Чому мусульмани не куштують сало?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Полковник, 24 чер 2011.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Хотел, Вы правы.
    Но в моей раскладке нет буквы (сейчас у Вас скопирую) ї

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

Про Бориса?
    Никак нет.
    Культурнее никак нельзя.
    Не могу.

• Подобається Подобається x 4
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Свинина псується швидше, ніж будь-яке інше м'ясо (навіть приготовлена ​​свинина швидше псується). На спеці - тим більше. Ви, що, ніколи не готували свинину? :)

Курка маленька, вона для мусульманської родини - на один раз... Тільки приготували - відразу і з'їли, не зіпсується ...:)

3. Полковник

Полковник миється в бані

Считаю, что это неправда.

• Подобається Подобається x 2
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Якесь підтвердження є?
    Ага, а баранам по одній нозі відрізали - і баран не псувався...

• Подобається Подобається x 1
  5. Saszko

Saszko Well-Known Member

Юдеї теж божевільні і дикі?

6. nastinka

nastinka відсутня

я спілкуюсь з мусульманами, аргументується тим, що свиня їсть все під ряд, тобто вона брудна тварина і це не є добре
    а друге, сало при +50 в них не дуже сприймається в організмі як вони кажуть,
    вони навіть живої свині не бачили.

7. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

В мусульман э багато запозичень з Тори, заборна спожвивати свинину одна з них.
    Доречы цылком виправдана для тоъ культури і умов.

• Подобається Подобається x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не весело. Насправді лікарі свинину й називають самою шкідливою - по ниркам б'є, холестерину багато. Яловичину важче готувати і смак пісний спочатку, але потім - те що треба. Я раніше яловичину взагалі за м'ясо не рахував, тепер звик, намагаюся без свинини обходитись.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Точно. Не весело. Две страницы фигни, а на вопрос никто ответить не может
    Я то ответ знаю.

10. tropico

tropico Well-Known Member

Може тому що в Корані все-таки пише?

145. Скажи: «Из того, что дано мне в откровении, я нахожу запрещенным употреблять в пищу только мертвечину, пролитую кровь и мясо свиньи, которое (или которая) является скверной, а также недозволенное мясо животных, заколотых не ради Аллаха».

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Пост №2 данной ветки:
    Я спрашиваю - ПОЧЕМУ Он так написал и завещал?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну наприклад якби в Росії всі чечени теж їли свинину - то підняття з колін ще б затягнулось років на 40. І так голодуха.

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Тогда почему в южных странах (например на островах Тихого океана) где нет мусульманства, свинина любимая еда

14. Balamut

Balamut Well-Known Member

Але чомусь, коли пробуєш переконати їх, що сало це просто "ukrainian chicken", не дуже ведуться. :)))

15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А вот шашлык из свинины муслимам жарить не западло

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якось в Криму на конференції познайомився з молодим інтелігентним узбеком (викладач математики і за сумісництвом - сисадмін у серйозному проекті).
    Одне питання там треба було серйозно "перетерти".
    Я запросив його посидіти ввечері за шашликом (наївно сподіваючись, що татари готують баранину). Де там! Одна свинина!
    Тоді Нодір сказав: "Я не піду на обід, а ввечері ти пригощаєш мене шашликом. Свиним!"
    Ввечері він прокоментував: коли є варіанти, мусульманин не має права їсти свинину. А якщо мусульманин вмирає від голоду - тоді можна як виняток. Ось чому він не пішов на обід.

• Подобається Подобається x 3
  17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

кто про шо - голый про баню .....

18. Garmash

Garmash Well-Known Member

Западло. На мясных рынках, где мусульмане контролируют мясные отделы, разделывают и заворачивают свинину за них представители других религий... хотя иногда и им не от хорошей жизни приходится браться за свинку.

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Що цікаво - мусульманам все одно, ХТО зробить цю маленьку операцію. До мого батька, який досить високо котувався в Туркменістані як хірург, досить часто підходили туркмени з проханням обрізати сина. Батько відповідав просто: "Принесіть довідку з районної полікліники, що у хлопчика фімоз (запалення крайньої плоті) і я зроблю.
    Коли обрізаний (у певному віці) хлопчик видужував, влаштовувалося сімейне гуляння з відносно коштовними подарунками хлопчикові.

Для чого та липова довідка? В кримінальному кодексі Туркменістана були статті щодо "феодальних пережитків" - виплата калиму за наречену, щось інше, і обрізання туди ж.
    А відмовити - буде просто людська образа.

20. nastinka

nastinka відсутня

ну і в саудівській Аравії якщо ми не говоримо про ті мусльманські країни де америка влізла зі своїм я і зробила війну. а про мирну гарну країну. вони там дуже довго живуть.

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

про достоінства ніц вони не калічать собі. це засоби гігієни.
    до речі дівчатка теж при це припадають...
    ну і для примітки плей бої саме такі чоловіки -)

а де твій аватар? :)