Чому Польщі вдалося?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Romko, 2 бер 2013.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А який зв'язок багатоетнічності з успіхом? Росія багатоетнічна? А де успіх? В любій багатоетнічній країні є одна домінуюча культура. В Швейцарії - німецька, в Канаді - англійська, в Штатах - англійська.

2. krzyslp

krzyslp Active Member

Вони завоювали половину світу, і ви думаєте, що це не успіх? Я тоже не в захваті, але вони горді з того :)
    Має бути половина на половину - з точністю до громадянина? Не може бути.

3. Taakinen

Taakinen Well-Known Member

До речі...
    Натрапив на таку-от інфо:
    "У польському Сеймі створено парламентську групу "у справах Кресів, кресов'яків і спадщини Східних Земель давньої Речі Посполитої". Одна з причини - "сліди польськості зникають через організовану діяльність спадкоємців бандерівщини й українських націоналістів".
    Про створення групи повідомляє офіційний сайт Сейму (нижньої палати парламенту Республіки Польща)."
    http://www.istpravda.com.ua/short/2013/03/29/118231/

4. Фауст

Фауст Well-Known Member

Что же, украинские работники конкуренты, не нужны даже "братскому" польскому народу.
    А уж про ЕС и говорить не чего.

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ви хоч взагалі розумієте що ви цитуєте? До чого тут робітники-мігранти та ЄС?!

• Подобається Подобається x 3
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

kjk, а шо кацапня взагалі розуміє? Мета в них одна, доказати нам шо ми недоумки, шо совкосаюз краще ніж цивілізований світ де править ЗАКОН, і т.д.

7. Фауст

Фауст Well-Known Member

Вы себя, со всеми украинцами, не ассоциируйте пожалуйста.
    Большинство украинцев умные и порядочные люди.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Не зрозумів. ви шо, асоціюєте себє з розумними і порядними українцями? :haha:

• Подобається Подобається x 3
  9. Фауст

Фауст Well-Known Member

Не знаю, может быть. Но то, что не с Вами-однозначно :))

10. Bambook

Bambook Persona non grata

Карабіне, ну ти і загнув. Для асоціативного мислення треба багато звивин і вміння ними користуватися. Ти явно не за адресою :)

• Подобається Подобається x 5
  11. krzyslp

krzyslp Active Member

трохи по-іншому, ніж пише в статті.
    http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/agent.xsp?symbol=ZESPOL&Zesp=224

см. 'Regulamin zespołu'

Kresy.pl це не офіційний сайт Сейму.
    (Для тих, хто не говорить на польському - "Google Translate" Ваш друг)

12. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Я б не стверджувала, що Польщі дуже все вдалося. Інакше б поляки так масово не виїжджали на заробітки в Англію та Ірландію.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в порівнянні з нами, полякам навіть дуже вдалось

• Подобається Подобається x 1
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Постсовдепівській Україні до них,як до неба рачки.

15. Фауст

Фауст Well-Known Member

Хто мешает, ЕСЛИ НЕ САМИ?

16. Agaton

Agaton Well-Known Member

у нас звичайно свої оцінки, але цікаво б було почути, що сразу іноземцу відно, що НЕ вдалося...

цікаво тому, що найбільш болячі проблеми , більшість гості не відчуває взагалі, або в незначної мірі (податки, організація медицини, щорік гірший рівень навчання в школах, стан армії.... ітд). Але напевно відно щось йншого...

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Фауст, а вам шо до того?
    ми тут якось і без вас обійдемось

18. Фауст

Фауст Well-Known Member

Карабин, Вы без нас уже 22 года обходитесь, а толку никакого.

19. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Я в Польщі працювала на проекті деякий час. Якщо там живеш, а не буваєш, як турист, то бачиш країну зовсім по-іншому. Поляки дуже багато отримали субсидій від ЄС (дороги, вокзали) + дотації на сільське господарство. Але сам менталітет людей дуже мало чим відрізняється від совкового... постійно намагаються обманути систему на свою користь.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якби мені вистарчило розуму вирватись в Польщу у 2001 році,не надіятись на наших недолугих лікаріві ту печерну "медицину",моя дитина не мала б років болю і не була б приречена.
    Може,на фоні Німеччини,чи Англії,Польща,в дечому і відстає,але смердячій постсовдепії їх ніколи не догнати.

а де твій аватар? :)