим в НАТО, потім в СОТ...
    Ми такий смішний народ,
    Вступимо куди завгодно,
    Щоб на шару все, природно!:D

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Степанич, а Ви не задумувалися, а для чого ці дві гілки про невступ України в нато? І хто проти?
    Валерий, Anvokal, Вергунка, Клірік, княжна Дарья, Монархист, Пересвет, KabMiner, LANA, OldMan, WIZARD, Дядя Ваня.
    За винятком кількох людей які мають свою думку щодо вступу України в НАТО всі хто проголосували проти є або громадяни Росії, які не мають до України ніякого відношення або іммігранти які ніяк не можуть асимілюватись в українську спільноту. І попри тисячі причин починаючи з економічної і кінчаючи сексуалюною, причина одна - ІБО РАСЄЯ ПРОТІВ!
    А чому Росія проти НАТО? Думаю, якби вона захотіла вступити туди, вона могла б це зробити швидше України.
    Але як так, сидіти на рівних з якоюсь Естонією чи Люксембургом? Позвольтє, мі жє супєрстрана, мі вєлікая страна! Ось і коло замикається.

4. Степаныч

Та не в тому ж справа! Я особисто не проти вступу в НАТО... і не за. Мені глибоко неприємна мотивація вступу.

5. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Дон Педро! Я призываю Вас перестать пенять на Россию. Давайте все же переведем дискуссию в русло национальных интересов Украины и не будем обращать внимания на то, что скажет Россия. Объективно ЧТО конкретно выиграет Украина от вступления в НАТО?

6. Ума

Ума Well-Known Member

таке обговорюється на іншій гілці! А тут саме про Росію і НАТО :D Так що в інше русло перевести тему не вийде... оффтоп :p

7. Відповідь: Чому Росія проти НАТО?

Ума: а на той, другой ветке разве в каком-то ином русле тема? :)

8. Ума

Ума Well-Known Member

не знаю, не читала :) ;)

9. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Pedro.
    Раз уж Вы упоминули меня в этом списке, тогда, пожалуйста, опубликуйте список "ЗА", и посмотрим, сколько постоянно проживающих на территории Украины, граждан Украины, проголосовало за присоединение к неестественному для моей страны блоку.

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ума, на тій гілця я з веслом чергую, то деяким "Дядям" там напевно важко бо нема в назві слів "Росія" "російський"?:D

11. Валерий

Валерий Well-Known Member

:D :D :D А це хто дописує !!! :D
    Якийсь то іммігрантішка, що драпанув з "неньки" коли їй було непереливки, та й подався до Австралії, замість того щоб її розбудовувати ?
    Те ж мені, "патрійот" !:rolleyes:
    Від таких немає користі ні тут, ні там (на іншому боці планети).
    То на таких ми повинні звертати увагу ?:confused:
    Що вони зробили корисного для НАШОЇ держави ?
    Відповідь: Нічого !!!
    Ні, зовсім не шановні "дистанційні патрійоти", на зразок Pedro та йому подібним. Про все що ви тут патякаєте, у нас викликає лише одразу, та й не більш того.
    Але ми тут всі демократи :D , тому патякайте й далі.
    А ми, ті що проживають тут, переносять всі труднощі сьогодення, наполегливо працюють для НАШОЇ України (а не для Австралії, чи то USA), посміємось з вас :D
    Тому, дописуйте собі,... дописуйте...:D :D :D

12. Степаныч

Ну навіщо так:cool: Людина за домівкою сумує... та й пише нормальні речі! Я його думку не поділяю, але й так грубо...:cool:

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Скількі я не питав Вас, чим займаєтесь Валерій, жодного разу не відповіли. Та певен що і зараз не буде правдивої відповіді. Бо тоді всі зрозуміють чому Ви так проти всупу до НАТО?:D

14. Валерий

Не сумувати треба за домівкою, а працювати для неї, а не для Австралії, чи то для USA.

15. Відповідь: Чому Росія проти НАТО?

Грубовато, но заслуженно. Сам-то Педро голосовал из-за бугра, чего ж людЯм тычет местом проживания... Заметьте, перечислив всех, кто "против" ,он разделил их лишь на две категории "чужаков", мол, ВСЕ за исключением нескольких (а их там всего 12) :) :) Так что, сказать, что "нормальные вещи" он пишет - таки нет...

16. Валерий

:D Danilo :D :D :D
    Чим би я не займався, це не так важливо. Важливо те що я працюю (сподіваюсь досить ефективно) на мою Україну, а не займаюся пустою балаканиною, як це роблять деякі, з за її кордонів.
    Я повною мірою задовольнив Вашу цікавість, Danilo ? :confused:

17. Степаныч

:) Таки да! Ну думает так человек! Не хамит, не грубит, за весло не хватается чуть что:D

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Данила !

А вы чего за ? Я так и не понял. Напостили фигни всякой, типа "Устав КПСС", и все. :) Или верите, что ночью тайком, когда все спят Путин перейде границу, и утром раз, а он уже украинско-российский Президент ?

Про экономику только не отвечайте, ибо экономические преимущества никто и не описал. Так типа, вступим, и золото повалится на всех. У них же повалило, и у нас повалит. А у них то, в том то и дело и не повалило, а в долгах все дело.

А то пишут Тузла, флот, территориальна целостность, гарантии. Я вот все время думаю, на фига России, 46 миллионов и без нефти и газа. :) Что с ними делать, а территория зачем ? Своего Дальнего востока никак не заселить. ?0% населения в Европейской части живет, а 30% на Сибирь и Дальний Восток приходится. На карту посмотрите и сравните.

Данила, даже не надейтесь. Вас никто не придет завоевывать в ближайшем будущем. Вы, сами сдадитесь и наверное в НАТО. :) Дали вам незалежность, а она вам и не нужна, нужно, чтобы кто то указывал какова внешняя и внутренняя политика будет.

19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Весло трухлявое, старец помер давно. :D Картина с надгробия. :)

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Взагалі і Ви і я і Pedro, всі займаються "балаканиною". Тільки час розсудить хто був правий. Подивишся, то наче б то і ті і інші бажають кращої долі для України, але бачать це по різному, ось і вся різниця...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)