Чому Росія проти НАТО?

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем MARTINI, 26 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. alia

alia Well-Known Member

Відповідь: Чому Росія проти НАТО?

!!!!!!!!!!!!!!прибалти? це латиші,літовці,естонці- всіх їх бідних природа обділила? а " неграждане" як завжди пеможною ходою по чужих теренах крокують, мудрі , спритні ! як їм так вдається?

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Шановний товариш Прамен! Ви можете мені пояснити що таке "рускоязічнає насєлєніє"? З преси я довідався, що деякі представники цього насєлєнія вже живуть в бувших колоніях Росії 3-5 поколінь. Скільки вони можуть залишатися рускаязічнимі?
    Я живу в Австралії 16 років. Я на 99% англомовний. Якщо не рахувати цього форуму і дзвінків в Україну до родичів, я тут розмовляю по- українські тільки з жінкою.
    То хто ж перешкоджає етнічним росіянам вивчити естонську, латвійську чи українську? Розуму Бог не дав? Чи пропили весь?

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А зачємЪ ?
    Це ж язика можна зламати - "Салам алейкум!" або "Лабас рітас!" :)

4. Pramen

Pramen Member

На счет нежелания учить язык меня это тоже немного удивляет. Хотя я на одном форуме общался с русскоязычными эстонцами и они пишут, что они знают разговорный эстонский, но им все равно не дают гражданства, поскольку они не могут сдать экзамен по письменному эстонском языку и еще пишут что этот экзамен даже этнические эстонцы не все сдать могут.

5. Городецький

Городецький Well-Known Member

Нажаль, автора не пам'ятаю:
    Десятитисячник з Рязані в полтавському селі. Продразвьорстка.
    "- Люди! Ну зачем вот это выдумывать. Мовы всякие. Ведь вы меня отлично понимаете когда я говорю по-русски. И я вас отлично понимаю. Когда вы говорите по-русски." ...

І вся ідея. :sad:

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:D :D :D

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Сам ці опитування організував, профінансував. Яка ганьба!

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тепер, вважаю всім ясно чому Україна товкнеться на місці та ніяк не вступить ані до НАТО, ані до ЄС, ані до СОТ?
    Це врешті озвучено "русскім язиком" з перших уст! І після цього ми ще обговорюємо щось на форумах що до вступу в атлантичний альянс?
    Після цієї заяви, всі хто проти НАТО автоматично вважатимуться ворогами суверенітету та державності України! Безапеляційно! Не сірими не прихованими, а саме затятими ворогами!

• Подобається Подобається x 2
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Данило, а тепер вткніть носом в це лайно тих 29 бакінскіх камісарав.
    Щоб не паскудили в місцях куди приходять нормальні люди. Борис може підтвердити що котам це допомагає. Може допоможе і нашим таваріщам?

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

На цьому форумі такими вважатимуться особи за списком
    1. Читатель_Обкома(хоча він не формально голосував, бо знав що прийде час)
    в.непутин, Валерий, Войцек, angal, Anvokal, Вергунка, Beatl, Клірік, княжна Дарья, Fenix, Прогулкин, Михаил, Монархист, муравей, Пересвет, KabMiner, LANA, Nadya, Саша Львовский, Странник, Степаныч, no_coment, OldMan, Pragmatik, Siegfried, ugra, WIZARD, Zigfrid, Дарья, Дядя Ваня

Зверніть увагу на Zigfrid та Siegfried, це вже ясно що одна людина.

11. OldMan

OldMan Well-Known Member

Если я правильно склеил цитаты, то это хреновый стёб.

Не правда ли, MARTINI?

12. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А мне Данилино предложение понравилось. :) Одна проблема, а то как-то недосказано осталось. Путин сказал, что положительно относится в вступлению Украины в ЕЭС. Ну не может Путин ничего хорошего желать Украине, только нечто такое противное и вражеское. :) Он же индикатор, как чего скажет, так надо на Украине как раз наоборот делать.
    Данила, срочно, тех, кто туда в ЕЭС хочет записать во враги Украины тоже. Расширьте список пожалуйста.

Как у Макаревича-"Сегодня битва с дураками.........Но как же нас осталось мало.....:

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Стёб, грите... За такой стёб недолго и физическую травму получить...:aggressive:

14. Полковник

Полковник миється в бані

Ура! Я не в списке Данилы! Значит я не ВРАГ? Да? Данило!

15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Мартини?А нельзя ли выписать Даниле..за этот постик..."бочку варенья и корзину печенья"(с)?
    А в принципе...и "горчичники " можно поставить...на пару месяцев...что бы "по отстыл" малеха..;)

16. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ги-ги-ги....:D
    "Товарищь верь!
    Придет она..... на водку старая цена"!:moskali:

17. Pragmatik

Pragmatik Well-Known Member

По теме: Россия против Украины в НАТО потому,что рулит в НАТО сша.Россия оспаривает геополитику сша...Данило начал писать списки - проказник. Данило,на кой тебе списки? ЗАЯВЛЕНИЕ: знаю и люблю красивый украинский язык, но почитав спитчи Данило и иже с ним, умышленно буду использовать (особенно в диалоге с ними) только русский язык.

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Дивіться будь ласка мій допис вчорашній про це.http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=82366&postcount=1476

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ви маєте залишки порядності пане Полковнику:), не голосували проти вступу іншої держави до НАТО. Адже "ворог", але не дуже небезпечний, поки що...:D

20. Pramen

Pramen Member

Я тут по поводу Российско - Американских отношений один форум нашел, если кому интересно почитать, то зайдите по этой ссылке http://media.nrd.ru/index.php?showtopic=22628&st=80

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)