Чому нам живеться погано?

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем mota_boy, 24 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Відповідь: Чому нам живеться погано?

Особисто я своїм матеріальним статком не так щоб повністю задоволений, але особливо не жаліюся, завжди хочеться більше :D і нет предела совершенству.

А погано живеться НАРОДУ України. В чому це виражається? Більша частина працездатного населення тратять більше половини своїх доходів на продукти харчування, це чи не основний чинник у визначенні багатства пересічного громадянина.

Погано це коли в країні немає середнього класу, є дуже багаті і дуже бідні, і розрив між ними шалений. Оце є погано. Якщо Ви цього не помічаєте, то я надзвичайно тішуся з того що у Вас життя вдається. Але крім Вас в цій країні живе ще 48 млн. громадян, і життя в них є не таке солодке, можливо Ви живете в якісь іншій країні, можливо Ви не бачите дальше свого носа...
    Погано живеться це коли величезна частина Західної України сидить по Італіях, Португаліях та Іспаніях, а не менша частина Східної України сидить в Москві на заробітках, в цей час їхні другі половинки інколи починають спиватися, інколи знаходять собі іншу (ішого). Їхні діти знаходяться під вихованням дідусів та бабусь, в результаті це виховання призводить самі знаєте до чого.
    І таких "погано" я думаю можна навести ще дуже багато...

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Шановний mota_boy!
    Живу я в Україні і бачу, а тим паче знаю, повірте, не менше Вашого... Але якщо Ви такий далекозорий, то поясніть, будьте такі ласкаві, мені, недалекому: чому зараз проблема знайти нормального працівника? чому переповнені так звані "Центри зайнятості" при наявності нормальних робочих місць? чому "величезна частина Західної України сидить по Італіях, Португаліях та Іспаніях", якщо вони такі патріоти, а не працюють у своїй країні? чекають, поки хтось дурніший зробить тут нормальне життя, а вони тим часом неньку зі сльозами будуть згадувати та лаяти "непатріотичних російськомовних", які як раз і працюють на СВОЮ, а не на чужу державу? ...

3. mota_boy

Знайти складно, згідний. Моє бачення - це результат обов'язкової зайнятості в СРСР, не можеш/не хочеш знайти роботу, то тобі знайде держава. Це твердо вкорінилося в головах певної частини найманих працівників.

дані центри просто не виконують своєї функції

так частина людей іхала туди заробити гроші на лікування когось з родини, на весілля, на навчання дитини, але всеж більша частина похала просто тому що хотіли ЇСТИ. Я не вважаю їх патріотами, але розумію їх. І більшість їх вже ніколи не повернуться сюди, вони тут вже стали чужими. І їхні діти що за часів заробітків спробували солодкого і доволі забезпеченого життя вже не хочуть бачити батьків тут, вони хочуть отримувати грошові перекази з-за кордону і жити не працюючи.

я спробую пояснити чому я зачепив прибалтику... Частково я це писав в першому пості, додам тут. Країна є успішна якщо вона знає приорітети свого розвитку, в нас цього нема, і замість того щоб працювати на викоренням корупції, зміцненням економіки, і т.д. наші законотворці та інші можновладці вже 15 років тягають одіяло то на одну то на другу сторону. В прибалтиці цього не було, відразу після отримання незалежності були проведені вибори, було замінено ВСІХ радянських керівників і т.д. В нас інакше, депутаів обирали аж через кілька років, купа партійних керівників залишилися на своїх місцях і т.д. А як результат втрачений час та втрачені можливості

4. Forpost

Forpost Стоїк

Гарний ти хлопець,але маєш один недолік,молодість ,він скоро пройде

• Подобається Подобається x 1
  5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Раскройте хотя бы этот тезис..каким бы Вы хотели его видеть...
    желательнов в плоскости отношения к владению на средства производства и формы способов управления... плиз...просто интересно....
    А говорить...общеизвестные фразы и гасла...ето извините меня уж очень пошло....

6. Forpost

Forpost Стоїк

P.S.А щоб ти не образився ,то скажу що я родом зі Стрия,хоча то проти моїх правил

7. mota_boy

Я поясню своє бачення але в іншій площині, я бачу економічно успішну державу, з позиції простого громадянина, це коли я своїм прибутком (а для мене це заробітна плата) можу нормально сплачувати кредит за житло, автомобіль для себе та дружини. Коли я можу раз в рік відпочити там де мені хочеться (готелі на курортах для мільйонерів до уваги не беремо). Коли я можу оплачувати навчання своєї дитини. Коли пенсія стає дійсно заслуженим відпочинком а не страхом перед бідністю.
    І забезпечити це нам ПОВИННІ ті люди які керують державою, оскільки ми це право їм делегували бюлетнем що кинули в урну.

