Чому мусульмани не куштують сало?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Полковник, 24 чер 2011.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так сало ніколи не було українським символом у світі, тільки в москальщині (а москалі його вдвічі більше споживають). При чому сало їдять з давніх-давен в усіх країнах, крім мусульманських. Кого ви здивувати хочете.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тому шо вони москалі.

• Смішно Смішно x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ой, я вже відповідав у цій темі. Але вже чотири роки минуло.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дискусія сучасного Дзека з минулорічним...

• Смішно Смішно x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дискусія з позапозаминулим Полканом.

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Так и не все Украину знают. А символ сала в Европе - это Венгрия

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я маю на увазі якби ми зараз розгорнули PR-кампанію в світі для популяризації України, то подумали би чим себе представити, ну вирішили б - може салом в тому числі. А іноземці би сказали - та шо, ми сала не бачили, чи шо.

• Подобається Подобається x 1
  8. Ivan Bezimenniy

Ivan Bezimenniy Well-Known Member

Ти то бороданю - вахабіту скажи в очі... (не забудь заповіт перед тим скласти) :)

9. Ivan Bezimenniy

Коран забороняє до вжитку сало (і не тільки) тому мусульмани його не їдять.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

11. Ivan Bezimenniy

Кадиров не вахабіт... він - муртад, зрадник. :)

12. zaharchenkodima

zaharchenkodima Active Member

думаю, вони не їдять її тому, що свини просто там немає. ну де її там вирощувати? аби хось не почав це робити є закон в святому письмі - не можна.

13. manur

manur Well-Known Member

Процитуйте. Бажано, з використанням великих букв на початку речень та в інших, передбачених для цього, місцях.

14. UNIA

UNIA Well-Known Member

По моему скромному мнению, тут две причины.

Первая - ислам перенял многое из иудаизма ,в том числе вопрос пригодной еды.
    Вторая - весь исламский порядок построен на сурах в которых Пророк передаёт указания Бога.
    Наверняка, есть какое-то его высказывание по данному поводу.

"Запретной для вас (пищей) являются: мясо мертвых животных, кровь и плоть свиньи, а также то, что противно воле Аллаха." Священный Коран, (5:4)

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ага... Якраз таки й не їдять. Ще й як топчуть! Приїхав якось один мусульманин у гості. А ми в пічі картоплю з салом зробили в чавуні. Плямкав так, що аж на іншому краю села було чутно. Я йому кажу: "Що ти робиш? То бі ж не можна - там же сало! Аллах покарає!"
    А він каже: "Не покарає. Він під навісом не побачить, що я сало їм"

16. iso

iso Well-Known Member

Можна мені?:)
    "Не думайте, що я прийшов усунути закон чи пророків: я прийшов їх не усунути, а доповнити.
    Істинно бо кажу вам: Доки перейде небо й земля, ні одна йота, ні одна риска з закону не перейде, поки все не здійсниться".
    /Євангелія від Матея 5/
    Оскільки Закон забороняв юдеям їсти свинину, а Новий Заповіт не відмінив цієї заборони, то і для християн свинина - це свиньство.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. manur

manur Well-Known Member

Ніззя! Я задавав запитання конкретному дописувачу. Ги) Зокрема, мене здивувало написане ним словосполучення
    Таке словосполучення я завжди зустрічав щодо ХРИСТИЯНСЬКИХ книг чи інших письмових документів. Але, ніколи не зустрічав такого словосполучення стосовно ІСЛАМСЬКИХ духовних документів.;):pardon:

18. zaharchenkodima

«Тот, кого проклял Аллах и на кого разгневался, и сделал из них обезьян и свиней, и кто поклонялся тирану. Они – злостнее по месту и более сбившиеся с прямого пути» (сура 5, аят 60).
    не ваше дело с какой буквы писать, понятно? суть и смысл не меняется.

19. iso

iso Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  20. zaharchenkodima

как же вы примитивно мыслите

а де твій аватар? :)