Сподіваюсь, ми зустрінемось Тільки в мене нема нічого чорного, хіба капці.. Можна я буду білою вороною?
Уряяяяя! Надія на зустріч таки є!!! Гггг... а я як все - ні риба ні м"ясо... Чорне маю,але далеко не все чорне...
класно получилось))) жаль, що я зовсім не готична і перехід до чорного одягу відбувався дуже важко і з купою освіжаючих аксесуарів... якщо вдіти мене в чорне, то я перетворююсь в щось дуже містичне, я б сказала навіть.. в страшну кобіту)))
тобто в маси?))) я перейшла до елегантного чорного, а не готичного і зробила то з метою економії часу, бо зоовсім його нема ходити по магазинах і вибирати собі стиль і т.п. мене просто мучать негармонійні (на мій погляд) ) композиції одягу... потім бігати і шукати кофточку, сумочку в тон і злитися, бо пропозиції одягу на укр ринку або дорогі або нікуди не годяться...
ааа, всьо тоді ясно))) ну очі ж теж не чорні, а зелені П.С. зелені то найгарніші очі (ІМХО) П.С.С. може тому, що в мене теж зелені..
десь читала, що э така прикмета - не мона шось хлопцю вязати, бо до другої піде ніколи не вірила, але бачу, що...)
Не готичний Так, рідненькі, кому треба чорне, звертайтеся, бо в мене його стільки! Нічна форумівка повинна бути готичною, нє? бо повбираєтесь як на свято, а на цвинтарі якеж то свято?
угу...ше десь чув..при повному місяцю..жаб’ячу лапку...накришити..три рази сплюнути...потім три рази обернутисі.. ну шось таке...
Брешуть! От мені жінка зв`язала, ще коли зустрічалися. і шо? вже шість років одружені. і ніц не бракне. а в багатьох інших випадках мені ніхто нічого не в`язав. і шо? І НІЧО!...
Мабуть тому, що я живу на іншому боці Дніпра Хоча... Скільки там тієї України, півтори доби поїздом і ти у Львові... Може влітку заїду