Чому Росія проти НАТО?

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем MARTINI, 26 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Чому Росія проти НАТО?

И это правильно.

Нечего там комментировать.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Відповідь: Чому Росія проти НАТО?

Сьогодні дивився новини на ВВС і інших каналах. Аж захлинаються від нової сенсації - газова війна між Росією і Білорусією щось на кшталт україно-російської яка була рівно рік тому. Правда Європа більш спокійніша бо газ в основному йде в Європу через Україну.
    Що ж там насправді робиться?

3. Відповідь: Чому Росія проти НАТО?

С точностью до третьего знака после запятой Лукашенко решил повторить все события годичной давности со стороны украинского правительства, включая дурачка, оттягивая время удорожания и пытаясь нахватать дивидендов (надеется, что его и его родственничков банковские счета разморозят за "противостояние России" - а ведь кто знает... ЭТИ могут...;))

4. Pedro

Лукашенко - не Ющенко?

5. Відповідь: Чому Росія проти НАТО?

http://top.rbc.ru/index.shtml?/news/policy/2006/12/28/28161726_bod.shtml

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Бойко робить ці ігри, прогіби перед Росією тоді коли ніхто не просить. А може такі просять? А взагалі це на мою думку неможливо в принципі, бо через Білорусь прокачується до Європи 20% газу від загального експорту. А цей шмат завеликий для того щоб його з`їсти. Краще б домовлявся за підвищення тарифу на прокачку по території України, чим допомагати Путіну виховувати Лукашенка.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Росія відступає: у Естонії теж є «криша»
    Як писав «Майдан-Інформ» надійність «криші» НАТО та ЄС вже визнав посол Росії у Латвії пан Калюжний. Тепер перед цим витвором політичної архітектури довелось відступати навіть досі наймогутнішій та найстрашніший для... >> http://maidan.org.ua/static/news/2006/1167254421.html

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Феодосія була виявленнм волі БІЛЬШОСТІ жителів Криму, яких підтримали мільйони людей в усій Україні.

А маячня на Майдані - тусовка маргінальних елементів, символом яких є баба Параска, бомжів і студентів, яким побунтувати цікавіше, ніж навчатись. Плюс навчені за кордоном бойовики у бронежилетах під камуфляжними куртками.
    Цього літа я у Ялті спілкувався з цілком нормальними людьми, бізнесменами середньої руки, інженерами, вчителями, - вони обурені політикою стосовно НАТО, Кримських татар (на Ай-Петрі мало бійка з татарами не спалахнула, особисто не бачив, тому що поїхав на коняці кататись, знаю з розповіді товаришів, але я їм вірю).
    Навчання були і будуть, тільки ПО ЗАКОНУ.

9. Boris_Kiev

Степаничу, я був не тільки на Майдані, але й за його лаштунками. А Вас там не було. Тому не треба переповідати статті з біло-синьої та червоної преси.
    Я не зустрів жодного маргінала, жодного істероїда, навіть явно п"яного бачив тільки ОДНОГО. І то він поводився чемно, тільки дуже голосно розмовляв з київською бабусею.

А в цьому серпні я спілкувався з людьми з Севастополя - від водіїв та слюсарів до середньої руки бізнесменів.
    здебільшого - російськомовними, але часто в їхній мові звучало лайкою слово "москалі".
    І ще: хто дав право Криму вирішувати за всю Україну ?
    Не забувайте, що там великий відсоток переселенців - фактично - перекоти-поля.
    вам не здається дивним, що саме в Криму - дивовижно високий процент підтримки Вітренчихи (cvk.gov.ua)
    Який там діагноз у Вітренчихи, пане Дохтуре ?
    "Какой поп, такой и приход".

І ксенофобію в собі придушіть. Я достатньо спілкувався з Кримськими татарами і ніякого негативу не відчув.

10. Степаныч

Борисе,
    по-перше, я хотів Вам показати, як можна відстоювати іншу точку зору Вашими ж методами. Впевнений, Ви це зрозуміли.
    По суті. Не потрібно пересмикувати. Я особисто не був на Майдані, але там була моя дочка, друзі, знайомі... Тому ситуацію в цілому уявляю. Так от, ХТО ДАВ ЇМ ПРАВО ВИРІШУВАТИ ЗА ВСЮ КРАЇНУ??? Зараз моя дочка і її подруги, які були просто екзальтовані (і я щиро бажав їм удачі, проте попереджаючи, що їх просто використають), розувірилися в усьому. Зараз у них мета - "звалити" з цієї долбаної держави! От чого Ви і Вам подібні дорослі дядьки добилися. Ви цього не розумієте?

11. Boris_Kiev

1) "Вони" (тобто ми) вирішували кожен за себе. Ми показали, що буває, коли наш волевияв ігнорують. І все.
    Був момент, коли від нас залежало - ми цей момент використали. А далі - від нас не залежить. І я будь-якої ейфорії повернувся до своїх справ.

