Чому Росія проти НАТО?

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем MARTINI, 26 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Чому Росія проти НАТО?

Пересвет пише: "Мы один народ - русские, с этим не поспоришь."
    А ось є інша точка зору:)
    http://secret-r.net/index.php?p=55

2. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Ну что по второму кругу начали? То аватара возбуждала, а теперь буква покою не дает?
    Меня придупреждали, что бесснежная зима плохо сказывается на неокрепшие умы :)

3. Пересвет

Данило!
    С таким же усердием можно говорить, что Украина тоже неславянская страна. Вам перечислить, кто жил на территории Украины?

4. Nikola

Nikola Well-Known Member

Пересвет - а о других форумах панове уже успели упомянуть?
    Скорее всего я не заметил соотв. допис. [​IMG]

~~~~~~~~~~~~~
    Перепрошую за офф.

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Симптом ЧЕГО? Ну уважает себя человек.:)
    По большому счету то, что мы все тут сидим "форумничаем", тоже можно расценить как симптом.:)

Приношу извинения за оффтоп.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шановний Дохтуре !
    На відміну від Вас, мені (та іншим) не платять грошей за те, що ми дивимося та слухаємо "Вашенський" спецконтингент.
    А Вам саме за це й платять на основній роботі. Таку Ви собі обрали стежину і дай Вам Бог успіхів та міцних нервів.

Звичайно, на форумі є функція Ігнор, яку я відразу ввімкнув на трьох клієнтів. Але крім мене є інші відвідувачі форуму. Незареєстровані не можуть скористатися ігнором і будуть дуже здивовані, коли то "Я" трансформується в "МИ" (українці, бачите ? Десь то "я" вдає з себе корейця, один пан знайшов).

Дохтуре, попрацюйте трошки на благо форуму.
    Я не прошу працювати "ножем або травою", тільки Словом.

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Невже мордва, а може татари, так їх і у Вас багато десь 20 млн. мусульман.:):D :D :D

8. Пересвет

Печенеги, куманы, болгары, армяне, венгры.

тюркам мы обязаны фамилиями на чук и с суффиксом енк. Так что все украинские фамилия неславянского происхождения, Данило.

Так что если говорите "А", тогда говорите и "Б". Раз россияне - это фино-угоры с примесью славян, то украинцы - это тюрки с примесью славян.

Будете выяснять кто круче фины или тюрки, Данило :)

9. Степаныч

Відповім серьозно. Борисе, Ви мабуть знаете, що таке "бредовий (маячний) настрій"? Я до того, що гроші заробляю іншим шляхом. А на форумах не гроші заробляю (навпаки, з власної кишені за інтернет плачу, на відміну від деяких інших форумчан), а спілкуюся, тому що мені це цікаво.

А присікуватись до ніка чи аватару взагалі останнє діло.

Що ж стосується відвідувачів форуму, яким не подобаються чиїсь думки, тому що хтось дозволяє собі думати не так, як вони, то це проблеми цих відвідувачів. Крім функції "Ігнор" на компі є ще кнопка вкл/викл.

10. Boris_Kiev

Степаничу, співчуваю, що Ви платите за Інет з власної кишені... Я ніколи не платив, бо ... самі побудували канали для провайдерів.
    Але якщо хтось на форумі просить мене викачати/викласти софтину чи проконсультувати в "моїй" галузі, (або іншу людину запитують на теми авто - фото - готелі - право...) - якось ми, форумляни, працюємо "колективним розумом".

Тут ніхто не просив Вас влаштовувати онлайновий консиліум, досить було сказати три-чотири магічних слова з Вашого арсеналу, щоби дехто .... як в анекдоті:
    "Так, я вже знаю, що я не лантух із зерном, але ж півень цього не знає !!!"

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Нє, це хай історики вже відповідають, тут такі є, ось тільки поки відмовчуються. А Пересвет хто історик за фахом?

