Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? я зрозумів, шо кеди ви любите... Ну а мені кеди.... хіба до ровера....бо на великих обцасах тєжко буде їхати, нє?
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Після тої важкої кедової справи я зрозуміла чому не прийшла на форумівку. Не було що на ноги вдіти, бо кеди мого малого мені вже великі, свої старі викінула, ровер без одного колеса, обцаси загубили набойку. Пане Мих, тримайтеся за свої мешти, тим "кедовим" піддаватися не можна.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? та я так і роб"ю, в мештах воно якось все по-кавалєрски дивитьсі, а єдну штанку в споднях прищепков затисну жиби ланцуг шо на равері не помнєцкав. Додано через 16 хвилин Доречі, можу приїхати на форумівку ровером... дєвочок покатаю....
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Урааааааааааааа!!!!:radist: :radist: :radist: :shy: :shy: :shy: :shy: :shy: а мене,тойво,покатаєте,бо я туга-досі на ровері їздити не вмію:shy: :shy: :shy: :shy: :shy:
Я не хожу, потому что во-первых, я не местная, а во-вторых, я не знаю, когда у вас эти форумивки бывают!
Чому не ходять люди, які провели вже на ЛФ багато часу і добре знайомі (нехай і через нет) не знаю. Щодо мене, я б наразі ще не пішла, бо трохи зашвидко для мене.
Багира, так вы уже почти 4 месяца! Я б пошла! Поговорила с В. Ф., с С. П., с другими (просто инициалов не знаю).
1. Далеко. 2. Я принимаю участие в реалках (форумівках), как минимум четырёх форумов, из них два авиационных. Ну не могу я выпить ещё больше!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!