заспокоюю нервову систему) ось вчора страшно було лягати спати, бо на ранок невідомо що, келих домашнього вина допоміг заспокоїтись..
Я одна із тих,що не розуміють АБСОЛЮТНО потребу вживати алкоголь і взагалі його наявність. Як на мене це один із засобів доведення народу до повної деградації...
Для мене це просто один з доступних засобів релаксації. Наприклад сьогодні після тяжкої неділі я вип'ю трохи нашого доброго та чеського пива. А завтра з дівчиною буду проводити весь день на природі без алко. І там і там я отримаю задоволення. Так чому себе лишати приємностей? Інше діло що треба знати міру у всьому, але це вже друге питання.
та я от тоже так вживав і так думав, але потім якось прийїшла ідея відмовитись віж хімічних речовин, бо це ж ті самі таблетки для розслаблення тільки в іншому вигляді.
именно, от я сегодня три часа ждала оформления своих документов, в толпе, душно, вокруг "задушевные беседы совков", по-итогу оформили-но не до конца, слава Богу я заметила....в общем злющей я вышла от туда-не то слово....Зашла в магазин купить себе попить, я обычно сок покупаю, и тут меня осенило: ПИВО, выбрала вкусного светлого, и как студентка по дороге домой выпила на ходу этого божественного нектара...-попустило...
от жеж Жека..(кстати ту деваху-что в углу, я еще с "черного"себе сохранила, может когда аву из нее склепаю..)
Головне знати міру, відчувати коли потрібно зупинитись.А так для настрою можна чуть-чуть.Хоча я не прихильниця алкоголю,є багато інших методів повеселитися)))
Не всі ту міру відчувають, це саме страшне. А взагалі всі проблеми від алкоголю, я особисто не розумію тих людей, які горе в чарці топлять, у мене в стресових ситуаціях навпаки мізок працює як бішений, відразу 1000 варіантів вирішення проблеми з'являється
Ну бачите не у всіх так мізок працює)Потрібно мати велику силу волі.Я якщо чесно,теж не розумію тих людей,які шукають вихід в стресових ситуаціях в алкоголі.Самі собі шкодять,невже так важко це зрозуміти.
Та мабуть краще, якщо б у більшості так мізок працював, може менше було б горя в родинах. А ще помітила, що дуже багато в селях молоді спивається, мабуть безробіття, відсутність будь-якої зайнятості, від нічного робити. Жах
Вітаю укараїнців!!! Скажу чесно, перший раз зайшов на львівський форум, Дуже приємно За Україну, цілу та неділиму!!!! Юра, Харків.