12. Пересвет

Так историки уже и ответили, а особо созабоченные подхватили, все извратив!
    Только вот вы, Данило, всякую лабуду про неславян русских постить, а вот про украинцев почему то нет.

13. Степаныч

Та немає чому співчувати. Не останні копійки витрачаю.:)
    Лікарем уже більше 8 років не працюю, а якби працював, то точно тут би не був (маю на увазі лікарську зарплатню).
    З приводу магічних слів... Знаєте, Борисе, у нас не США. Менталітет нашого народу такий, що людина ображається, якщо їй тільки рекомендують звернутися до психіатра. Навіщо ж Ви заочно якісь підозри щодо психічного здоров"я форумчан пишете?

14. Boris_Kiev

А я читав, що саме "гомо совєтікус" в масі своїй сприймає, як ніхто інший, "фахове слово". Саме Ваше, Дохтуре.
    Ми чекали від Вас не висновку, а команди.

Ну ... Степаничу, по-перше, я вивчав психологію тих, хто в минулі роки міг завдати мені шкоди. І Ви, мабуть, помітили, що "деяку" початкову освіту в цьому предметі я маю.
    А якщо Ви зустрінете в парку голого юнака, який ллє собі на голову зелену олійну фарбу ... ну Ви зробите фаховий висновок, а іншій перехожий - "НЕфаховий", але подумає, що ось тому юнакові треба лягати до Степанича.
    Хіба не так ?

15. Степаныч

То різні речі. У свій час також проводив массові сеанси. Цікаві були часи!

У тому то й різниця між професіоналом і людиною з "деякою" початковою освітою, що професіонал з одного факту висновків не зробить. Я от, наприклад, не можу зрозуміти, як комп"ютер "думає"! А Ви розумієте. Тому що Ви профі. Так?

А якої "команди" чекали?

16. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ума, респект. Я начал с вашего поста, но потом привел основные доводы основных защитников вступления. Точнее их полное отсутствие. Так что это не к вам.

Удачи !

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Які історіки, ось ці?:)
    Там ще багато чого є http://pora.org.ua/forum/read.php?1,5633,page=1

18. Пересвет

Данило! Ну а вы считаете, кто является продолжателем Киевской Руси?

19. zet

zet Дуже важлива персона

Ну, я немножко продолжатель.. :rolleyes: :)

20. Boris_Kiev

Страшна річ, між іншим. Коли ми знімали Кашпіровського (масовий сеанс в КПІ), оператор надто наблизився до нього, Кашпіровсьський виставив вперед руки і закричав "СТОП !"
    Наш режисер, який сидів в автобусі перед монітором (кажуть, його в армії трохи контузило учбовою гранатою) раптом кричить: "Відеозапис ! Навіщо ви даєте стоп-кадр !"
    (а наш відак взагалі не мав стоп-кадру). Довелося асистенту-дівчинці працювати за режисера.
    А технікам я порадив взагалі вимкнути звук у відсіку і працювати за приладами. Бо вони не вміли захищатися від такого.

Знаєте, коли до Вас клеїться дядя в цивільному, улесливо так лізе на контакт, опреує фактами з Вашої біографії ... тобто профі не гірше вокзальної циганки ... а я знаю (від фахівця), що типовий кгбіст має риси епілептоїдного психопата ... ну типу підступного представника монголоїдної раси (благо не всі предствники монголоїдної раси такі) ... а я знаю, як йому протистояти.

Як Ви вважаєте, такі знання - зброя чи ні ? В руках не "програміста", а простого "користувача" ?

Комп"ютер не думає. Він тупо перемелює нулі та одиниці (команда, адреса регістру, адреса пам"яті, дані в пам"яті) і в залежності від "понятій" (більше, менше, дорівнює) тупо стрибає на вказану точку переходу в програмі. І ВСЕ !!! Це називається "думає" ? Думає програміст !

Я чекав команди не для себе, а для іншої особи.
    Короткої сугестії, самі розумієте, в якому плані.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)