2) Є зміни в психології людей після Майдану. Мудріші стали, активніші. До речі, з мови киян зник оберт "понаїхали тут".
    Одна форумлянка (киянка) писала, що до її знайомого - Вашого колеги - за листопад 2004 - лютий 2005 не було ЖОДНОГО звернення з приводу депресій та супутних тем.
    3) Ваша дочка хоче емігрувати ? Сподіваюся, не до "східного сусіда" ? Кожному своє. Удачі їй! Я колись теж хотів. Але мені прив"язаність до СВОГО способу життя, стереотипів - важливіше. Щоби ТАМ ніхто не сказав "Ponayikhaly tut !"

3) В серпні 1991 я взяв на себе право запропонувати кільком колегам з близького зарубіжжя перебрати на себе певний контроль над ситуацією. Дрібничка, але ми заспокоїли не одну тисячу людей (в ефірі) і, сподіваюся, трохи зашкодили ДЕКОМУ. Я навіть імен усіх тих людей вже не можу пригадати. Просто виконали свій моральний обов"язок на їхньому робочому місці протягом трьох діб.
    Ще з нами був літній грузин - кінематографіст зі своєю відеокамерою. Залишив онуків-близнюків на няньку і пішов туди, де справа могла обернутися барикадами.

Досі пам"ятаю кострубату фразу місцевого диктора: "извините, я не могу корректно перевести телетайп. Пуго...застрелился...но не до конца... а его жена... Извините, ждите следующего русскоязычного блока новостей..."
    От тоді ми з полегшенням напилися. І кожен співав своє.

Це Вам не бабки з Феодосії. :) Котрі "за бабки" :)

12. Boris_Kiev

P.S. Степаничу, знайдіть тут (або в Харківській темі) мій допис від 25-26/12 про тракториста.
    Така собі алегорія. От і замисліться: хто рухається вперед, а хто гальмує.

А "електорат Вітренки" (особливо в Криму) - це точна ілюстрація психотипу, який Е.Кречмер назвав "бунтівний (мятежный) психопат". Погодитеся чи заперечите ?

13. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Г-н Борис, я Вам уже говорил, что Ваше "движение вперед" - это не более чем ВАШЕ МНЕНИЕ. Другим людям ситуация может представляться совсем по-другому. Вы считаете себя самым прогрессивным? Пожалуйста, Ваше право. Но не говорите пожалуйста об этом как об истине в последней инстанции.

14. Pedro

Бачите, Борисе, не всі з Вами згідні, що "рухатися вперед" означає рухатися вперед. В дяді Вані це поняття асоціюється з рухо назад.
    Памятаєте, за часів совка був такий вираз - що таке пряма? Відповідь була слідуючою - це всяка крива на якій не стоїть начальство.
    І ось рух вперед - це для дяді Вані зовсім не вперед бо там нема єдінай і нєдєлімай і Вєлікава Кормчєва. Історія лишила їх позаду. Отже, полний назад!!!

15. Дядя Ваня

Все что отдаляется от "єдінай і нєдєлімай" это движение назад, однозначно! :D

16. Boris_Kiev

У 80-х роках була досить популярна пітерська група "АвІа" ("анти-вокально-інструментальний ансамбль"). Досить високий музичний рівень (з доховою секцією) + балет-пантоміма.
    Вони в основному стьобалися з "комсомольської естетики" - речівки, гімнастичні піраміди, марширування.

Була в них культова пісня "Семафор".
    Ковзаняр відправився в далекий похід і спочатку навіть радіє зустрічному вітру та снігу.
    ----------------------------------------
    "Когда ж ему путь преградил семафор -
    Его обогнув он ушел на простор.

Однако вдруг медленным стал его бег
    Все медленней, стоп! Тихо падает снег.
    Он вспомнил как в этот стремился поход,
    Как радостно ждал, что помчится вперед.

Вперед на великий бескрайний простор,
    Но только не тот, где стоит семафор."
    ---------------------------------

Для чого такий відступ ?
    Давно було сказано:

"Людство йшло по стовповому шляху прогресу.
    Лише Росія звернула зі шляху та поперла байраками".

Ото нехай Дядя Ваня пре байраками - хоч на ковзанах, хоч на тракторі. Слава Богу, від Дяді Вані нічого не залежить. "Громадський пасив" може скільки завгодно тримати дулі в кишені.

17. Дядя Ваня

Ничего страшного. Главное, что я знаю, что у меня не трактор а Дэу Ланос. А если Вам в Ланосе мерещится трактор, то извините, я Вам не окулист ;)

18. Boris_Kiev

Ага ! Таки свідомо надали перевагу Південній Кореї, а не Північній !

19. Дядя Ваня

А что, должно было быть наоборот? С чего Вы взяли? :eek:

20. Степаныч

1. Від вас не залежить? І сумління не гложе?

"2) Є зміни в психології людей після Майдану", - Ви у це вірите???

Дочка не емігрувати хоче! Вона просто обурена цим бардаком, цією долбаною країною. Вона рік навчалася у США, не була в захваті від того стилю життя, але зараз серьозно думає - де краще?
    А Ви щось тут просторікуєте! Патріоти, мля!!!:ireful1:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)