Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Мій теж не цікавиться. Але на мамську форумівку мене відпустив, перебравши обов'язки забирання старших зі школи на себе. А цього разу несклалося - купа всіляких накладок вийшло А про пристало-не пристало - то все забобони, насправді все залежить від стосунків.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Зовсім ні, просто напевне буду себе почувати дещо некомфортно у незнайомому оточеннні.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Та ми всі тіпа незнайомі в реалі. Ось спонтанно збіглися взимку - Маюнка, Ромко, Форест і я. Знайшлося про що поговорити ? Безумовно, знайшлося. Дискомфорту ніхто не відчував. Хто хотів (міг) - пив, хто не хотів - не пив. Конфліктів не виникало. А ще з"ясувалося, що Р. і Ф. - далекі родичі. В цілому - тільки позитив.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? У вас теж кедів нема... Й останніми днями кеди - ваша улюблена тема...
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Розкрию таємницю: Мих зранку поїхав купувати кеди, втомився...
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Справді? Чує моє серце, скоро вислів "закидати капцями" у форумному варіянті також звучатиме інакше, ніж досі...
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? всім тим форумчанкам в кедах то Мих значить кеди подарував!???:eek: :eek:
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? ..знову про кеди схоже на те, що Мих не прийде на форумівку , поки ми йому кеди не подаруємо )
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? А я про що? Додано через 1 хвилину І ще й на нього одягнемо, нє?
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? ви підтвердили протилежне до того, що хотіли сказати.:no: Додано через 2 хвилини Смійтесі-смійтесі з Миха....
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Якось Мег писала, скільки в неї пар кедів на різні дні тижня та до різних кольорів макіяжу. Мег ! Ви на форумівки беріть запасні, раптом когось не пустять до кнайпи через порушення дрес-коду, а Ви виручите !
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Миху, та я про вживання слово кеди, а не про любов до них. То я так і не зрозуміла, вам кеди з Канади везти чи нє?