Чому нам живеться погано?

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем mota_boy, 24 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки

А Ви би не могли якось "посодєйстувати" в цьому?:eek: Я серйозно! То взагалі вже.. Мені в голову не вкладується, як не можна комплексу раба позбутися!? Та я би краще неграм старим десь в Африці памперси міняла, ніж їхати до тих "нових руских", що недавно були нищетою, а тепер "гаспадамі" поробилися! :ireful1: Я просто презираю таких українців, які то роблять! Та і взагалі, то не українці, а хахли! Однозначно! :ireful1: Росія би тільки послугу Україні зробила, якби заборонила ті поїздки на заробітки. Може би в себе в Україні бізнеси розвивали, ніж далі комплекс раба розвивати в собі. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

таки певно "зневажаю" - але воно не зовсім про те... А якщо немає змоги до негрів чкурнути, а тут нормальної роботи - катма? то мо' краще під церкву з протягнутою рукою? чи таки краще на будови Москви чи кудись до Сибіру?

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Нє, таки "презирати" влучніше сказано. Зневажати можна словом, ділом, а в мене таке почуття до них. :sad:
    А за роботи не треба! Всюди є роботи повно! Була би охота працювати! Я би за те, як вони ставляться до українців туди ніколи би не поїхала, хоч би там мільйони платили! :ireful1:

4. Оля

Оля Старожилка форуму

І Ви туди ж? :sad: Невже нема людської гордості, ніж раболєпствувати перед тими, що самі ще недавно були в гіршому становищі, ніж ми самі? :sad:

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Ага, краще. :sad: Свої працездатні мужики самі алкоголіки здебільшого, а ви, дурні хахли, работайте на них, будуйте їм страну! Зараз я Вам одного маскаля висловлювання покажу. Почекайте, поки знайду.

6. Полковник

Полковник миється в бані

Правильно, Оля!
    А пока Вы ищите, позвольте ПРАВИЛЬНЫЙ призыв огласить?

"УМНЫЕ ГРОМАДЯНЫ! РАБОТАЙТЕ НА США! БУДУЙТЕ ИМ СТРАНУ!"

Ну, как, угодил? Потрафил??? :D

• Подобається Подобається x 2
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Перепрошую, Полковнику. В США не дуже й то приймають. Якщо Вам невідомо, то різними брехнями люди стараются туди потрапити, а потім там легалізуватися. Там своїх робітників вистачає і при чому не пияків, тому всілякі нелегали тільки економіку підривають країні. То по-перше.
    А по-друге, американці судять приїжджих людей по тому, наскільки вони порядні, роботящі і ніколи не по національності. Тут всі ті, що колись сюди приїхали. Так що Ваше перенаправлення фрази аж ніяк недоречне!
    А по-третє: зрівняли Росію з Америкою! Можна зі сміху пів дня катулятися! :D

• Подобається Подобається x 1
  8. Странник

Странник Well-Known Member

Извините, Оля, но я был о Вас лучшего мнения!
    А вообще то может Вы и правы, лучше под негра, чем на славянина поработать, нормально, честно...
    Грусно как то...

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Я теж була "лучшего мнения" про людей, які використовують чужу працю, добре знають, як такі поневіряючі страються вгодити новоспеченим "панам", а вони натомість їх висміюють на всіх форумах і так в житті. І мені ще від того сумніше. :sad: Якщо в мене працює на роботі чи росіянка, чи білоруска, чи українка, то я перш за все в ній бачу ЛЮДИНУ, а не москальку , чи бульбашку, чи своє якесь село, що навіть ПТУ не закінчило. Бо я знаю, що я ні не з панського роду, ні не є вищою перед Богом, ніж якась проста жіночка, яку доля закинула так на хліб заробляти.
    Багато форумів читала і там де москалі і їхні прибічники, нічого іншого, ніж "вьі у нас гамно будете вьіносить, а ваші бабьі будут на наших дорогах мужикам за бесцень отдаваться", не прочитала. Тому я би на місці цих людей, що після того, як їх так "гарно" зустрічають, вдома носом рила, але туди заробляти не поїхала! :cool:

• Подобається Подобається x 3
  10. Странник

Оля, так повелось, что к каждой народности, стране, просто человеку, относятся ровно на столько, на сколько он позволяет к себе относится! И тут обижаться надо только на себя!

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Так а я про що? :eek: Хіба я не говорила, що самі й заробітчани і винні, що туди їдуть? Але то таке. Як у тій приказці: "Чого дурний? Бо бідний! А чого бідний? Бо дурний!"

П.С. Странник, раз святкуєте - зі святом Вас!

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

про те й мова, що їхати не треба...
    але є різні "заробітчани"...
    є такі, що ідуть до італії та греції — бабкам дупи мити, є такі, що їдуть до москви — стояти на твєрской, а є такі, які їдуть викладачами у західну європу чи дизайнерами\креативщиками\програмерами до москви і петербургу....
    це абсолютно різні заробітчани...
    і про українців судять саме по перших, яких є більше...

13. Странник

Відповідь: День Перемоги - це свято?

Два года назад отключился от газа, всё на липездричестве!

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А мені розповідал про умільців (здається, з Черкащини, Полтавщини), які в роки хронічних проблем з електропостачанням, поставили в хатах геренатори, які НА ХАЛЯВУ працювали на газі. Головна проблема - щоби сусідів жаба не задушила.

15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:eek: :eek: :eek:
    Перпетум мобиле????????????????????????
    На мотоциклетных двигателях??????:confused: :confused: :confused:
    Да еще с дистанционным управлением...от снайперских оптических прицелов ???????:confused: :confused: :confused:
    :)D :D :D :D :D :D :D :D :D :D )

16. Boris_Kiev

Відповідь: Чому нам живеться погано?

"Лампочка Ілліча" повинна світити на халяву. Інакше який то комунізм чи електрифікація ?

• Подобається Подобається x 1
  17. Странник

Мысль, конечно, интересная....
    Подумаю на досуге...

18. Boris_Kiev

Наверное, нужен 4-тактный (иначе как смазывать).
    Газ-бензин (на случай шухера). На газе не ездил, советы давать не буду.

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та й екологія в квартирі набагато краща, ніж тоді коли є газ....

20. Pragmatik

Pragmatik Well-Known Member

Галицький акцент протистояння

Щоб зрозуміти деякі тонкощі спілкування на форумі, пропоную жартівливий опус про галицьку ментальність. На мій погляд, ця інформація стане в нагоді і тим, хто вперше завітав на сайт і тим, хто є ветераном форуму, але не живе у Львові: http://warjat.livejournal.com/ або http://www.og.com.ua/st744.php

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)