Відповідь: чому ми засмучені?.. а що "коні винні"? (с) певно, що люди Додано через 1 хвилину розумний був виродок...
Відповідь: чому ми засмучені?.. а "забити" тре на таких людей..... хоч і важко, але найліпші ліки..... спілкуйтеся з тими людьми, які вас люблять.....
Відповідь: чому ми засмучені?.. От,я знаю чого Пупер так каже.... Я знаю,чого я в нього в ігнорі... Але мене то не засмучає ні трошки... Не буду я собі дурницями голову забивати...
Відповідь: чому ми засмучені?.. Чому засмучена... Бо на вулиці ЗИМА, холодно, незатишно, не рятує навіть гаряча кава. Хочеться весни, тепла і сонця...
Відповідь: чому ми засмучені?.. васілі, у тебе нині поганий день?... якщо ні -- чого до бані просишся?..
Відповідь: чому ми засмучені?.. А мене засмучує "незимова зима".. Болото, холодно, темно.. Хочу снігу снігу снігу і сонечка, щоб сніг поблискував іскринками
Відповідь: чому ми засмучені?.. Дякую за розуміння, день не зрозумілий, баню не хочу, якби хтів, то від учора був би там,- це просто жарт... ЗІ : у тому пості смайл не завадило б вмастити.
Відповідь: чому ми засмучені?.. Тіко що подивилась, в мене також за вікном дощить....Ще гірше стало. Що за життя...
Відповідь: чому ми засмучені?.. Прочитав я цю тему і відчув що мені також сумно. Подумав чому і згадав що давно не їв. Пішов на вулицю за два квартали до знайомого цигана замовив смажену картоплю. Ще один циган на підпіпитку там стояв з першим томом книжки Солженіцина "Архіпелаґ Ґулаґ" і почав зі мною дискусію на ту тему. Тягнув мене до бару з ним бухати але я відмовився бо пити не хотілось. Вернувсь додому поїв картоплю і весь смуток пройшов.
Відповідь: чому ми засмучені?.. Вот это да, Гулаг 1-3, - это сплошноя депрессия, люди не выдерживают и напиваются, что б, забыть прочитанное, особа вредна такая литература одиноким существам.
Відповідь: чому ми засмучені?.. Навіть казки сумно читати... Колобка бідного з’їли,яйце мишка розбила(а золоте,то обіцянки-цяцянки)...