Відповідь: чому ми засмучені?.. это ведь прекрасно, видите вы абсолютно другой человек, но выглядите так как тот же самый!
Відповідь: чому ми засмучені?.. А я люблю самотність1Я тоді така рада і така щаслива!!!Саме від того,шо нікого не бачу,не чую...Голова тоді по іншому думає,забувається буденність...
Відповідь: чому ми засмучені?.. Люди дуже часто ховаються в натовпі. компаніїї від самих себе. Коли поруч інші люди, то ми не чуємо себе, не прислуховуємось до почуттів, думок і т.д. можливо тому часто люди не люблять/бояться самотності?
Відповідь: чому ми засмучені?.. Угу...Може,вони просто себе бояться,бояться себе таких,які є насправді? Ех,шо про людей говорити....
Відповідь: чому ми засмучені?.. Як я тебе розумію.Я обожнюю залишатися вдома сама, тільки тоді я можу бути сама собою, робити все, що я хочу і ніхто мені в тому не заважає.нажаль це так рідко буває.. А коли я сама , я просто насолоджуюсь самотністю..а ще можу просидіти в інеті добу.... а це так класно
Відповідь: чому ми засмучені?.. Угу..Я взагалі сама вдома не буваю.Раз на два тижні вдається вирватися скоріше,прийти,коли нікого немає...Зробити собі кавки,потягнути цигарку,помалювати шось,пописати...просто повтикати... А як взагалі нікого немає кілька днів,то я в неті сиджу доти,аж поки очі не злипаються...
Відповідь: чому ми засмучені?.. я сумую, коли сонячного світла не видно, а таке неприємне воно крізь хмари заливає у кімнату. тоді завішую всі вікна, запалюю ароматичну паличку і вмикаю улюблену музику або ж беру до рук книгу. а ще я сумую, коли не знаю чого хочу. або знаю, чого, але це щось є просто недосяжним.оце, мабуть основна причина суму для мене.
Відповідь: чому ми засмучені?.. А як я Вас обох розумію! Раніше я теж жила в квартирі з купою народу і різними світоглядами 3х поколінь, які далеко не сумісні.. Сумувала засинаючи з мріями про власне житло.. Потім взяла себе в руки, влаштувалась на роботу і живу окремо і роблю, що хочу!! Хеппі енд!
Відповідь: чому ми засмучені?.. гмм.... антикомплімент?... "пані"?.... я думав, що ще незаміжня панна..... ой, текілочко!... коли від мене нікому ніц не тре -- я просто надзвичайно щасливий!..
Відповідь: чому ми засмучені?.. Я вас прекрасно розумію. Від мене вічно комусь шось тра і це в основному гроші. Що не день то якийсь рахунок приходит. Здуріти можна
Відповідь: чому ми засмучені?.. "спочатку витрачаємо троє, а потім кожен своє" -- хороша приказка моєї бабці.... дивно, і звідки моя дружина знала мою бабцю?!!...
Відповідь: чому ми засмучені?.. да точно панна, але "пані", так вживане, що знаєш як буває заговорився, але якщо Мед, мені не робила зауважень, то все нормально, видко скоро буде пані, дай Бог їй доброго чоловіка, шоби чічки дарував, шоби вона їздила на ньому все життя.:D :D (шрек)
Відповідь: чому ми засмучені?.. чисто прикольнійше то у пості звучить, тим більше дійсно у неї на аватарі написано Мeg. знаю людину яка так і називає... Чесно не займані дівчата іноді так імпозантно себе презентують, що нічого не лишається як грати вар"ята... Нірванка ви мені більше подобаєтесь ніж Мег Додано через 35 секунд сім"я задовбала?