Відповідь: чому ми засмучені?.. Над казками плачуть тільке Емо, а дорослі плачуть над Гулагом, до речі вам як львівянину, в стані смутку, депресії, хіба не хочеться сльозу проронити, Львів місто ж смурне!
Відповідь: чому ми засмучені?.. В мене депресія,то перманентний стан.Просто я відношуся до того з гумором.
Відповідь: чому ми засмучені?.. ліпше з іронією, гумор може ще не свідчити про розум, улыбайтесь господа, улыбайтесь!:
Відповідь: чому ми засмучені?.. я думаю его ум, включать, изредка просто необходимо, а вас это удивляет, мэм?
Відповідь: чому ми засмучені?.. я думаю часом його просто необхідно відключати, щоб перепочив :D вас це дивує, сер?
Відповідь: чому ми засмучені?.. ця субстанція на відміну деякої іншої :D не потребує перепочинку...ну хіба що у деяких патологічних випадках цей стан може бути повністю нереалістичним, і містити маячню величі та невразливості, маніакально рівної активності.
Відповідь: чому ми засмучені?.. Циган якраз був в гуморі і тільки підгулявшим. Не думаю що в нього бувають депресії. Хандра - можливо. vasili а чому Ви в цій темі то про Капітана то про депресію. Тема: "чому ми засмучені?.." зветься. Нє?
Відповідь: чому ми засмучені?.. це деколи так настрій піднімає :D треба ще тему створити: "чому ми веселі?"
Відповідь: чому ми засмучені?.. не правда я в своих постах если кого то и "имею" в "виду" то не конкретную особу, а скорее образ, вот... для меня смуток наступает тогда когда я нахожусь в одиночестве, думаю у многих аналогично!
Відповідь: чому ми засмучені?.. я вже передбачаю які можуть бути дописи: бо накурений, бо п’яний, бо кіно дивлюся....
Відповідь: чому ми засмучені?.. Здається сумував,але Vasili підняв настрій,бо в його дописі я знову ніхт ферштейн
Відповідь: чому ми засмучені?.. Я також,але коли подивився на це з точки зору банальної ерудиції ,то все просто -субстанція Василя потребувала перепочинку ...
Відповідь: чому ми засмучені?.. цікава думка Мед чому ви сі пані засмучуєте мене, тіко шо сі розвеселив се, а ви мені сі не файне робите?
Відповідь: чому ми засмучені?.. у мене наступає радість, що нарешті нікому нічого не треба і можна зайнятись собою=)))