Чому ми бідні..?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем рівнянин, 21 жов 2008.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Одразу чомусь на думку спадає "план Маршалла", допомога США, нє?

Є, але належать вони нашім бізнесюкам.

Останнє редагування модератором: 4 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. illia

illia Well-Known Member

чомусь мені здається, якщо Україні виділити будь-яку суму на розвиток економіки, ситуація не зміниться... :scratch_one-s_head:

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

...все рівно розкрадуть...

4. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Тому що ми не мазохісти, але всеж таки ми є занадто пасивними.

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

"...настоящих буйных мало..."

• Подобається Подобається x 2
  6. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

А як же... Діти Шарікових
    А інші дозволяють

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

ЯКщо добре розібратися,то у кожного народу є невеликий процент людей,хто може сам відкривати свою справу,реалізовувати себе як успішні бізнесмени і т.д.Більшість людей-це сірі мишки,які народжуються,нічим не виділяючись,закінчують школу,закінчують Вуз,або не закінчують,працюють,чи в державній фірмі,чи в приватній,допрацьовують до пенсії,потім помирають.Тобто не стають Енштейнами,і Мазохами,Патонами і Пироговими.Ті люди ніколи не роблять революцій,вони просто кожен день ідуть на роботу,вечером приходять,і так кожен день.І таких людей в суспільстві більшість.Так що формула що кожен повинен самореалізуватися,як скажімо олігарх-не діє.Скоріше,кожен повинен самореалізуватися,як людина.Для цього всі нормальні суспільства створюють умови для того,щоб всі люди,а в більшості ,це прості громадяни,які не будуть вимагати реформ,але будуть добросовісно працювати.Чому наших працівників так цінять за кордоном?Вони прекрасно асимілюються в нормальні суспільства,з нормальними законами,з нормальними правилами гри.Чому ті самі люди не можуть самі у себе вдома навести такий же лад? Це велика загадка.Любий з тих ,хто кричить про реформи приходячи до влади,робить все для того,щоб ті реформи не відбулися.
    Так от з цього всього виходить,що наші земляки ніколи не наведуть лад,у нашій державі.Якщо чесно-то я не вірю.Як на мене, то я вже це казав:за гроші,які вже потратили на будівництво незалежної України,ми давно могли найняти 1000 японських менеджерів,розсадити їх від Києва і до Закарпаття як представників президента(якого теж найняти в Японії за контрактом),а коло кожної РДА поставити по БТРу з кулеметом,за яким сидить самурай,і дивиться в мушку,щоб ні одна зараза не принесла хабаря.Я розумію,що дуже примітивно,але вже більша нічому я не вірю.Я ще це казав на зорі незалежності і бачу що був 100раз правий.

• Подобається Подобається x 4
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну і?
    Кіко боянити будете? Візьміть си скрипку!:ireful1: Більше заробите, і бідність стане меншою.

Останнє редагування: 11 січ 2009
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я під час Помаранчевої революції казала, що ВІктор з Юльою всіх кидане і на мене тоді всі странно дивилися:))) надій і оптимізму все-таки не можна втрачати... в тому житті всяке буває...:)

10. levandivka

Нє-нє! тільки Віктор!
    А Юля - вся в білому.
    Правда, Сміте?:)))

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хто з форумлян вважає ,що мій попередній допис то є боян?
    Це моя точка зору на причину бідності народу в Україні.Тобто влада за 17 років не зуміла створити належних умов для нормального життя українців, такого життя яке мають жителі Європи.Тепер мені скажіть де ви бачите боян?

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

тому що цей "боян" актуальний вже по мінімуму 17 в квадраті років - тобто три сторіччя.
    Тому і боян :)
    Тому, що чути - це одне, почути - інше, а застосувати....
    ==
    як баяніст баяніста - вас розумію і висловлюю вам своє співчуття :)
    от тільки утримаюся від своєї партії на баяні - "Галицького синопсису" - бо тут буде "оскаженілий модераторіал бан"

• Подобається Подобається x 2
  13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я бы не так поступил. Я бы пригласил не менеджеров, а преподавателей в институты. Второе отправил бы студентов в другие страны, где передовой опыт. Третье, отправил бы на стажировки.

Проблема только в том, что они по возвращении нуждаются в поддержке, Иначе ошельмуют "национальный" люмпены.

И чем скорее это понимание придет, тем лучше. Надо кадры растит, учить, воспитывать и лелеять. Как и детей. А иначе как они будут грамотнее чем родители ?

Иностранцы, хоть семи пядей во лбу тут не поймут ничего. А нынешняя элита - тупая. Вот и тупик.

• Подобається Подобається x 4
  14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да фиг там - тупая, столько на красть надо уметь .....

15. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

В вони точно повернуться?о_О
    Економічні закони діють усюди:) Їх треба просто виконувати:)
    Тупа, тупа. Треба не проста красти, а красти так, щоб народ бул задоволений и славил правителя! Хай з Росії приклад беруть:)))

16. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ой,пан Чорнобилець знов таки аршином міряє г'Америку,Европу...
    Он би так нє поступіл...Он би іначє сдєлал...
    А так вже Було.Було і ніц-то не змінило.
    Принаймі зі мною таке було,коли по програмі Дж.Сорреса поїхав в цю (уж да-а-а...звиняйте за особисту відвертість) г'Америку на стажування.Вроді на державному це рівні було,але...державам це (і Україні,і США також) це Все ДО ЛЯМПИ!
    О-о-о...Оце Те,шо я виніс з того всього...Але про це може колись,як повернуся.Так,для хохми!
    А як коротко,то...Нікому Це Нині Не Потрібно! Ні тут,Ні Там!Та-а-ак...Логарифмічні вирахунки,аби шось-та і робилося ,і Надія шоб душу і серце зігрівала.
    Одне говорення і пусті мрії!
    А нація далі сильна лише патріотами свого краю,а не кількістю вчених мужів.
    Звиняйте за особисту відвертість.Хоча досить таки багато правдивого і раціонального в тому,шо пан Чорнобилець мовить,то таки є.
    Отак Ми бідні і дуріємо-мріємо перепродуючи чужий газ іншим.Тому отак воно в нас і є.
    А кадри національні треба ростити,ліліяти і виховувати на любові до Неньки-України,до Нації,а не на любові до високих посад і зарплат,та теплих депутатських місць.

17. levandivka

Одне другому не завадить... ;)
    Нагадало совєцьке "чєм больше в арміі дубов - тєм крєпчє наша оборона".:mocking:

А пробувала?
    А-а-а... пойняв: от дорвецця Юля до влади (повної) - і фсьо буде в чоколяді!
    ТАК би зразу і писали: наймемо 1000 БЮТівців з БТРами...

То що, Сизіфові слава!?

Останнє редагування: 11 січ 2009
  18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я скажу так и не мои это это слова.

Лучше терять образованных и обученных, чем использовать тупых и необразованных, но тех что в стране.

Не все уедут. Чем больше будещь учить молодых, тем больше будет в стране умных и образованных. Крапка. Зачем тупость то плодить, как последние 17 лет ?

19. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

- Почему умных мало, а дураков, которые все еще верят правительству, - много?
    - Потому что пока умные думают, дураки размножаются![​IMG]

20. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Може й так.
    Вчитися таки треба,але не так,як Лєнін триндів:Вчитися,вчитися і вчитися,щoб аж дурнем стати,як наш бувший претендент Янік на пост Президента,котрий на якомусь етапі вивчення ідеологіі зрозумів,шо матеріалізм "ето Вєшчь" поважнєє!

а де твій аватар? :)