Відповідь: чому ми засмучені?.. я просто запропонував обговорити за кавою, а відповідати на питання навіть як виражаєтесь інтимного характеру то є справа смаку та настрою... Нірванко особисто я поважаю Мег, і те що я сказав що ви мені більше подобаєтесь це не значить що Мег я не ціную... Мег не парся я тебе - респект і уважуха! Додано через 1 хвилину незайманість - це філософія дитинства!
Відповідь: чому ми засмучені?.. А де там про каву було?.. Менше з тим.. Щось я взагалі вже заплуталась у Ваших словах..:8: Додано через 1 хвилину Одним словом "мир, мир на всегда, кто поссориться - свинья!"
Відповідь: чому ми засмучені?.. мене може засмутити тільки нездоров*я моїх рідних та близьких. Все інше то втома Додано через 2 хвилини незайманість - це аномалія!
Відповідь: чому ми засмучені?.. Мені сумно.... Мої внутрішні акумулятори розрядились, а підзарядити нема де і нема як....
Відповідь: чому ми засмучені?.. шкода, але в цей час і на форумі нікому це зробити..... що сталося?... може це всього-на-всього робота?...
Відповідь: чому ми засмучені?.. Мені сьогодні дуже сумно. Я вперше буду ночувати дома одна. Чоловік поїхав в Київ, ще й скучати за ним доведеться. А до батьків сьогодні поїхати не вдалось. Страшно одній бути дома, хоч не знаю чого саме я боюся. Маю надію що форумчани сьогодні спати скоро не підуть і я зможу якнайдовше бути тут, з вами ( в ідеалі до ранку ). Світло скрізь повключала бо ненавиджу темряву коли я сама і сподіваюсь Life з його Гігою не будуть тормозити.
Відповідь: чому ми засмучені?.. Дякую за підтримку! Якщо вже не будем знати шо писати- зустрінемось в курилці :cowboy: P.S. Пупере, і що б без вас робив Львівський форум ?
Відповідь: чому ми засмучені?.. А мені не сумно, бо завтра, схоже, легкий день на роботі. Може навіть буде час в інет залісти .