Чому наші діти обирають росіянок(росіянина)

Тема у розділі 'Діти', створена користувачем Forpost, 11 кві 2009.

?

Син(дочка) привели до хати росіянку (росіянина) ваші дії

Голосування закрито 6 кві 2010.
  1. поблагословив на шлюб

70,0%
  2. не пустив би на поріг обидвох

0 голосів
    0,0%
  3. вигнав би обранця через постійні конфлікти

0 голосів
    0,0%
  4. цілював би обранця в "дупу"

0 голосів
    0,0%
  5. позбавив дитину права на спадок

0 голосів
    0,0%
  6. полишив би все на волю Бога

30,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Luna

Luna Guest

Ну...Вы преуменьшаете...ассимиляцию евреев:) Ещё как ассимилированы, но...меньше, чем украинцы (уж и не знаю теперь, можно ли писать МЫ, имея совершенно русскую маму, прабабку- еврейку и прадеда - молдаванина...Откуда ж папа украинец, неужто от прадеда другого - фамилию давшего и на еврейке женатого?)

2. Forpost

Forpost Стоїк

далека партия от народа(с)

3. Luna

Luna Guest

Мне кажется, роль партии сейчас играете Вы:)

4. Милена

Милена Дуже важлива персона

Я к партии не имею ни малейшего отношения ! Но одно знаю точно, если бы моим бабушке и деду, запретили пожениться (она полячка), меня скорее всего и не родили. А если копнуть ещё глубже, то и их тоже )

5. cheburapin

cheburapin хороша дівчинка

Вживати у опитуванні пряме вказання росіян неполіткоректно і чисто по-людськи дико. Або давайте іноземця напишемо, або я буду жалітися у спортлото.

6. Forpost

Forpost Стоїк

та вже краще негроїдка би була,ніж росіянка

7. Forpost

Forpost Стоїк

написав

8. Forpost

Forpost Стоїк

завалив на диван і обрав...пару раз

9. Luna

Luna Guest

Пан Торро, Ви знаєте...дівчині в житті страшенно повезло, що її Всевишній вберіг від такого свекра, як Ви.
    Я пригадую своїх сусідів, вони приїхали до Одеси молодими, я познайомилась, коли будинок заселяли - їм було близько 30, хлопчики - мої однолітки, один старший....Вже тоді вони всі звали маму "стара". Вона була стара, і не змінилась ні на краплину...В хустині, завжди заклопотана, але здається, чоловіки в родині її поважали. Потім старший одружився, національність дівчини я не знаю, але славна така, чорнява. Через два місяці після весілля вона знепритомніла біля нашої квартири - мама живе на 1 поверсі, ми внесли її в хату, покликали свекруху, викликали швидку...Мені було 15 років, але картина і зараз перед очима: вона вчепилася тій свекрусі в руки, просто захлиналась слізьми і кричала "Мама, я туда не пойду, как Вы можете всё это терпеть, они же убьют меня и моего ребёнка". І свекруха над нею "Дитино, донечка, ти не плач - вони нормальні, він проспиться - і все пройде"...Виявилось - жінку побив...свекор. А вона вагітна, перший місяць тільки. Побив за те, що влізла до їх холодильника. "Стара" на ногах вже о 5-тій, на сніданок - вареники, хлопцям, дівчина дійсно винувата - не прокидалась так рано. Навчили... Ми жодній людині у дворі не розповідали, але я спитала в неї - ти дурна геть? Йди від них поки світ бачиш, адже її чоловік був вдома, коли батько бив - і не втручався. Права не мав...
    Мені байдуже якої національності ці люди, тут не в ній справа. А в тому, як гарно удружив тато синові. Дівчина пішла, коли народила - не знаю, що з нею. Син спився, зараз алокголік. І я Вам скажу - в мене дочка. Якщо я дізнаюсь хоч краєм вуха, що старий придурок дає оцінку моїй дитині - я за його життя не дам ані полушки. Вибачте. Визнаю, що дуже грубо - але по-іншому ніяк.

10. Милена

Милена Дуже важлива персона

Luna , не стану тебя цитировать ! Я прсто подписываюсь под каждым твоим словом ! И считаю. что ысе межнациональные дрязги, происходят именно из таких ситуаций. если ребенок не может противостоять воле родителя, он в лучшем случае уходит из дома, ну а в худшем, как в твоем примере, скатывается на дно ! Это, моё мнение !

11. Forpost

Forpost Стоїк

на чужой роток ,не накинешь платок....

12. Luna

Luna Guest

Так то ж не страшно, пане))) Головне, щоб свій був без карієсу - а там чужому і хустина не знадобиться))))

13. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

и кстати, об ассимиляции евреев)))
    у хазар за честь почиталось женить сына на еврейской девушке или выдать дочь замуж за еврейского парня. ну и наоборот. такие союзы укрепляли власть, способствовали развитию дружественных отношений, препятствовали вырождению и различным "болезням королей".
    источники - Л.Гумилев "Древняя Русь и Великая Степь" и П.П.Толочко "Кочевые народы степей и Киевская Русь"

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

хозарьі бьіли верьі иудейской...

15. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

изначально - нет. они были язычниками, затем часть приняла христианство, часть иудейство, часть мусульманство.
    первым было христианство, и только затем уже иудейство, причем распрространилось оно на достаточно небольшой территории каганата.

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

странно, караимьі вроде как считаются их потомками...
    у караимов, хоть их и немного, осталась религия -- очень похожая на иудаизм...

17. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

информацией про караимов увы, не владею

18. Forpost

Forpost Стоїк

чтобы вернуть разговор " Ab ovo" должен признаться что папа ,тоесть я,тоже когда-то любил... а что вы думали... ничто человеческое мне не чуждо.Она была русской.

19. Шурави

Шурави Well-Known Member

И что ваш сын согласился с вашим решением?

20. Luna

Luna Guest

А спутницу жизни выбирали без любви?)))

а де твій аватар? :)