А в нас виходить риба, рак і лелека які тягнуть-тягнуть і в результаті віз і нині там. Тягнути треба в одну сторону і колись приїдемо, ні не одразу і не за 5-10 років а довше.

8. Полковник

Полковник миється в бані

Пупер, уважаемый, про Вас сказано! Читайте и на ус наматывайте! Слишком большую цену, я считаю, отдаёте Вы за то, что бы своим стать!

9. mota_boy

Пане Полковнику Ви неправильно мене зрозуміли, "хохли" балакають російською, і якось ніби маючи комплекс меншовартості, неповноцінності, насмішливо називають себе "хохлами" хоч насправді звичайні "москалі"

10. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, я понял всё правильно!

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не знаю, не знаю...
    по закордонам їздять (якщо я правильно розумію статистику) люди з середньої та східної україни...

12. duncan

що, справді?!!...
    хто би міг подумати!!!
    нарешті адекватна реакція!...
    вітаю!...
    +1...

13. Странник

Странник Well-Known Member

А живется нам плохо, опять же из за нас самих! Работать надо, умерить свои запросы и перестать искать виноватых!
    MARTINI, Оля и кто был хоть раз в странах Прибалтики, скажите, а много Вы там видели дорогих (от 30 000$) и очень дорогих машин? Нет, преимущественно на велосипедиках!
    А коттеджи по два-три этажа плюс земли с гектар? Редкий случай!
    Вот тож! А у нас всё это на каждом шагу. Почему то у нас понятие "хорошо жить" ассоциируется с дорогой иномаркой (которая у нас стоит, к стати, в полтора раза дороже, чем в Европе, и в два раза, чем в Америке), норковой шубой, брюликом, извините, в носу, квартирой обязательно в центре...
    Что Вы, уважаемые, сравниваете не сравнимое!
    По Сеньке шапка!
    А вы всё разговоры разговариваете о том, что вот если б все заговорили на украинском, порвали с Россией, вошли б в НАТО, а потом в ЕС, то всё, наступит манна небесная! Не надейтесь! Все блага надо зарабатывать своим горбом!
    Вот китайцы, молодцы, пашут как пчелы, скоро весь мир на колени поставят!

Анекдот: Почему вам живется плохо?
    Потому, что дураки!
    А почему дураки?
    Потому, что живется плохо!

14. mota_boy

Странник те що Ви написали є абсолютно правильним, за одним вийнятком. В нас 15 років вирішують яка має бути історія, з ким дружити, куди йти, якою мовою говорити, яка армія герої яка загарбники і т.д.

В них вийшло інакше, прийшла до влади більшість, моментально визначилась з приорітетами (на крикунів всередині країни та ззовні уваги не звертали), і пішли одним курсом, вже 15 років, і як виявилось курс правильний, дорога ще далека, але вірна. І як писав на цьому форумі один з громадян Росії, за часів Єльцина туди росіяни емігрували (життя кращого хотілось, змирились навіть з тим що мову вивчити треба та історію правдиву а не радянську). І як бачите крикунів всередині країни стає все менше і менше, значить люди стають задоволені.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мартіні, а чим Вам Бібрка не подобається?

16. Странник

У меня чуть другая позиция. Той Прибалтики (3 государства) - Харьковская область! Была б Украина такого размера, вопросов бы не было, а так, мы оооочень большая страна, и надо, очень надо, постораться в решении проблем соблюдать интересы всех людей, всех национальностей, всех конфесий. А это, как видите, в реале очень трудно. К сожалению.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Треба розуміти чому у нас рівень життя нижчий від Прибалтики.

1. Прибалтика не була в імперії 350 років як Україна.
    2.Прибалтика не зазнала токої ротації населення, як Україна.
    3.У Прибалтиці не було аналогічного голодомору, як в Україні.
    4.Для Росії Україна - набагато більш смачний кусок пирога, ніж Прибалтика.
    5.Знищина інтелигенція - цвіт нації.

От Вам пять основних причин. І ясно, відвязавшись від Росії Прибалтика що раз житиме краще.

• Подобається Подобається x 2
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Албанія? Невеличка країна, а толку? А Молдова?

19. duncan

щось я не чув, що андорра, сан-маріно, люксембург входять у 10 найпотужніших країн...
    безумовно, що в маленьких країнах простіше порядок навести, бо всі
    всіх знають...

20. Странник

Прибалтика, но не Украина! Менталитет разный! И, внимательно, прошу, внимательно перечитайте пост №33.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)