чим довше я на форумі, тим менше хочеться на форумівку... треба було відразу, за кілька місяців спілкування сходити і було би все нормально, всі би знали мене а так не знають і багато придумують - тому не хочу йти
пупере, ну що ви розбекалися на мене? я навесні прийду на форумівку, зараз дитина ще дуже маленька, а без дитини я нікуди не ходжу
А я б пішла на форумівку....цікаво чи підтвердилася б мої думки про людей,судячи з їх дописів, чи навпаи б зміниися...І взагалі люблю знайомитися з новими людьми...з деякими форумчанами я вже знайома...
Патаво что я живу на море, а вы в сосновом лесу... далеко будет. Впрочем, я не оставляю надежды побывать во Львовской кавярне, вместе с милыми и забавными форумчанами и форумчанками Це ерунда. Обыкновенная боязнь быть оценённой обществом Как вариант... можно прийти под конец когда уже все пьяные.
а я страждаю на "вибіркове читання", і чомусь навіть не знаю - де ті форумівки і коли. Може б і прийшла якось...
Ну як шо? П"ють пиво, каву, палять, говорять "обо всём и ни о чём" А ще фоткаються , щоб потім Самойлович прокоментував їх на форумі хм..Самойлович чи Степанич?Бо я їх щось плутаю