Чому не говорять українською, як би цього не хотілося.

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Zigfrid, 3 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Чому не говорять українською, як би цього не хотілося.

Невтранец, виключайте дурачка :)

2. Відповідь: Чому не говорять українською, як би цього не хотілося.

Так не могу, это ... Правов не хватает ;)
    :D :D

Жирику за песни и пляски в "Голубых Огоньках", как и за многие другие рейтинговые акции, платят выпускающие телепродюсеры.

А вот Левченке - ... не иначе...

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

да нет - каждого помнят по делам его ;) и поделом ;)

4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Точно...точно..когда был последний раз в Чехии...в 1975 году (скоко лет всего прошло после 1968 года)...в городе Оломоуц...ко мне подошел дядька
    и передо мной...пацаном 20 летним извинялся за события 1968 года...и благодарил за 1945 год....

5. MARTINI

Ну, Вітренко уже у нас пісеньки теж співала по ящику, і я думаю, коли Лєвченко заспіває або затанцює, то може і йому заплатять. А поки що в нього спонсори мабуть інші, ті хто заявляє, що де русскій язик - там і Рассія.

П"яний був чи русскій? :)

6. OldMan

OldMan Well-Known Member

Так это ж одно и то же.
    Не?
    :)

7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

1975 год!!!:confused: :confused:
    Чех наверное.... нормальный дядка... тем более днем...

8. Відповідь: Чому не говорять українською, як би цього не хотілося.

Это сладкое слово "мабуть"... Надежда есть, значит, ещё брезжит тускло... :)

Вопрос: что ему спонсоры-то спонсируют? Завтраки-обеды? Пальто-химчистку? Или "чтобы он так считал?" :)

Если подобные позиции по языковому вопросу востребованы электоратом, то кто-то их будет занимать.

9. MARTINI

"чтобы он так говорил"
    ну і пальтішко, я думаю, буде віднесено на "іздєржкі проізводства" :)
    Ну невже Ви думаєте, що людина в тверезому розумі і при добрій пам"яті буде на всю Україну заявляти, що в Україні єдиною державною мовою мусить бути російська, а українській місце у фольклорі.
    Такі позиції не востребувані електоратом. Цього клоуна використовують для вкидання в електорат таких бредових ідей, створення напруженості і провокування міжнаціональної ворожнечі в Україні. Кому це потрібно - я вже писав, явно не українцям.

10. Відповідь: Чому не говорять українською, як би цього не хотілося.

Звучит действительно странно. Кстати, а текст в инете есть?

11. MARTINI

ось один із текстів http://www.unian.net/ukr/news/news-187441.html
    це те, що він наговорив вже у Києві. До цього воно тявкало із Донецька.

Під час прямого ефіру на 5 каналі вело себе по-хамськи. Хамило і присутнім в студії гостям, і ведучому. До речі гості - нашоукраїнець Ключковський , то ще таке. Але був там і Тарасик Чорновіл - ніби далеко не остання людина в Партії Регіонів, а той сопляк Левченко (27 років)говорив із ним так, ніби це взагалі ніхто... І ще заодно про Ганю Герман згадав незлим тихим словом :) Цей ефір зіграв дуже важливу роль. Раніше ж ніхто не знав шо то за один, що дозволяє собі такі заяви. А даний ефір показав Лєвченка у всій красі, відразу стало зрозуміло, що то за персонаж.

12. OldMan

OldMan Well-Known Member

Странно, я вроде смотрел прямой эфир с самого начала. Он изложил свою позицию, немного пояснил некоторые моменты. Хамства я не заметил. Потом начались вопросы. Кто-то из журналистов задал типа вопроса, прозвучавшего скорее как прокурорское обвинение, и на этом прямой эфир прервали. Сколько я не ждал - продолжения эфира пресс-конференции не было. Потом я слышал в новостях, что вроде он с Герман спорил. Но это было непредвзятое освещение пресс-конференции, а не прямой эфир и даже не запись?
    Может это не 5 канал был?

MARTINI, вы можете мне не поверить, но я смотрю процентов 70-80 эфира 5 канала. Ночью не смотрю, врать не буду. :)

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Можна піти ще далі і глибше в історію, якща Ваша мета - перевести проблему в десяту площину (хороша і звична для форуму технологія).
    Я ж описав випадок, коли Світлана через мовну недолугість держслужбовця отримала документ з написанням Свєтлана.
    Ви ж самі вказали, що англійською (без всяких танків) дівчата не володіли. То до чого Ви ліпите (трудно підібрати краще слово) відношення до "русского"? Не володіли дівчата іноземними - зле, не володіли Ви чеською - зле.

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Олдмен,
    можно я по клаве стучать не буду, поставлю подпись под вышеприведённым?;)

15. OldMan

OldMan Well-Known Member

Это было вроде как беседа с Викторией. В её сообщении речь шла об отношении чехов к русскому языку.
    Если бы речь шла об английском, я бы, может быть, высказался и об английском.
    Раскрыл бы тему и может быть даже получил зачёт.

Хотя вряд ли. :)

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Копирайта нет?
    Тогда можно. :)

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Есть. Но тогда это уже будет плагиат. Или нужно (с)... Что тоже дополнительная трата времени.:)

18. Вергунка

Вергунка Well-Known Member

"Я позавчера спрашиваю эту каналью, доктора Курицкого, он, извольте ли видеть,
    разучился говорить по-русски с ноября прошлого года. Был Курицкий, а стал Курицький...
    Так вот спрашиваю: как по-украински "кот"? Он отвечает: "Кит". Спрашиваю: "А как кит?"
    А он остановился, вытаращил глаза, сопит и молчит. И теперь не кланяется."

"Белая гвардия" (М. Булгаков)

19. MARTINI

ОлдМан, ми дивилися різні програми. Ту, про яку розповідаєте Ви, я не бачив. Бачив я , по моєму щоденну програма "Час". Дату не пам"ятаю. Днів 7-10 тому було. Десь незадовго після того, як всі ЗМІ розтрубили про заяви секретаря донецької міськради. В студії один ведучий (Соболєв вроді) і два гостя (Ключковський і Чорновіл) + третій гість в Донецьку на вулиці (Левченко). Ніяких журналістів і прес-конференцій. Ведучий задає гостям запитання, ті відповідають, задають питання один одному, дискутують один із одним.

Не знаю, коли було те, про що кажете Ви, але не виключаю, що значно пізніше і на той час господарі цього чмошника уже "натаскали" його на якісь мінімальні манери і провели детальний інструктаж як себе поводити. Але в програмі "Час" було видно, що це хам, який висловлює шовіністичні ідеї на межі з фашизмом. Цей ваш Левченко виглядав шизофреніком не те що на фоні інтелігентного і вічно спокійного Ключковського, але навіть на фоні Чорновола, з перманентно пересмикуваним обличчям і в якого , до речі, також бувають галюцинації у вигляді важких тупих предметів, та 25 тисяч людей на Майдані у 2004 :)

Але якщо Ви вважаєте таку поведінку і його висловлювання нормою, то це Ваше право. Можете наступного разу, коли у нього буде прямий ефір, постояти у нього за спиною з синіми або червоними прапорцями і передати привіт однодумцям.

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАААК? То я випадково у ваші приватні повідомлення вляпався?:eek:
    Тоді даруйте, треба адміністрацію повідомити. ...ТАКий глюк...:confused:
    Чи це не форумний глюк? :rolleyes:
    Нє, не глюк. Цей Ваш пост зачепив декількох чоловік.
    OldMan, для особистого спілкування існує система ПП.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)