Чому люди вживають алкоголь.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем ArtCool, 12 лют 2014.

1. terRen

terRen Дуже важлива персона

:yes:
    А я не сумніваюсь...:blush:

:dntknw: Вітре, слідкуй за своїми висловами...

• Подобається Подобається x 1
  2. dent

dent New Member

заспокоюю нервову систему) ось вчора страшно було лягати спати, бо на ранок невідомо що, келих домашнього вина допоміг заспокоїтись..

3. White Cloud

White Cloud New Member

Я одна із тих,що не розуміють АБСОЛЮТНО потребу вживати алкоголь і взагалі його наявність. Як на мене це один із засобів доведення народу до повної деградації...

• Подобається Подобається x 2
  4. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

Усьому можна знайти альтернативу, нодійне заспокійливе чай з меліси та м"яти.

5. Green belt

Green belt Well-Known Member

Або "любов" перед сном

6. morze

morze Well-Known Member

Люди вживають алкоголь: -чому?
    на мою думку, так правильніша постановка питання.

7. Saut

Saut Цинічна Бендера

Для мене це просто один з доступних засобів релаксації. Наприклад сьогодні після тяжкої неділі я вип'ю трохи нашого доброго та чеського пива. А завтра з дівчиною буду проводити весь день на природі без алко.
    І там і там я отримаю задоволення.
    Так чому себе лишати приємностей? Інше діло що треба знати міру у всьому, але це вже друге питання.

8. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

та я от тоже так вживав і так думав, але потім якось прийїшла ідея відмовитись віж хімічних речовин, бо це ж ті самі таблетки для розслаблення тільки в іншому вигляді.

9. Sivanmy

Sivanmy Well-Known Member

алкоголь, це найдешевший антидепресант

10. Bastard

Bastard Well-Known Member

1. Щоб злитись із компанією людей, в якій перебуває;
    2. Щоб забутись ;
    3. Залежність.

11. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

именно, от я сегодня три часа ждала оформления своих документов, в толпе, душно, вокруг "задушевные беседы совков":facepalm:, по-итогу оформили-но не до конца, слава Богу я заметила....в общем злющей я вышла от туда-не то слово....Зашла в магазин купить себе попить, я обычно сок покупаю, и тут меня осенило: ПИВО, выбрала вкусного светлого, и как студентка по дороге домой выпила на ходу этого божественного нектара...-попустило...

12. Evg

Evg Санкт-Петербург

;)

• Подобається Подобається x 4
  13. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

:haha:от жеж Жека..(кстати ту деваху-что в углу, я еще с "черного"себе сохранила, может когда аву из нее склепаю..)

14. Evg

Evg Санкт-Петербург

:blush::give_rose:

15. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Головне знати міру, відчувати коли потрібно зупинитись.А так для настрою можна чуть-чуть.Хоча я не прихильниця алкоголю,є багато інших методів повеселитися)))

16. kjkjs

kjkjs Member

Не всі ту міру відчувають, це саме страшне. А взагалі всі проблеми від алкоголю, я особисто не розумію тих людей, які горе в чарці топлять, у мене в стресових ситуаціях навпаки мізок працює як бішений, відразу 1000 варіантів вирішення проблеми з'являється:)

17. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ну бачите не у всіх так мізок працює)Потрібно мати велику силу волі.Я якщо чесно,теж не розумію тих людей,які шукають вихід в стресових ситуаціях в алкоголі.Самі собі шкодять,невже так важко це зрозуміти.

18. kjkjs

kjkjs Member

Та мабуть краще, якщо б у більшості так мізок працював:pardon:, може менше було б горя в родинах. А ще помітила, що дуже багато в селях молоді спивається, мабуть безробіття, відсутність будь-якої зайнятості, від нічного робити. Жах

19. yurets

yurets New Member

Вітаю укараїнців!!! Скажу чесно, перший раз зайшов на львівський форум, Дуже приємно :) За Україну, цілу та неділиму!!!! Юра, Харків.

20. terRen

terRen Дуже важлива персона

Любов - :give_heart:то велика сила.
    Одних призводить до вживання алкоголю, а інших рятує від нього.

а де твій аватар? :)