Чому якщо християнське, то конче банальне?

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Liliyah Romanova, 12 січ 2008.

1. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Відповідь: Чому якщо християнське, то конче банальне?

Ааа...ну так...вони лише напочатку невідомі, а потім стають ну дуже відомі :)

Лілю, я не можу конкретизувати, бо не цікавлюсь такими речами,
    просто час від часу зустрічаю розвішані оголошення зі запрошеннями прийти-послухати. ;)

А нещодавно бачила в ТСН репортаж як проповідник бігав між рядами (людей було дуже багато) і від дотику до їх голови вони падали на спину...ну а потім пустили тацю між людей для збирання коштів...:scare:

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Чому якщо християнське, то конче банальне?

Щодо таких комедій, то Борат у своєму фільмі дуже добре це показав.
    Мені би радше йшлося про відомих проповідників (у своїх конфесіях), котрі дійсно проповідують від серця.
    Для мене особисто найкращим проповідником від початків моєї віри і досі є покійний уже Митрополит Антоній Сурозький.

Додано через 2 хвилини
    Одна моя подруга навернулася в англіканській церкві у Лондоні. Коли повернулася в Україну, кілька років ходила до Євенгелістів, але постійно мала якийсь дискомфорт. Врешті-решт знову опинилася в нашій Церкві, що дало їй можливість переживати свою віру в усій її повноті (це з її слів). А протестантські церкви у Львові вона жартівливо і з любов"ю називає "короткими штанцями, з яких уже виросла". :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)