Так і ви до росіян стосунку не маєте. Гнилі совки,нелюди,перекотиполе без роду-племені,що облизує плюгаві мощі сифілітика в зіккураті і молиться на Джугашвілі,що гноїв вас в таборах. Мутанти.
Как так? Многие западенцы говорят, что это почти одно и тоже? ---------- Додано в 09:32 ---------- Попередній допис був написаний в 09:30 ---------- По делам и думам Вашим, Вам и воздается.
Не повірите - але Львівщина може продавати у Польщу навіть ідеї. Саме цим просто зараз займаюся з колегами... Недооцінюєте ви Львівщину...
Я Поляк, так що я думаю, повинен дещо сказати. На розум приходять такі причини: 1. європейські фонди http://www.funduszeeuropejskie.gov.pl/ 2. європейські правові стандарти, пов'язані з ними 3. альтернативні культурні шаблони введени свободу подорожувати по всьому світі 4. Занадто добре пам'ятаем що це було, не хотів, дістатися знову в то ж багно ...... і що дійсно вдалося, ми побачимо в 10-20 років. Я маю надію, що це не скінчиться, як в Греції
И примеры будут? ---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ---------- Ничего, скоро приедут украинцы-гастарбайтеры и наложат гатей.
Мені здається, про моноетнічність не йшлося. Етносів у США багато, а от нація одна - американська. Так, це закид не лише вам, але й тим українським націоналістам, які хочуть обмежити українську націю за етнічними чи мовними ознаками.
Разве есть такая нация - "американская"? Есть американское гражданство, но не нация. По ходу Вы плохо разбираетесь в этносах и национальностях.
Якраз я і намагіюся пояснити опонентам, що ми - нація. Громадяни України. Натомість крикуни намагаються натягти вишиванку і заставити говорити однією мовою всю Україну. До того ж силою. Пройшов час печерного націоналізму - українізму. Світ інший, люди інші, погляди інші... Не могу согласиться. Нету национальности - американец. Но есть американский народ, американская нация...
Заявляючи таке, ви впевнені, що: а) ви розумієтеся в означеному предметі краще за мене? б) у правилах хорошого тону хоча б якось? ---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ---------- Я вам більше скажу. В сучасній англомовній термінології nationality рідко означає те, що розуміємо під словом "національність" ми, і є радше синонімом до citizenship - "громадянство"...
Це крикунам скадіть. Я це знаю ще з сімдесять курносого року, коли вперше почав англійську вчити... Щоби не було питань, уточню - англійську я вчив три рази...