Відповідь: чому ми засмучені?.. :shy: І чим же, якщо не секрет? (Ви мене аж засмутили, коли назвали Мег як Мед, бо не люблю, коли не правильно називають людей.. А тепер я просто катуляюсь від Вашої відповіді :D)
Відповідь: чому ми засмучені?.. в всім, у мед це все також є але, але, але ЗІ: у вас забобонів меньше й ваша сім"я так романтично створилась це взагалі варто пера письменника, я тоді читав і плакав від того...
Відповідь: чому ми засмучені?.. Дякую, приємно :shy: Та все ж я б не стала порівнювати двох таких різних дівчат, хоча я відчуваю, що маю з Мег досить багато спільного.. Ще раз дякую за приємні слова Не кажімо "Гоп, поки".. Мег є цікавою і неординарною особистістю і її історія кохання може бути ще цікавіша за нас всіх разом! П.С. Мег, то нічо, що ми тут про тебе базікаєм?.. :shy: Додано через 42 секунди Я мрію зняти про це фільм..
Відповідь: чому ми засмучені?.. можна буде зіграти рагуля на тій дискотеці? Думаю моя участь у тому фільмі тільки укріпила вплив сюжету на глядачів, Нірванко, художній фільм з але цікаво яку назву ви плануєте? Додано через 2 хвилини Мені здається такі особи не закохуються, скоріше привязуються, неординарність то дуже небезпечна річ...
Відповідь: чому ми засмучені?.. :D :D :D Гілка про сум, а Ви смішите і смішите Дякую, Ви так мені настрій підняли! :y: Щодо назви і так далі я ще серйозно не думала, адже нема грошей.. А от коли дороблюсь до багатства, то обов'язково Вас запрошу зіграти якусь роль, якщо Ви не будете проти П.С. На роль рагуля Ви не підійдете, вибачайте.. Треба ж когось, щоб реально був схожим.. А Ви зовсім не схожі.. Додано через 16 хвилин Ще й як закохуються!! І, мабуть, в таких самих неординарних людей.
Відповідь: чому ми засмучені?.. По-перше,мій нік латинськими буквами і прошу читати правильно,не перекручувати. По-друге,ти впевнений,що я незаймана?!Як би там не було,це некоректно і гарно.Ні з мого боку про це назагал говорити,тим бульше з твого боку...
Відповідь: чому ми засмучені?.. та ніби ні. просто чимось засмучена. от власне це слово добре підходить. але от чим? не знаю навіть....
Відповідь: чому ми засмучені?.. может как раз время пойти в церковь помолится Матушке Божьей? ЗЫ : ну не в ночной же клюб идти пора вам Додано через 20 хвилин не понял Мег чем я вам не угодил, снова?
Відповідь: чому ми засмучені?.. ))))))))))))))))))))) вже не засмучена)) вже весело. (помолилась)))))
Відповідь: чому ми засмучені?.. Привильно Нірванка нірванка каже. Зрештою,яке кому діло-це некультурно.
Відповідь: чому ми засмучені?.. я знаю що у молодої особи незайманість має бути певним гонором, а тут така хвилююча реакція, шо аш за живе місце бере! Додано через 1 хвилину Мег ви така експресивна ви лякаєте
Відповідь: чому ми засмучені?.. Vasili, а Вам не здається, що акцентувати увагу, та навіть просто згадувати про незайманість, це є інтимна справа, яку не обговорюють на форумі? І не вар'ята треба грати, а поважати людину, якою б вона не була (хіба незайманість - то неповноцінність якась чи що?)
Відповідь: чому ми засмучені?.. Нірванко,звідки йому знати,що можна говорити а що ні,якщо його ця тема "аш за жаве місце бере"!