справді?.. ви у цьому переконані, бо цікавилися?.. пані гелено, ви відхиляєтеся від теми... давайте спитаємося форумлян, які живуть закордоном, яка у них ситуація з дітьми, що хворі на рак.... тобто справа у лікарях, чи у нашій міфічній "бідності"?.. так точно.
Гелено, раджу подивитися документальний фільм про людей, які в штатах не мають медичного страхування. Самі собі зашивають розрізи, пришивають пальці, або без пальців лишаються... І навіть ті, хто мають страхування, іноді теж приречені... Якщо цікаво, то пошукаю, де той фільм можна стягнути. Але він англійською, очевидно.
я 20 років жила біля райцентру там живуть зараз купа родичів і т.д. цікавлюся регурярно, що робиться в Чорткові бідні всюди є крім Львова за вашим твердженням питання: пенсіонери бідні чи ні? діти з різних неблагополучних сімей бідні чи ні? безпритульні діти бідні чи ні?
ой, я не хочу дивитися на такі жахи. дякую я й не кажу що в сша нема бідних я просто кажу що і в нас вони є, в Львові в тому числі ну не можна ж так цинічно говорити про те що в нас нема бідних взагалі може хтось десь сидить голодний, а ми тут розмірковуємо він є чи його нема
так "отож" було про інше про те що якщо купити дешеве взуття, то воно швидко розвалиться дороге взуття не забаганка, а необхідність а меблі теж треба купувати, є речі без яких не обійтися
Пенсiонери, iнвалiди, сироти - думаю що всюди бiльш знедоленi. Навiть у мiфiчно багатiй Америцi. Просто тiльки тому що хтось не їздить на iномарцi це не означає що вони бiднi.
Так тре вмiти знайти, придивитись, вибрати. Смiятись буду я, бо я маю шкiрянi чоботи за $70... а не як в анекдотi: Зустрiв новий русский другого i каже: "дивись який я Версаче галстук купив, всього за $2000!!!!" а другий вiдповiдає "Та ти дурак, я за кутом такий же за $3000 знайшов"!
а що ви казали?.. я, наприклад, інколи ще навідуюся до турійська (це не тернопільщина, це волинь), то люди там такі хороми повибудовували, що ого-го!...
скажете коли порвуться, посміємося разом що є люди, яким на продукти не вистачає але вам нє панять :cool: о, я не знала, що тема про мене, тому я взагалі говорила про співвідношення середніх цін і зарплат про які ціни знала, про ті і написала для прикладу
Мій батько в 1984 році подарував моїй дружині кросовки шкіряні,з білої і червоної шкіри.Тиждень назад дружина в черговий раз вбуваючи їх в ліс за грибами дякувала моєму батькові і майстрові котрий їх пошив.
КОМУ?.. у мене є стара знайома, що в пітєрбурзі живе... заробляє 650 уо на місяць, бухгалтер.... вона багата? для порівняння: транспорт наземний коштує 1 уо, 1-кімнатна квартира "така собі" -- від 80000 уо...